Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyyyy canım benim ya çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah hep böyle gider kız buarada ne aşeriyon daha çok tatlımı tuzlumu acaba cinseti ne merak ettim eskilerin yöntemiyle bi tahminde bulunayım dedim

tatlıdan nefret ediyorum ekşiyle yaşıyorum.... yani kızzzzz gelecek gibi görünüyor ama ben rüyamda erkek çocuk görüyorum. az kaldı öğrenicez bakalım canım

ebrarcım nasılsın canımm
afr sen nasılsın canımm sesiniz çımıyor kıslar hayırdırrrrrrr

iyiyim valla ne yapayım azcık işlerle ugraşıyom azcık size takılıyom bir yandan baş agrısı bir yandanda sıcak iyice bunaldım valla akşam olsada gitsek artık ya

ne olsun bende sıcaktan bayılacam mide bulantısı bi taraftan öldürecek benii neden olduğunu bi bilsemmm

ceylin sıcaklardan da miden bulanabilir gülüm
ya da d.k ilacı da yapabilir bi ilacın yan etkilerine baksana gülüm

kızlar saat 3 yonca test sonucunu almıştın inş. güzel haberini alırız

tatlıdan nefret ediyorum ekşiyle yaşıyorum.... yani kızzzzz gelecek gibi görünüyor ama ben rüyamda erkek çocuk görüyorum. az kaldı öğrenicez bakalım canım

ayyyy canım ya sağ sağlim olsun heryeri tamam olsunda gerisi önemli değil ama sanırım kız baksana tuzlu ekşi yiyomuşun canım ALLAH gönlüne göre versin tatlım

yapabilir canım çünkü senin daha 10 günün var d.k hapı kullanmasan bile hamile olsan bile bu kadar çabuk mide bulantısı yapacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…