canlarım hoşbuldukkkkkkk. ben epeydir girmedim güzel haberleriniz varmı. ben ve bebeğim çok iyiyiz haftaya 3. ayımızı bitiriyoruz Allahın izniyle
ayyyyyy canım benim ya çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah hep böyle gider kız buarada ne aşeriyon daha çok tatlımı tuzlumu acaba cinseti ne merak ettim eskilerin yöntemiyle bi tahminde bulunayım dedim
oy oy oyy maşallah inş. tamamına erdirir rabbim
hoşgeldin azracımm nasılsın canımmm
ebrarcım nasılsın canımm
afr sen nasılsın canımm sesiniz çımıyor kıslar hayırdırrrrrrr
ne olsun bende sıcaktan bayılacam mide bulantısı bi taraftan öldürecek benii neden olduğunu bi bilsemmm[/
canım mide bulantın hamilelikten olmasın gününe varmı daha
ne olsun bende sıcaktan bayılacam mide bulantısı bi taraftan öldürecek benii neden olduğunu bi bilsemmm[/
canım mide bulantın hamilelikten olmasın gününe varmı daha
canım daha 10 gün var ve doğum kontrol ilacı kullanıyorum bilmiyorum olur mu kiii
ceylin sıcaklardan da miden bulanabilir gülüm
ya da d.k ilacı da yapabilir bi ilacın yan etkilerine baksana gülüm
tatlıdan nefret ediyorum ekşiyle yaşıyorum.... yani kızzzzz gelecek gibi görünüyor ama ben rüyamda erkek çocuk görüyorum. az kaldı öğrenicez bakalım canım
canım daha 10 gün var ve doğum kontrol ilacı kullanıyorum bilmiyorum olur mu kiii
canım %99 koruyor ama o zaman sanmam hamile oldugunu
ben doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım.hiçbir yöntem tam güvenilir değil unutmayın!canım daha 10 gün var ve doğum kontrol ilacı kullanıyorum bilmiyorum olur mu kiii
canım %99 koruyor ama o zaman sanmam hamile oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?