Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

güle güle ebrarcım hayırlı iftarlar canım sanada
masumm ve esra hoşgeldiniz canım nasılsınızz

iim canlarım ya dün hele cok iiydim tammam gecti bitti demiştim ki bugun yine aynıyım biri varmıs böle hamileleri okuomus ve geciomus bi ocatanmıs ona gidicez akşam ilaçlar fayda etmedi belki dular fayda eder kızlar su mubarek gunde dualarınızı eksik etmeyn ve ltf dua ederkne hep kolay hamilelik dileyin

ewt cnm pazar gunu 8 hafta biğtcek allah izin verirse

ben gece rüyamda hamile oldugumu ve amaliyat hanenin önünde sancımın gelmesini bakliyordum sabah paylaştıgımda sen de önce rüyanda görmüşsün sonra hamile oldugunu ögren missinde merak ettim.inş. Bende mutlu haber alırım

ayy cnm ya bnde aynen öle doğum hanede gördüm sancı cektim doğum yaptım we oğlum olmstu ertesi gun mujde aldım inşl sende alırsın

kızlar sitede reklemı gördünüzmü hiç fortel gebelik testi ilişkiden 7 gün sonra sonuç veriyormuş sizce ne kadar doğrudur yada hiç kullandınız mı bu ay onu denemeyi düşünüyorumda

ayy cnm ya bnde aynen öle doğum hanede gördüm sancı cektim doğum yaptım we oğlum olmstu ertesi gun mujde aldım inşl sende alırsın

amin canım ya inş. Ama benim günüme daha 4 gün var bekliyorum bakalım sürekli uyuyorum hep uykum var başka hiçbir belirtim de yok ama allahım inş. Canım seninde hayırlı olsun sağlıklı sitahli çocuğunu kucagına almak nasip etsin allah

evet yoncam yok ortalıkta sonucu aldı da kutlamaya mı gittiler kii topiğin hanımlarının genel huyu kıslar merak ediyor mu düşünen yok valla

evet yoncam yok ortalıkta sonucu aldı da kutlamaya mı gittiler kii topiğin hanımlarının genel huyu kıslar merak ediyor mu düşünen yok valla

valla saat üçten beri onu bekliyorum sitede inş. Mutlu haberi verir bizede ama biz aklına gelene kadar baya geç olur.

kızlar sitede reklemı gördünüzmü hiç fortel gebelik testi ilişkiden 7 gün sonra sonuç veriyormuş sizce ne kadar doğrudur yada hiç kullandınız mı bu ay onu denemeyi düşünüyorumda

ben herzaman diyorum inanmıyorum o erken testlere para tuzağı

en yakın örneğimizde yonca yapmış negatif çıkmış adeti gecikince ucuz testlerden yapmış silik pozitif parana yazık günah vallaha ayrıcada erken yapıp strese giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…