arkadaşlar sayfanızı baştan beri takip ediyorum sizinle beraber sevindim sizinle beraber üzüldüm beni de aranıza katarmısınız bende 5 aydır deniyorum ama olmuyor mafoldumben
arkadaşlar sayfanızı baştan beri takip ediyorum sizinle beraber sevindim sizinle beraber üzüldüm beni de aranıza katarmısınız bende 5 aydır deniyorum ama olmuyor mafoldumben
teşekkür ederim benim hikayem biraz sizden farklı 9 yıllık evliyim 2 oğlum var bu arada pko luyum 3 .istiyoruz ama 5 aydır korunmadığım halde olmuyor dt gitmedim bu ay baya ümitliydim ama hastalandım
evet dün birilerini ekledim ama sakine vermedi bidahaki adet tarihini bekliyorummehtapcım 2 arkadaş listeye elşemelerini istedi sana ama hatırlamıyorum biri sakineydi galiba
aslında bugün hastalanmam gerekti ben pazar günü oldum 2 gün baya iyidi kanamam ama dünden beri nerdeyse gelmiyor gibi bişey anlamadım neden oldu ben 6 gün falan olurdum bu ay niye böyle olduki fikri olan varmı
teşekkür ederim benim hikayem biraz sizden farklı 9 yıllık evliyim 2 oğlum var bu arada pko luyum 3 .istiyoruz ama 5 aydır korunmadığım halde olmuyor dt gitmedim bu ay baya ümitliydim ama hastalandım
evet dün birilerini ekledim ama sakine vermedi bidahaki adet tarihini bekliyorum
hoşgeldin aramıza canım biraz kendinden bahsetsene tanıyalım seni inşallah güzel haberlerini alırız yakında
bu arada listemize eklemek için biz beklenen ama gelmesini istemediğimiz bidahaki adet tarihimizi yazıyoruz verirsen eklerim senide[/QUOTE
şuan adetim devam ediyor benimkide pek düzenli değil ama 6 eylül olabilir
çok sağol canım senden başka kimse görmedi beni çok sevindim cevap verdiğin için.bende hamileydim ve 2 hafta önce düşük yaptım 3 ay sonra tekrar düşünüyoruz çocuk sahibi olmayı listeye eklemelerini istedim ama malesef gene gören olmadı.teşekkür ederim cevap verdiğin için canım.sende varmı hamilelik.
yavrucuklarını allah bağışlasın öncelikle bende pko luyuum dr un sana ne gibi tedavi uyguladı inş en kısa zamanda 3 . bebişine kavuşursun canımm
aslında bugün hastalanmam gerekti ben pazar günü oldum 2 gün baya iyidi kanamam ama dünden beri nerdeyse gelmiyor gibi bişey anlamadım neden oldu ben 6 gün falan olurdum bu ay niye böyle olduki fikri olan varmı
valla ben hiç bir tedavi uygulamadım desem yeridir bi ara gulukopajmı neydi adı onu içtim çok az bide doğum kontrol hapı verdi ama içmedim yani tedavi falan olmuyorum
canım bence sen muhakkak doktora görün pko olup çocuk isteyince ilaç tedavisi falan yapılıyor bildiğim kadarıyla 5 ayda baya uzun bi süre bence
keremre hoşgeldin aramıza umarım en kısa zamanda hamile kalırsın ve bir kızın olur
işte nere gitsem diye düşünüyorum pekte gitmek istemiyorum yaa
jinokolojiye muhakkak git canım benim durumda çok enteresan 25mayısta adet oldum sonra d.k. hapını kestim ondan beride adet olamadım östrojen değerim yüksek çıktı buda yumurtlamayı engelliyor doğal olarak adet olmuyor çünkü yumurta yoooook
banada glukofen ile tedaviye başlayacak doktorum bildiğim kadarıyla pko oluncada bununla tedavi ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?