Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy canım okudum bende yazdım sana faceden bakarsın sonra kıyamam ya bian unutuldum sandım ondan yani ama mutlu ettin beni tatlım

[ı]evhan canım baban nasıl oldu atlatmıştır inşallah[/ı]

canım idare ediyor 19unda kontrolu var birsürü testten geçecek neden olduğu araştırılacak bakalım bekli,yoruz bizde

okudum canım biraz önce babanada tekrar çok geçmiş olsun
inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda

ben geldim kızlar nslsınız çok özledim sizi tatil bitti ama hala kendime gelmedim ya çamaşır ev yemek işler bitmio

kıslar bışey sorucam bı forum açıyım dıyorum ıstanbukl anadalu yakası hangı kadın dogum hastanesı tavsiye edersiniz dıye nasıl açıcam bılmıyorum

yardımcı olurmusunuz

kıslar bışey sorucam bı forum açıyım dıyorum ıstanbukl anadalu yakası hangı kadın dogum hastanesı tavsiye edersiniz dıye nasıl açıcam bılmıyorum

yardımcı olurmusunuz

hamilelik belirtileri yazan yere girince konuların üst kısmında konu aç diyor oraya tıklayacaksın canım yeni konu açılıyor
ama bi yerde böyle bişe vardı tüm tr geneli için tavsiye ettiğiniz doktorlar diye

Selam bende geldim bugün sizleyim hep yuppii

Gül canım şimdi başka bir topikte bu rahim filmine baktımda senin acıdımi rahim filmi sırasında ben çok korktum açıkçası okuyunca

cnm gözünü korkutmuş gibi olmimde ben filmden önce ağrı kesici içtim gittim öyleyken acı oluyo tabi ama içmeden gitseymişim daha fazla oluyomuş dr. söyledi.

güzelim neden özelleri seçiyonuz git ssk yada devlet hastanelerini orlardada güzel ilgileniyolar. özeller para tuzağı ben çook yaptım o hatayı benim perdemi bile bulmadı para yemekden. geçen aradım izmirdeki özel dr. söyledim siz bulmadınız perdeyi dedim bakın perde varmış dedim .aa öylemi diyo. bırakın özeli ya..zaman kaybı
hoşbulduk şekerim

hoşgeldinn

bende direk konuya girdim haa klava:bilmiyorumkismile

gülüm sana katılıyorumm canım bende gittiim özeline dr un ama hastanede söyleyeceği şeyleri o kadar parayı alıp söyledi akıllandım ama
ssk ile anlaşması olan özel hastaneler var oralarıda tercih edebilirsiniz

bu arada kızlar kardeşimim kızı olcakmış ikinciye hamileydiya bugün öğrendi cinsiyetini. çoook sevindim bici bici etekler alcam onabayanssulusmile

ssk ile anlaşmalı hastanelerde renkli filme tomografiye rahim filmine histeroskopi gerekirse ona dünyanın parasını alıyolar. bende 1 kere gittim övdüler adamı ee rahim filmi çekelim dedi ne kadar 350 tl. ne gerek var hiç bidaha uğramadım bile. millet tıp hast. iyi değil gitme dedi gittim ve sonuç her sorunumu para vermeden hallettim kimsenin bilmediği bulamadığı şeyleri tıp hast. buldu.herşeyi düşüncen sadece kan tah. bitmiyoki hadi historoskopi deseler 500 tl den aşağı değil.

hoşgeldin canım naber aman ev işi hiç bitmez zaten kendini yormadan yavaş yavaş yap tatilin güzelmiydi bari

hşbulduk canım tatil güzeldi tampon kullandım canım sölediğin gibi çok rahat ettim saol efet canım bitmio iş yok ya sıcaktan yoramıosunki kendini sıcak yoruo zaten işten önce bide tatilde adet olduğum için bu ay tedavide kaldı öbür ay dvm edecem artık ama inş bu ay tutarda gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…