Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben geldim yazdıklarınızı okudum ben kesin rahim kanseriyim diye birşey demedim ki kızlar olabilirmiyim diyordum zaten test olmadan nasıl inanayım körükörüne en yakın zamanda smer testi yaptırıcam zaten neyse boşverin bunu nasılsınız bugün

bende iyiyim ebrarcım yalnızca çok evhamlıyım işte napim huyum kurusun kaydirigubbakcemile3 oruçluyum sersem gibiyim kayınvalideme gidicez iftara o yüzden rahatım yemek yapma derdim yok bugün kaydirigubbakcemile3

ayy bende ne yemek yapalım diye eşimle konuşuyordum
yaa yemek çok az yapıyorum yine de kalıyo ya ikimizde yiyemiyoruz
boşuna yapıyorum walla

amaann yenmiyor kızım zaten bişey inan biz hiç birşey yiyemiyoruz su içmekten o yüzden tek çeşit birşey yap yanınada salata falan yeter yani siz yiyebiliyormusunuz

yok nerde geçen gün çorba yaptım bitiremedik bile azıcıktı halbukiii
yenmiyor su içmektennn canımmm bende tek çeşit yemek yapacağımm valla kıslar

ayy bende ne yemek yapalım diye eşimle konuşuyordum
yaa yemek çok az yapıyorum yine de kalıyo ya ikimizde yiyemiyoruz
boşuna yapıyorum walla

aynen canım yaa su içmekten hiç birşey yiyemiyoruz hem yemek yaparken o kadar çok canım istiyor ki sonra hiç tadına bile bakmıyorum su içiyorum arkadan sigara kesiyor beni zaten en çok koyan sigarasızlık oluyor bana

ceylin bu arada neden kilitlenmiş topic anlamadım ben yasakmıymış izin mi almak gerekiyormuş reyyannn bu topiği nasıl açtı ki hiç anlamadım vallahi sen araştırdın mı

ayy pelin bende aynen öyle su bide benim ramazanda vazgeçilmezim gazoz ayy onları içince başka bişey canım istemiyo walla benim ilk defa bu ramazan sigara da pek aklıma gelmiyo walla bende şaşırdım ama ramazandan 2-3 gün önce de kendiliğinden azaltmıştım niye bilmiyorum ama canım pek istemiyor

canım öyle bir topik var sanırım kızın biri kilitlerler falan demişti şikayet etti sanırımmm kilitlenmişşş

valla bilemiorum canım ben yaşadığım deneyimi söledim.istemiosan ona göre işini sağlama al.ama adet düzenlemek için verildi isede bil hamile kalma ihtimalin de var

evet canım adetimi düzenlemek için vermişti .. o zaman bu ayda şüpheliii yaniii çok saol canımm

bende her ramazan ayında iftarda mutlaka buz gibi kola içerdim ama şimdi diyette olduğum için yasak onun yerine ayran var canım bende dolduruyorum buzları içine onu içiyorum eee doğal olarakta birşey yiyemiyorum eşimde sigara içiyor benim bu sene oda pek sigarayı aramıyorum diyor susuzluk çok fena diyor bende gene tam tersi eşimde iftarda şimdi içmesem bırakırım hiç canım istemiyor diyor ama gene içiyor keşke bıraksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…