Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

geldiğimden beri nasıl uykumvar halbuki güzel uyudum gece düşünüp duruyodum neden die şimdi buldum evde kahvaltıda yoğurt yediydim hehehe süzme yoğurdu çok severim de ondan uykum varmışklava:klava:

ayyy kızlar çook özür dilerim unuttum bir an ramazanda olduğumuzu yemekden bahsettim. kafam hiç yerinde diğil.özürrrra.s.

geldiğimden beri nasıl uykumvar halbuki güzel uyudum gece düşünüp duruyodum neden die şimdi buldum evde kahvaltıda yoğurt yediydim hehehe süzme yoğurdu çok severim de ondan uykum varmışklava:klava:

yoğurt uyku yapar canımmm bende geç yatmadım ama benimde acayip uykum var neyse kıslarrr ben birazcık uyuyup geliyorummm

aynen dubacım gözlerim kapanıyor şimdi
ya sahura kalkınca benim uykum kaçıyo uyuyamıyorum kolay kolay
o yüzden de böyle zorlanıyorum walla eşim olmasa kalkmazdım sahura
kalktığımda da sadece çay içiyorum yani bişey yediğimden deil

kızlar listeye arada göz atabilirsiniz değişiklikler yapılacaksa haber verirsiniz
haticeciğim sende hiiiç üzülme daha kötü durumda olanlar var 8 aylıkken bile bebeklerinden ayrılmak zorunda kalanlar oluyor yinede şükür et haline hamile kala biliyorsun en azından

haticecim benim ramazanda su içmekten başka bişey yemeye fırsatım kalmıyor ki
bi görsen var ne hale geliyorum geçen yıl yine biraz iyiydim de ondan önce ki sene ramazanda 1 ayda 5 kilo vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…