Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slmlar hanımlar gunaydıın..
hayırlı ramazanlar Allah kolaylık versin oruclarınıza.

* "Üç kimse vardir ki duasi geri çevrilmez:
1-Oruçlunun iftar vaktinde yaptigi dua, 2-Adil hükümdarin duasi 3-Zulme
ugrayan kimsenin yaptigi dua."

hepimiz hayırlısı için dua edelim.

merhaba kıslarrr biraz uyudum geldim ama hala uykum var yhaa
nasılsınız bakalım
kepeklim hoşgeldin canımmm hayırlı ramazanlarr canımm

benim bu saatlerde sakin canım işlerimm dün eşim yemeğe götürdüğü için evde bulaşıkta yok rahatımmm şekerim

mehtap beni de ekler misin 26 ağustos
tabiki eklerim ne demek hoş geldin
Mehtap canım sakineyi de ekleyelim gelsinde gününü soralım beni aramıza almıyorsunuz diye dert yanıyordu
ya evet geçmişte okudum ama ben ona sormuştum tarihini arada kaynadı gitti hatta sabah okuduğumda kıza özel msj bile attım alınmasın diye biz aramıza herkesi alıyoruz tarihini ver diye
günaydın hayırlı ramazanlar ben geldim yine kimse yok ya
günaydın canım sanada hayırlı ramazanlar inşallah bu mübarek ayda allahım dualarımızı duyar:Saruboceq:

evet minimimde eklendi inşallah topik uğurlu gelir biran önce güzel haberlerini alırız

mehtapcım 2 arkadaş listeye elşemelerini istedi sana ama hatırlamıyorum biri sakineydi galiba

arkadaşlar sayfanızı baştan beri takip ediyorum sizinle beraber sevindim sizinle beraber üzüldüm beni de aranıza katarmısınız bende 5 aydır deniyorum ama olmuyor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…