Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

naber mehtapcım ilaca devammı geldimi regli. benim bugün bitti bakalım ne zaman gelcek
hoşgeldin canım yok daha adetten tık yok duphastonun bugün 4. günü bakalım inşallah olurum biliyorsun farlutal ile olamamıştım

oh iyi bari sudan mahrum kalmadın bak tampon işine yaramış sevindim
senin sorunun neydi canım unuttum nasıl tedavi yapıyordu doktorun hayırlısı olsun ya inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini

[/QUOTE]oh iyi bari sudan mahrum kalmadın bak tampon işine yaramış sevindim
senin sorunun neydi canım unuttum nasıl tedavi yapıyordu doktorun hayırlısı olsun ya inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini
[/QUOTE]

pko luyum canım bende klomen tedavisi gördüm 3 ay bu ay iğne tedavisine başlaacaktık ama tatilde olduğumdan başlayamadık hayırlısı olsun ama bu ay sanki olacakmış gibi gelio

gul dogru soluyosunda devlet hastanesi pek guvenemiyorumbakalım araştırıyorum ama ole devlet hastanesi de pek tavsiye eeden yok yane
hakkında hayırlısı cnm doğru kararı sen vercen bizden tavsiye vermek tecrübelerin fikirleri bence önemli bi düşün.
hoşgeldin canım yok daha adetten tık yok duphastonun bugün 4. günü bakalım inşallah olurum biliyorsun farlutal ile olamamıştım

COLOR="Purple"][/COLOR]

hm farlutal demek sökmedi. ben ne zaman içsem faydası olmuştu. bugün az az karnım ağrıyo herhalde benim yaklaştı inşşş kısa zamanda olurda rahatlarım. çook sıkıntı veriyo demi.sinir sistemim çöktü. mutlu olamıyom birtürlüalsanaalsanasmile

genelde farlutal işe yarardı ama bilemiorum mehtapcım inş bu kez adetin düzene girer canım
bu aralar benimde kasıklarım ağrıyor bu gün 18. gün hayırdır inşşş

aaa istanbullu buldum

doztürk sen istanbuldasın hangi doktora gıdıyosun bana tavsiye edebilecğin bi hastane varmı

canım ben yakacık doğumevine gidiorum dr um da gülden soytürk ve çok memnunum gayet ilgili ve güler yüzlü şakacı hatta geçen ay çok yumurta oluşmuş bana dioki baka annesi nurtopu gibi yumurtalarımız var ben tavsiye ederim canım hastanede tek sorun hemşireler veya diğer çalışanlar dr lardan daha havalılar okadar ama dr um çok iii canım

[/QUOTE]

pko luyum canım bende klomen tedavisi gördüm 3 ay bu ay iğne tedavisine başlaacaktık ama tatilde olduğumdan başlayamadık hayırlısı olsun ama bu ay sanki olacakmış gibi gelio[/QUOTE]

benimde östrojen hormonum çok yüksek çıktı o yüzden yumurtlama gerçekleşmiyormuş adet olamıyormuşum banada glukofen ile tedaviye başlayacak doktorum

klomende glukofen gibi bir ilaçmı hani şu aslında şeker hastalarının kulladığı ilaç?

hımm ben kadıkoyde oturuyorum trenle gıdebılırım gıbı aklımda bulunsun saol yerimseniben

inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini

[/QUOTE]

benimde östrojen hormonum çok yüksek çıktı o yüzden

klomende glukofen gibi bir ilaçmı hani şu aslında şeker hastalarının kulladığı ilaç?
[/QUOTE]

cnm klomen yumurtaları kuvvetlendiriyo 1 yumurtadan 6-7 tane üretiyormuş. glukofen hormon düzenleyici özelliği var ve şeker hast. kullanıyo.

pko luyum canım bende klomen tedavisi gördüm 3 ay bu ay iğne tedavisine başlaacaktık ama tatilde olduğumdan başlayamadık hayırlısı olsun ama bu ay sanki olacakmış gibi gelio[/QUOTE]

benimde östrojen hormonum çok yüksek çıktı o yüzden yumurtlama gerçekleşmiyormuş adet olamıyormuşum banada glukofen ile tedaviye başlayacak doktorum

[/QUOTE]

klomeni adetin 5. günü başlayıp 5 gün boyunca günde 3 tane kullanıodum aynı zamanda sabah aç karna folbiol yemek aralarındada 2 defa olmak üzere glukofen kullanıorum canım klomen sadece 5 gün ama glukofen hamile kalana kadar kullanıosun canım acayip mide bulantısı yapıo sabah 6 da mide bulantısıyla uyanıodum vücut alışana kadar böle oluo ondan yemek aralarında bol suyla iç kolmen yumurta oluşumu için glukofen ise yumurtaların gelişimine yardımcı oluomuş sanırım canım

hımm ben kadıkoyde oturuyorum trenle gıdebılırım gıbı aklımda bulunsun saol yerimseniben

trenle gelirsen pendik te in ordan pendik kurfalı yakacık minibüsleri önünden geçio hastanenin çocuk hastanesinde indirirmisiniz diince indirirler canım

neee klomen mide mi bulandırıyo ofyaaa hiç sevmem böle şeyleri bende başlıycam yaa nasıl iççem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…