hoşgeldin canım yok daha adetten tık yok duphastonun bugün 4. günü bakalım inşallah olurum biliyorsun farlutal ile olamamıştımnaber mehtapcım ilaca devammı geldimi regli. benim bugün bitti bakalım ne zaman gelcek
hşbulduk canım tatil güzeldi tampon kullandım canım sölediğin gibi çok rahat ettim saol efet canım bitmio iş yok ya sıcaktan yoramıosunki kendini sıcak yoruo zaten işten önce bide tatilde adet olduğum için bu ay tedavide kaldı öbür ay dvm edecem artık ama inş bu ay tutarda gerek kalmaz
hamilelik belirtileri yazan yere girince konuların üst kısmında konu aç diyor oraya tıklayacaksın canım yeni konu açılıyor
ama bi yerde böyle bişe vardı tüm tr geneli için tavsiye ettiğiniz doktorlar diye
hakkında hayırlısı cnm doğru kararı sen vercen bizden tavsiye vermek tecrübelerin fikirleri bence önemli bi düşün.gul dogru soluyosunda devlet hastanesi pek guvenemiyorumbakalım araştırıyorum ama ole devlet hastanesi de pek tavsiye eeden yok yane
hoşgeldin canım yok daha adetten tık yok duphastonun bugün 4. günü bakalım inşallah olurum biliyorsun farlutal ile olamamıştım
COLOR="Purple"][/COLOR]
aaa istanbullu buldum
doztürk sen istanbuldasın hangi doktora gıdıyosun bana tavsiye edebilecğin bi hastane varmı
huuuuu bacılar neden sustunuzzz huuuuuuuuuuu
canım ben yakacık doğumevine gidiorum dr um da gülden soytürk ve çok memnunum gayet ilgili ve güler yüzlü şakacı hatta geçen ay çok yumurta oluşmuş bana dioki baka annesi nurtopu gibi yumurtalarımız var ben tavsiye ederim canım hastanede tek sorun hemşireler veya diğer çalışanlar dr lardan daha havalılar okadar ama dr um çok iii canım
ben çok acıktımcokacimcoook yemek söyledim bekliyom açlıkdan konuşamıyom-tatlicadiarzu-
inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini
oh iyi bari sudan mahrum kalmadın bak tampon işine yaramış sevindim
senin sorunun neydi canım unuttum nasıl tedavi yapıyordu doktorun hayırlısı olsun ya inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini
hımm ben kadıkoyde oturuyorum trenle gıdebılırım gıbı aklımda bulunsun saol yerimseniben
neee klomen mide mi bulandırıyo ofyaaa hiç sevmem böle şeyleri bende başlıycam yaa nasıl iççem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?