[ı]ay aşk olsun şekerim biz seni unuturmuyuz hep seni soruyoruz daha kızlardan biri geçen dedi artık sık sık girmiyor diye yapma böyle canım
bak sana facedede yazdım görmüyormusun sen yazıyorsun orada bak melisada yok onuda merak ediyorum ben[/ı]
[ı]evhan canım baban nasıl oldu atlatmıştır inşallah[/ı]
hoşgeldin canımmmcımmm
ben geldim kızlar nslsınız çok özledim sizi tatil bitti ama hala kendime gelmedim ya çamaşır ev yemek işler bitmio
kıslar bışey sorucam bı forum açıyım dıyorum ıstanbukl anadalu yakası hangı kadın dogum hastanesı tavsiye edersiniz dıye nasıl açıcam bılmıyorum
yardımcı olurmusunuz
Gül canım şimdi başka bir topikte bu rahim filmine baktımda senin acıdımi rahim filmi sırasında ben çok korktum açıkçası okuyunca
güzelim neden özelleri seçiyonuz git ssk yada devlet hastanelerini orlardada güzel ilgileniyolar. özeller para tuzağı ben çook yaptım o hatayı benim perdemi bile bulmadı para yemekden. geçen aradım izmirdeki özel dr. söyledim siz bulmadınız perdeyi dedim bakın perde varmış dedim .aa öylemi diyo. bırakın özeli ya..zaman kaybıkıslar bende doktora gıdıyım dıyorum bı kaç şey sorıcam eşım pek yanaşmıyo gıtmeye onunlamı gıtmem lazım ben once kendım bı gıdım dıyorum ne gıbı testler yapıyolar bıde maliyetı nedır acaba
hoşbulduk şekerim
gülüm sana katılıyorumm canım bende gittiim özeline dr un ama hastanede söyleyeceği şeyleri o kadar parayı alıp söyledi akıllandım ama
ssk ile anlaşması olan özel hastaneler var oralarıda tercih edebilirsiniz
hoşgeldin canım naber aman ev işi hiç bitmez zaten kendini yormadan yavaş yavaş yap tatilin güzelmiydi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?