mrb gönülcüm erken olabilir testin. bikaçgün snra tekrarla. ayy ramazan bereketli geldi inş. sendende alırız güzel haberi arkandan bizde geliriz.
inşallah canım ya ama nedense bu ay hiç umudum yok ama belki olur peki hiç belirti olmaması iyimidir sence ne hamişlik ne de regli belirtisi yok
canım testi erken yapmış olabilirsin istersen kan testi yaptır canımm
canım geçenlerde yoncamlaben de erken gebelik testini kullandı çıkmadı normal testlerden yaptı adet gününde 2. çizgiyi silik gördü inanma canım erken gebelik testlerinee
valla canım anlamadım gitti valla ara ara bulanıyor işte akşamları su içiyorummmm bulanıyor şimdi durduk yere yine bulanıyor aşırı rahatsız edeci değil ama bazende rahatsız ediyor
adetine kaç gün var cnm ybelkide ilacın yan etkisi olabilir ilkmi kulandın bu ay
canım bozma moralini belki üstüne görmüşsündür dikkat et kendine ağır falan kaldırma
cnm dikkat et kendine belki seninde hatice gibi kimyasal gebelikdi adet olcandır. herşeye hazırla bence kendini.günaydın kızlar çok moralim bozuk kan testinin sonucunu alamadım pzartesiye kaldı ve sabah kanamam oldu şimdi durdu ama kasıklarım ve belim çok ağrıyor
canım adetime 9 gün var canım ilk kez kullandım yasmini ama dr adetlerimi düzenlemesi için vermişti canımmm kısmet artık ne diyeyim
inşallah öyledir berbat bi gece geçirdim çok stresli ağlayıp durdum öncesinde ilişkide yaşadık o yüzden olabilirmi
yoncacım üzme kendini canım bence de pazartesi dr unla mutlaka konuşşş inş sorun çıkmaz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?