kızlar gebelik belirtisi olarak gögüs ucunun kararması ve çevresinde küçük beyaz kabarcıklar çıkması bi belirti olabilirmi sizce?
kızlar gebelik belirtisi olarak gögüs ucunun kararması ve çevresinde küçük beyaz kabarcıklar çıkması bi belirti olabilirmi sizce?
canım hamilelik şüphen mi var yoksa kısların bahsettiği kadarıyla sanırım gebelik belirtisi canımmmm
evhancım ağzından bal damlıyor walla konuş kız biraz daha konuşş
kızlar sizinle rüyamı paylaşmak istedim dün gece rüyamda amaliyat hanenin çnünde dogum sancımın gelmesini bekliyordum,sürekli dua ediyordum ve çok korkmuştum.inş. rüyam gerçek olur ya çok etkilendim
belirti olarak uçlarıda etrafıda kararıyormuş ve genişliyormuş diye duydum ama başka belirtin varmı yada şüpen
hadi hayırlısı olsun canımmm hamiş haberlerini bekliyoruz canım
adetime 10 gün kala kasık agrım başaldı igne gibi batıyor bazen bide gögüslerim acayip şişti ve acıyor
canım seni ümitlendirmek istemem ama kasık agrısı ve kararma belirti ama psikolojikte olabilir inş. hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
evhancım hepimiz çok çok istiyoruz walla her namazda hem kendime hem sizlere dua ediyorum inş.rabbim kabul etsin dualarımızı
bende kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama bi ümit işte aklım devamlı kendi vucudumu dinliyorum en ufak bi belirti olsa seviniyorum erken test yapmayada korkuyorum günümün gecmesini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hamileyimdir
anaaaa kızlar azraaaaaaaa gelmiş gördünüz mü
azracım hoşgeldin nerelerdesin sen yaa
azracım
h
o
ş
g
e
l
d
i
n
canım
canlarım hoşbuldukkkkkkk. ben epeydir girmedim güzel haberleriniz varmı. ben ve bebeğim çok iyiyiz haftaya 3. ayımızı bitiriyoruz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?