Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inşallah gülüm ya bakalım ilaç işe yarıyorsa tutar buay olmadı öbür ay devam çalışmalara

canım handi ilacı kullanıyon
ben klomen kullandım bu ay yumurtalarım çok iyi durumdaydı dr. herşey çok iyi döllenmeye hazır gibi dedi inş. ve bebek olursa tutunsun diye çatlatma iğnesi vuruldum bakalım işte inş. tutar bu ay

çatlama iğnesi klomenden nekadar sonra yapılıyor ve kendi doktorunmu yapıyor

canım benim kullandığım ilaç çatlama iğnesi değil benim prolaktin hormanım yüksek çıktı göğsümden süt geldiği için süt geldiği için hamile kalma şansım yokmuş onun ilacını kullanıyorum 2 ay kullanmam gerek ondan canım ya inşallah tutar senin de güzel haberlerini alırız canım benim

inş. evhancım inş. tutar bu ay
canım klomeni reglin 5.günü kullandım 14.günü de iğneyi yaptım
neyse kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz

ay aşk olsun şekerim biz seni unuturmuyuz hep seni soruyoruz daha kızlardan biri geçen dedi artık sık sık girmiyor diye yapma böyle canım
bak sana facedede yazdım görmüyormusun sen yazıyorsun orada bak melisada yok onuda merak ediyorum ben

canım sizlerin sohbetini okuyordummm
ne olsunn bende oturuyorum iş yerindeyim canımmm ikindin 5 buçuk gibi yoğunluğum başlar
ama birazdan bulaşığımı yıkamaya geçeceğimmm

ben kadıkoyde oturyorum işimde burda kadıkoy veya goztepe dfe gıtmeyı duşunuyorum

yaa ne tahliller yaparlar bılıyomusun ilk gıdıcem

Canım bana smear testinden başka test yapmadılar birde yumurtama baktılar o yüzden bu ay yada birdahaki ay bir de nenehatuna gidicem orda çok ilgileniyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…