canımm çok üzüldümya akşamdan beri seni düşünüyom ne olduki diye okuyunca üzüldüm. vardır bundada bir hayır herşey allahdan. üzülme bak sonucda hamile kalabiliyosun bence ona dua et cnm. tekrar olur merak etme. çook geçmiş olsun. ağrın olucak tabi kolay değil düşük yapmak.Maalesef bebeğim beni bıraktı kızlar gelince okursunuz sonucumu aldım ve değerim düşüyormuş adet görücem galiba ve netice kimyasal gebelikmiş( pff :gitme:
hiç bişey anlamadım bu gebelikten ben kötüyüm kızlar..
daha oluşmamıştı bile..mafoldumben
eee Hatice ye deil Neticeye bakıcaksın..(
günaydın cimcimem yola gitcendir ondan kaşınıyo ayaklarının altı .yoncacım yhha ayaklarımın altı çok kötü kaşınıyor ne yapsamda geçsekii
kızlar kimyasal gebelik ne demek
günaydın cnm. kimyasal gebelik kısa sürüp adetle giden gebelik diye biliom yani kese fln oluşmuyo sadece hormon yükseliyo gebelik var gözüküyo ama kese yok.
gülüm bu aralarrr gidecek yolumda yok amaa hayırlısı olsunnn
kıslarr yhaa acayip uykum var yhhaaa ben biraz uyuyum geliyorumm canlarımmmm
memlekete gitmicenmi. naber nasılsın cnm ay ben oruç tutamadım ya çook su içiyom ben dayanamam die bide bizim bura çok hareketli oluyo terledikce susuycam. allah günah yazmasın artık napim.
:roflol::roflol: senin iş nasıl iş anlamadım ay bulaşığım var diyon gidiyon uyucam dion gidiyon kızım patron fln yokmu başınızda. hııalsanaalsanasmile
şekerim varda onlar her gün tura gidiyor yani ofiste tek kalıyorumm canımmm o zaten yanımda olsalarda kahveyi verdikten sonra rahatımmmm telefonlar yanımda oldukça sorun olmuyor canımmm
ohh negüselmiş işin seneye aynı yerde çalışacanmı peki sezonlukya işin. hem nasıl buldunuz ay aynı katta karşı karşıya evinle bu işi çook merak ediyoma.s
slmm ben geldiii artık hamiş olmaayan hatişşşş(
slmm ben geldiii artık hamiş olmaayan hatişşşş(
canımm eşim burda 3 senedir çalışıyor internetten buldu canımmm benimde 2. senem şirket lojmanla aynı binada tatlım seneye belli değil yhaa eşim pek istemiyor amaaa kısmet artık canımm benimde 2. senem canımmm
hm anladım cnm siz ljmandamı kalıyonuz peki
evet canım 1+1 işte evler orada idare ediyoz ama memlekette dayalı döşeli evim var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?