Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar gebelik belirtisi olarak gögüs ucunun kararması ve çevresinde küçük beyaz kabarcıklar çıkması bi belirti olabilirmi sizce?

canım hamilelik şüphen mi var yoksa kısların bahsettiği kadarıyla sanırım gebelik belirtisi canımmmm

kızlar gebelik belirtisi olarak gögüs ucunun kararması ve çevresinde küçük beyaz kabarcıklar çıkması bi belirti olabilirmi sizce?

belirti olarak uçlarıda etrafıda kararıyormuş ve genişliyormuş diye duydum ama başka belirtin varmı yada şüpen

canım hamilelik şüphen mi var yoksa kısların bahsettiği kadarıyla sanırım gebelik belirtisi canımmmm

evet canım gebelik şüphem var adetime son 2 günüm kaldı ve bu ay ümitliyim inşallah ayyy çok istiyorum hayırlısı ile çift çizgiyi görmeyi

evhancım ağzından bal damlıyor walla konuş kız biraz daha konuşş

inşallah bu ballar damlarda gerçekten tek tek hamile kalırız gülüm ya herşeyin hayırlısı çok istiyorum benim ve sizlerin o güzel haberlerini alıp coşmak istiyorum:) :dance:

kızlar sizinle rüyamı paylaşmak istedim dün gece rüyamda amaliyat hanenin çnünde dogum sancımın gelmesini bekliyordum,sürekli dua ediyordum ve çok korkmuştum.inş. rüyam gerçek olur ya çok etkilendim

ayyy canım burda çoğu arkadaşımız böyle rüya gördükten sonra güzel haber aldı yani bebiş müjdesi sanırım masum pisi de görmüştü bu rüyaya benzer inşallah canım ya inşallah

belirti olarak uçlarıda etrafıda kararıyormuş ve genişliyormuş diye duydum ama başka belirtin varmı yada şüpen

adetime 10 gün kala kasık agrım başaldı igne gibi batıyor bazen bide gögüslerim acayip şişti ve acıyor

ayyy canım burda çoğu arkadaşımız böyle rüya gördükten sonra güzel haber aldı yani bebiş müjdesi sanırım masum pisi de görmüştü bu rüyaya benzer inşallah canım ya inşallah[/QUOTE]

amin canım ya inş. hayırlısıyla günüme de az kaldı gelim de agrıyor ama inş. hasta olmam da güzel haber alırım

adetime 10 gün kala kasık agrım başaldı igne gibi batıyor bazen bide gögüslerim acayip şişti ve acıyor

canım seni ümitlendirmek istemem ama kasık agrısı ve kararma belirti ama psikolojikte olabilir inş. hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz

evhancım hepimiz çok çok istiyoruz walla her namazda hem kendime hem sizlere dua ediyorum inş.rabbim kabul etsin dualarımızı

canım seni ümitlendirmek istemem ama kasık agrısı ve kararma belirti ama psikolojikte olabilir inş. hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz

bende kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama bi ümit işte aklım devamlı kendi vucudumu dinliyorum en ufak bi belirti olsa seviniyorum erken test yapmayada korkuyorum günümün gecmesini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hamileyimdir

Arkadaşlar bende acaba ne zaman bebek yapsam diye düşünenlerdenim. Geçen iş görüşmesine gittim 9aylık evliyim ve çocugum yok diye sen çocuk yaparsın diyip beni hemen elediler.Böyle birşey olamaz.İsteyince hemen oluyor sanki. 2- 5 sene bana ne zaman düşünürsün diye sordular.Ben 5 sene uzun zaman 1.5 sene gibi dedim.Açıkcası ark.şuan çalışıyorum ve bebek ne zaman yapsam diye düşünenlerdenim bir yandan da iş arıyorum. İsterim ama istediğim zaman olmaabilir burda daha fazla zaman harcamak istemiyorum kariyer yapmak ve ücretimin artmasını istiyorum artık hakettiğimi düşünüyorum. Çocuk düşüncem var diye işten çıkmasammı acaba bir türlü karar veremiyorum.

canım bence sen yine de kendini fazla kaptırma ve kendini çok dinleme
çünkü geçenlerde başka bi arkadaşımız aynı şeyi yaşadı birçok belirtisi oldu ama sonu hüsran oldu

canlarım hoşbuldukkkkkkk. ben epeydir girmedim güzel haberleriniz varmı. ben ve bebeğim çok iyiyiz haftaya 3. ayımızı bitiriyoruz Allahın izniyle

ayyyyyy canım benim ya çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah hep böyle gider kız buarada ne aşeriyon daha çok tatlımı tuzlumu acaba cinseti ne merak ettim eskilerin yöntemiyle bi tahminde bulunayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…