Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm ya benmde günüme 5 gun vardı öğrendm rüyamda gördükten ertesi gn belli oldu bnm en buuk belirtim mide blantısıydıı

Zaten doktorlarda diyo gününüzün geçmesini mutlaka bekleyin en garanti boş yere yanlış çıkarsa mutsuzluk yaşama

ooff kızlar şu elektrikler artık canımı sıkıyor yaa saat 6 da kayınvalideme gidicem duş almam lazım yoksa çıkamam hayatta evden dışarı ama elektrikler gelmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok sinir bozucu neyse izmirde hava nasıl kız evhan sıcak mı çok geçenlerde geldik bayılcaktım sıcaktan nefes alınmıyor resmen

canım yaaa ama beni umutlandırıyorsun acaba oldum şimdi test yapsam mı ama bende bir belirti yok

bekle cnm istersen garanti olsuun bak bnde bide cok sislik vardı bi ark görüp hamilemisin die sormustu ondan sonra yaptım testi cıktı akşamda kan testi yaptırdım bence sende yrn sabah ilk idrarla varsa cıkar zaten

kızlar bir yandan bu ay ve eylül ayında korunmayıda düşünüyorum bana akıl verin eylül 26 dan sonra ekim 15 ine kadar taşınıcaz ya hamile kalmak istemiyorum yoksa kim yapar onca işi tamam kayınvalidem görümcemler yapar ama benim içime sinmez ki ne yapıcam bilmem 1-2 hafta içinde evde tadilat başlicak ev sıfır daire ama mutfağın balkonu içeri alınacak lavaboları dolaplı falan olucak yapılcak iş çok ama ben ne yapsam ki bilmiyorumkismile

bekle cnm istersen garanti olsuun bak bnde bide cok sislik vardı bi ark görüp hamilemisin die sormustu ondan sonra yaptım testi cıktı akşamda kan testi yaptırdım bence sende yrn sabah ilk idrarla varsa cıkar zaten

birkaç gün daha bekleyim garanti olsun birkaç defa test yaptım hep olumsuz sonra çok moralim bozuluyor.

çok sıcak canım ya yapış yapış oluyosun devamlı gece hiç uyunmuyor en fazla 4 yada 5 saat oda sabaha karşı

Kızlar ben çıkıyorum mesai bitti kib. Yoncadan yok dimi bir haber inş. Güzel haber alırlar

kızlar ben çıkıyorum cvp yazmadınız bana ama olsun sonra görüşürüz elektrikler geldi duşa giriyim hazırlanıyım kendinize iyi bakın

evhancım sen nasılsın cnm görüşemedik bayadır bebiş çalışmaları nasıl gidio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…