Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iyiymiş eşinle aynı memlekettensiniz ozaman. burdamı evlendiniz. nasıl oldu ya lojmanı nasıl buldunuz. bizdemi öyle yapsakki kira derdi yok nasılsa

canım eşimle aynı memleketteniz şirket verdi canımmm kira derdimiz vardı ama çok şükür ocak ayına kadar olan kiramızıda kapattık memleketteki evimizin

canım eşimle aynı memleketteniz şirket verdi canımmm kira derdimiz vardı ama çok şükür ocak ayına kadar olan kiramızıda kapattık memleketteki evimizin

evlendikden sonramı geldiniz.buraya.biz akıl edemedik ya geldik hemen evi taşıdık oysaki lojmana girseydik demi..iyi olurdu

günaydın kuşlarımmmmm
herkese hayırlı ramazanlar rabbim bu mübarek günlerin bereketiyle bereketlendirsin evlerimizi
bu çoşkuyu bu duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin rabbim

haticecim biraz önce okudum canım başına gelenleri
çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun ne diyelim kızmet böyleymiş

kıslar evlendikten sonra geldilk canımmmm benimm ama eşim öncedende lojmanda kalıyordu yine devam ettik lojmanda klamaya ama memlekete gidince ailelerin üzerinde kalmamak için orayada evimizi kurduk kiramız uygun zaten güvenilir yerde
haticecim kışın evimizdeyiz canımm

anladım cnm kusura bakma ahiret sorusu gibi soru sordum.
keşke bizde öyle yapsaydık. çoook acele ettik çoook

hatice canım biraz önce yazdım sana okumadın sanırım
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama elden gelen bişey yok

anladım cnm kusura bakma ahiret sorusu gibi soru sordum.
keşke bizde öyle yapsaydık. çoook acele ettik çoook

canım siz evlendikten sonramı geldiniz buraya şirketin lojmanı varsa keşke idare etseydiniz ama siz yaz kış burda mısınız biz kışın burda değiliz diye evi taşımadık canımmm

canım siz evlendikten sonramı geldiniz buraya şirketin lojmanı varsa keşke idare etseydiniz ama siz yaz kış burda mısınız biz kışın burda değiliz diye evi taşımadık canımmm

şirketin lojmanı yoktu ya bizim herşey aniden oldu aksiliklerle oldu. daha uygun bir zamanda anlatırım patron gelmek üzere cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…