Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben çıkıyorum anneme gidiorum yine hafta sonu ordayım eşimde işte olacak hafta sonu yok yine görüşürüz kızlar öptüm çokherkese hayırlı iftarlar olsun inşallah

günaydın kıslarrr kimsecikler yok yinee
ehhh yoncacımm kıss insan haber verir çatladık meraktannn

günaydın bayanlar ceylincim nasılsın yine ikimiziz. ctesi burayı bekleyen. yonca gelmedimi daha bende merak ettim

günaydın kıslarrr
gönülcümm gülümmm hoşgeldiniz canlarımmm
gönül sınav sonuçları açıklandı kaç puan aldın canımmm

günaydın kıslarrr
gönülcümm gülümmm hoşgeldiniz canlarımmm
gönül sınav sonuçları açıklandı kaç puan aldın canımmm

canım çok kötü puanlar tercih bile yapamıycam o derece yani halbuki çok güzel geçmişti ama puanları görünce şok oldum (

canım çok kötü puanlar tercih bile yapamıycam o derece yani halbuki çok güzel geçmişti ama puanları görünce şok oldum (

hımm üzülme canım çoğu kişinin öyle olmuş beklediği puanın altında kısmet bir sonraki sınavda olur inşşşş

hımm üzülme canım çoğu kişinin öyle olmuş beklediği puanın altında kısmet bir sonraki sınavda olur inşşşş

canım artık düşünmüyorum sınava girmeyi bilmiyorum ya torpili olan 50 le 40 la giriyor torpil olmayınca yüksekte alsan olmuyor

uşak hamişşş
yoncamlaben de hamiş sanırım dün kan testi yaptıracaktı haber yok daha
sende varmı haberler canımmm

uşak hamişşş
yoncamlaben de hamiş sanırım dün kan testi yaptıracaktı haber yok daha
sende varmı haberler canımmm

canım benim günüm bugün henüz bişey yok perşembe evlilik yıldönümümüzdü test yaptım 2gün vardı belki hamileysem eşime sürpriz yaparım dedim ama negatif çıktı
ama bu ay ilginç olan bende hiç belirti olmadı ne hamilelikten şüphelenmem için hemde regl olmam için gece biraz ağrım vardı ama şimdi oda yok önceden erkenden başlardı regli ağrıları ama hiç yok
sence tesiti erken yapmış olabilir miyim ve hiç regli belirtisi yaşamamam hamilelik belirtisi olabilir mi
ayy çok yazdım afadersin ama meraktan ölüyorum

mrb gönülcüm erken olabilir testin. bikaçgün snra tekrarla. ayy ramazan bereketli geldi inş. sendende alırız güzel haberi arkandan bizde geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…