Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy canım ciddi misin bilmiyordum ilk ay hamile kaldığını sonra noldu peki

benim bi kızım var sonra 4 yıl korunmak gibi bi aptallıkta bulundum spraylimi çıkarttırdım aylarca hamile kalamadım 2 aydır serophene kullanıyorum hala bişey yok bu ilaçlarda 3 ay kullanılıyormuş sonrasında ne yapacaksam hiç bilmiyorum doktor bi sorun yok diyo 30 yaşındayım acaba sebep bumudur

usakcığım tebrikler inşallah sağ salim kucağına alırsın

canım inş. dr dediği gibi bi sorun yoktur sana o ilacı başladığına göre ondan sonrada ne yapacağını biliyordur sen düşünme bunları inş.seni çok bekletmez bebeğin
benim görümcem 2. çocuğundan sonra 5 yıl d.k iğnelerinden kullanmış bırakınca çocuk olmadı 10 yıl boyunca şimdi yeniden 5 aylık hamile o da çok ugraştı gitmediği yer kalmadı en son bıraktı olmazsa olmasın dedi ve o ay hamile kadı

demek gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş 1 ay oldu girmeyeli diye beni listenizden hemen çıkarmışsınız aşk olsun ya çok üzüldüm gerçekten unutulmak zormuş meğer neyse canlarınız sağ olsun kızlar tüm hamile olan arkadaşlarımı yürekten kutluyorum buarada

kıslar bende doktora gıdıyım dıyorum bı kaç şey sorıcam eşım pek yanaşmıyo gıtmeye onunlamı gıtmem lazım ben once kendım bı gıdım dıyorum ne gıbı testler yapıyolar bıde maliyetı nedır acaba

mehtapcım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın

evhancım sende hoşgeldin ama listede görünüyor ismin 22 ağustos hemide

Allahım unutulmamışım demek

ayyyy çok mutlu oldum figencim senin unutmadığını biliyorum tatlım zaten

ayyyyyy iyi bari artık sizlerle yeniden beraberim kızlar 1ay aradan sonra

ben hala annemdeyim 1ay oldu işte bizim sülale buaralar hep hasta onlara

bakıyorum iştepek bi değişiklik yok yani bende ilaç kullanıyorum bakalım

buarada da korunmuyorum kısmet herşey

eee sizlerden ne var ne yok bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…