Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm artık hayırlısı olsun bakalım
olursa da sağlıklı sıhhatli olur inş.

inş..herkesin dediğine göre doktorunda.. hem ameliyat sonrasında çekilen rahim filmi hamile kalmayı çok daha kolaylaştırıyomuş akrabalardan biri 2 sene olmuyodu rahim filmi çektirdi o ay hamile kaldı.nasip artık şansımız varsa olur.

arkadaşlar dün dedim yhaa eltim hamiş diye dün tahlil falan yaptırmış hamiş değilmiş kıslarrr bizim koçişlerde sorun var sanırım yada ilk 3 yıl çocukları olmuyormuş ırsı demekki kayınvalidemlerin ve büyük kayınımın öyle olmuşşş da ondan diyorumm

Içimde öyle bir his varki sanki bir sorun varda ondan dolayı hamis olamıyorum gibi
cnm sana sorun yoktur diyip kandırmak istemem ben doğrucuyumdur biraz. artık hayattan herşey bekler oldum. 4 ay bir hastaneye gittim dr. sorun yok diyodu duphaston veriyodu taki ben ısrar ettim nolcaksa olsun die rahim filmi çektir dedi. sonra bu ameliyat eden dr buldum ve hiç ummadığım şey perde çıktı. doğuşdanmış. yani aklıma hayalime gelmezdi. hayat süprizlerle dolu herşey başımıza gelebilir. bende perde çıkasıya hiç sorun yok neden olmuyo diyodum. gözlük kullanıyom ben geçen ıspartadayken kontrole gittim gözlüğüm değişcekti dr. bilg. ile baktı doğuşdan merceğinde leke varmış bakkk neler çıkıyo daha bilmediğimiz nelerimiz var belkide. bende diyom benim genetiğim bozuk herhalde ( gdo ) luyum.:roflol::roflol:

benim bı arkadaşım var 3 yıl sonra oldu onunda doktora gıtmedı hıç

yaa birazda acaba insanın kafasındamı bıtıyo olay ben ilk zamanlar ay olmadı olmıcakmı falan dıye duşunuyodum hep bı korku vardı ınt den baktım aslında bole duşunmemk gerekıyomuş psıkolojıyı etkılıyomuş.
şimdi ise tam terse olur yaa neden olmasın falan dıyorum ama olmuyo :sinifsinif:

aaa değilmiymiş ee daha önce test yapmamışmı yaa nasıl bir iş bu
cnm belkide dediğin gibidir. bide annemler bazı kadınlar geğikler gibi 7 ci sene doğururmuş diye duyduydum ama sizinkini ilk duyuyom. inşallah öyle değildi.r
gunaydınlarrrrrr

günaydın cnm hoş geldin

ya zaten beynimiz bizi bi ele geçirdimi yandık. insanın kafayı yememesi içden değil. gerçekden kafaya taktımı olmuyo çoğu kadının sebepsiz kısırlık oluyo strese bağlı. mesela 10 yıl tedavi gören kadınlar tüp bebeğe karar veriyo o ay stres yapmıyo nasılsa tüp olcak die ana bi bakıyo hamile kalmış kaç kişiden duydum. stres çok etkiliyo insanı

slm kızlar çok moralim bozuk dün adet olmam gerekiyordu sadece bulaşıklık var ne oluyorum ne olamıyorum hiç düzensiz olmazdı neki bu şimdi yarında ramazan neyapacağımı şaşırdım

sana katılıyorum bunu bende duydum aunı yrerde çalıştım kadın uraştı dokt gıttı olmadı aman dedi tup bebek yaparım dedi 1 ay sonra hamile kaldı bana dıyo kafada bıter herşey
kafana takma ama takıyorum ister istemez

valla canım eşim söylemişti bana bende dün sordumm yok değilim dedi
anlamadım gitti yaniii ayy inş değildir yhaa askerden dönerdönmez hamiş kalırımmm

ya bu dengeyi hiç anlamadım gitti kızlarr
kuzenim kız kaçırdı evlendi hemen hamile kaldı kız
daha sonra kuzenim askere gitti izne geldiğinde kadın bi daha hamile kalmaz mı
nasıl şıp diye oluyor ben anlamadım yaa
bide şimdi boşandılar iki çocukla sinir oldum yaa

basıları derler ya uzerıne ceket atsalar kalır dıye ole demekkı

canım benimmm anlamak zor canım yhaa olan çocuklara oluyor hiç bebişlerini düşündükleri yok anne babaların

Gül canım şimdi başka bir topikte bu rahim filmine baktımda senin acıdımi rahim filmi sırasında ben çok korktum açıkçası okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…