arkadaşlar beni gören olmuyor sanırım yeni kişileri kabul etmiyormusunuz aranıza.
Maalesef bebeğim beni bıraktı kızlar gelince okursunuz sonucumu aldım ve değerim düşüyormuş adet görücem galiba ve netice kimyasal gebelikmiş( pff :gitme:
hiç bişey anlamadım bu gebelikten ben kötüyüm kızlar..
daha oluşmamıştı bile..mafoldumben
eee Hatice ye deil Neticeye bakıcaksın..(
canım hoşgeldin niye görmeyelim ben geçmişi bitiremedim çok var ne yazmışdın
çok sağol canım senden başka kimse görmedi beni çok sevindim cevap verdiğin için.bende hamileydim ve 2 hafta önce düşük yaptım 3 ay sonra tekrar düşünüyoruz çocuk sahibi olmayı listeye eklemelerini istedim ama malesef gene gören olmadı.teşekkür ederim cevap verdiğin için canım.sende varmı hamilelik.
ben 2.bebeğim için hamilelik bekliyorum buraya kabul edilir miyim yoksa hep taze anneler mi dahil olabiliyor topiğe, bir kızım var 5 yaşında 2.bebeğime geçtiğimiz şubatta hamile kaldım ve hamileliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı şimdi ekime kadar bekleme süremdeyim ekimde korunmayı bırakıcam inşallah allah hakkımızda hayırlısını versin
ben 2.bebeğim için hamilelik bekliyorum buraya kabul edilir miyim yoksa hep taze anneler mi dahil olabiliyor topiğe, bir kızım var 5 yaşında 2.bebeğime geçtiğimiz şubatta hamile kaldım ve hamileliğim 22 haftalıkken sonlandırıldı şimdi ekime kadar bekleme süremdeyim ekimde korunmayı bırakıcam inşallah allah hakkımızda hayırlısını versin
ceylincim günaydın hayırlı ramazanlar senle benden başka kimsecikler yok hala hasta olamadım canım ya ilaç geciktirirmi dersinzemuszemus
evet canım ikimizden başka kimsecikler yok
sana da hayırlı ramazanlar canımm benimmm olabilir canımm ama inşşş bebiş geciktirmiştir canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?