Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım içim sızladı okuyunca ama üzme kendini allahın takdiri senin sağlığın iyi olsun gerisi olur hayırlısıyla

canım hoşgeldin niye görmeyelim ben geçmişi bitiremedim çok var ne yazmışdın

çok sağol canım senden başka kimse görmedi beni çok sevindim cevap verdiğin için.bende hamileydim ve 2 hafta önce düşük yaptım 3 ay sonra tekrar düşünüyoruz çocuk sahibi olmayı listeye eklemelerini istedim ama malesef gene gören olmadı.teşekkür ederim cevap verdiğin için canım.sende varmı hamilelik.

ben 2.bebeğim için hamilelik bekliyorum buraya kabul edilir miyim yoksa hep taze anneler mi dahil olabiliyor topiğe, bir kızım var 5 yaşında 2.bebeğime geçtiğimiz şubatta hamile kaldım ve hamileliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı şimdi ekime kadar bekleme süremdeyim ekimde korunmayı bırakıcam inşallah allah hakkımızda hayırlısını versin

Haticecim sana cevap yazdım tam yollayıcak ken elektirikler kesildi yollayamadim canım ilaç için bişey diyemem ama keçiboynuzu pekmezi varsa bir kaç kaşık ondan ye ağrı kesici olarakta kullanılıyor gerçi ben kokusundan dolayı kullanamıyorum ama hamile olursam ağrı olduğunda bende onu kullanırım hiç bir zararıda olmaz bence

Canım olurmu herkesin yeri var aramızda ben eklemeyi bilmiyorum arkadaşlarda görmemiştir sen gününü yaz ben yarın seni ekletirim canım üzülme

Tabiki de herkese yer var anlat bakalım sen ne zamandan beri istiyorsun

canım aramıza hoşgeldin çok üzüldüm canım herşeyin hayırlısı olsunn canımm inşş en kısa zamanda 2 . bebişine hamiş kalırsın canımmm

kıslarr yhaa benim iki gündür ayaklarımın altı kaşınıyor neden olabilir kiii sinek falan da ısırmadııı

ceylincim günaydın hayırlı ramazanlar senle benden başka kimsecikler yok hala hasta olamadım canım ya ilaç geciktirirmi dersinzemuszemus

evet canım ikimizden başka kimsecikler yok
sana da hayırlı ramazanlar canımm benimmm olabilir canımm ama inşşş bebiş geciktirmiştir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…