Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet talım görüşemedik ya epeydir iyi gibi bilmiyorum bakalım kısmet se napıyon canım

ben de iyiyim cnm yine adet olamadım bekliorum. pko varya; tedavisiz olmıcak benim bebiş sanırım...senin adet günün yaklaştı mıvar mı belirti falan

ben de iyiyim cnm yine adet olamadım bekliorum. pko varya; tedavisiz olmıcak benim bebiş sanırım...senin adet günün yaklaştı mıvar mı belirti falan

canım benim göğüslerden süt geliyo prolaktin hormanım yüksek çıktı 1 aydır ilaç kullanıyorum korumuyoruzda bakalım şuan tek belirtim ara ara kasıklarda gaz şişkinliği bide arada mide bulantısı var ama zannetmiyorum hamile kalmam buay diye düşünüyorum hiç ümidim yok yani

geçmiş olsun canım inş.en yakın zamanda hamile kalrsın, fazla takmamak lazım kafaya ama elimizde deil işte..ben de bi adet görsem 3,gün hormonlarıma bakılcak benim de en son lh yüksekti bakalım şimdi nasıl çıkıcak

ay canım sanada geçmiş olsun ya evet sanırım farkında olmadan kafamıza takıyorum canım inşallah yüce RABBİM hepimizin gönlüne göre verir

iyidir cnm sen nasılsın biraz önce bişi sordum sana görmedin sanırım tedaviye
başladın mı sen canım

canım görmedim kusura bakma evet canım yasmin kullanmaya başladımm adet düzenleyeceğim eşim askerden dönüncede tedavi olup bebiş yapacağız erteledik yane canımmm
sen ne yaptınnn

canım görmedim kusura bakma evet canım yasmin kullanmaya başladımm adet düzenleyeceğim eşim askerden dönüncede tedavi olup bebiş yapacağız erteledik yane canımmm
sen ne yaptınnn

ben bu ay yine adet olamıorum canım ramazan bitsin farlutal alıp kullancam adet görmek için. 3.günü de dr a gidip hormonlarıma baktırcam canım tedavi olmadan hamile kalamıcam sanırım ben debilmiyorumkismile

ben bu ay yine adet olamıorum canım ramazan bitsin farlutal alıp kullancam adet görmek için. 3.günü de dr a gidip hormonlarıma baktırcam canım tedavi olmadan hamile kalamıcam sanırım ben debilmiyorumkismile

canım ihmal etme başla tedavine canımcımmm herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim

mehtaaap sen napıosun cnm nereye kaçtın hemen..

canım anca gördüm yazdığını ne yapim duphaston kullandım adetim sökülsün diye dün bitti beklemedeyim bakalım östrojen hormonum çok yüksek çıktı o yüzden hiç yumurtlama olmuyormuş bende adet olamamın sebebi buymuş yani bi adet olayım peşinden glukofen ile tedaviye başlancak

senden naber

ben de yine adet olamadım cnm ramazandan sonra farlutal alıp kullancam adetin 3.günü dr a gidip hormonlarıma baktırıcamm cnm beklemedeim yani...ilaçtan nekadar sonra adet olursun dedi dr

canım ihmal etme başla tedavine canımcımmm herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim

aslında tedaviye başlayalım istersen dedi dr ama ben 1sene beklicem sanırım acele etmek istemiorum belki kendiğinden olur çok düşük bi ihtimal de olsa....

ben de yine adet olamadım cnm ramazandan sonra farlutal alıp kullancam adetin 3.günü dr a gidip hormonlarıma baktırıcamm cnm beklemedeim yani...ilaçtan nekadar sonra adet olursun dedi dr

en geç ilaçtan 10 gün sonra olursun dedi ama biliyorsun ben farlutal da kullanmıştım fakat olamamıştım malesef :gitme: hepte beni bulur zaten tüm aksilikler ne yapalım çekeceğimiz varmış
18 yaşlarımda falandım erkeklik hormonum fazlaydı şimdide kadınlık hormonum fazla ortasını bulamıyorum bi türlü

canım aslında pko oluncada doktorlar glukofen gibi ilaçlarla tedavi ediyor sana niye vermedi hayret yumurtaları geliştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…