Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canımm çok üzüldümya akşamdan beri seni düşünüyom ne olduki diye okuyunca üzüldüm. vardır bundada bir hayır herşey allahdan. üzülme bak sonucda hamile kalabiliyosun bence ona dua et cnm. tekrar olur merak etme. çook geçmiş olsun. ağrın olucak tabi kolay değil düşük yapmak.

yoncacım yhha ayaklarımın altı çok kötü kaşınıyor ne yapsamda geçsekii
günaydın cimcimem yola gitcendir ondan kaşınıyo ayaklarının altı .

memlekete gitmicenmi. naber nasılsın cnm ay ben oruç tutamadım ya çook su içiyom ben dayanamam die bide bizim bura çok hareketli oluyo terledikce susuycam. allah günah yazmasın artık napim.

memlekete eylülün 15 i gibi gidecem bacım çok erken kaşınmaya başladı o zaman
canımm bende elimden geldiğince tutmaya çalışıyorummmm işte

:roflol::roflol: senin iş nasıl iş anlamadım ay bulaşığım var diyon gidiyon uyucam dion gidiyon kızım patron fln yokmu başınızda. hııalsanaalsanasmile

şekerim varda onlar her gün tura gidiyor yani ofiste tek kalıyorumm canımmm o zaten yanımda olsalarda kahveyi verdikten sonra rahatımmmm telefonlar yanımda oldukça sorun olmuyor canımmm

şekerim varda onlar her gün tura gidiyor yani ofiste tek kalıyorumm canımmm o zaten yanımda olsalarda kahveyi verdikten sonra rahatımmmm telefonlar yanımda oldukça sorun olmuyor canımmm

ohh negüselmiş işin seneye aynı yerde çalışacanmı peki sezonlukya işin. hem nasıl buldunuz ay aynı katta karşı karşıya evinle bu işi çook merak ediyoma.s

ohh negüselmiş işin seneye aynı yerde çalışacanmı peki sezonlukya işin. hem nasıl buldunuz ay aynı katta karşı karşıya evinle bu işi çook merak ediyoma.s

canımm eşim burda 3 senedir çalışıyor internetten buldu canımmm benimde 2. senem şirket lojmanla aynı binada tatlım seneye belli değil yhaa eşim pek istemiyor amaaa kısmet artık canımm benimde 2. senem canımmm

ya sancım hala ara ara var ağrı kesici almadım dr.a sormadan.
aramadım zaten arasam nolcakki progsteronu bırak adet görücen dedi sancım gecmezse ariycam..
napalım kader hayırlısı olsun nediim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…