Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benim ikinci 1 aylık düşüğümdede böyle olmuştu testte çok silik çıktı gittim kan verdim değer 40 lardaydı 2 gün snra tekrarladık 50 oldu sonra değer düşmeye başladı ve adet oldum. çok üzülmüştüm. yani biraz açık söylerim ama insan kendini herşeye hazırlamalı artık acıya dayanıklı oldum. üzülme cnm inşaallah senin böyle değildir. kanamayı takip et çokmu azmı bide parça varmı kanamada. eğer kesilirse korkma cnm.

gülümm ilk içtiğimde böyle bişey olmamıştı ama sonradan etki ederse bilemeyeceğimmm canımm her şeyin hayırlısı olsunnnne diyeyimmm

anladım bekle bakalım yada dr. sorsaydın böyle yan etki olurmu die belki kullanman zararlı olcak sana bırak dicek dr. sor bence

inşallah canım ya ağrılar olmasa kanama yok şimdi ama her an gelecek gibi

canım ya neden şimdi gitmiyorsun dr a belki erkenden bişey yapabilirler bence moralini bozma gül de haklı olabilir herşeye hazırla kendini ama yinede dr a git zaman kaybetme belki bi tehlike varsa bile dr ilaç falan verir

gülümm izim yokki gitsemm ama bayramdan sonra memlekete gideceğim zaten o zaman giderim artık şimdi gitmekte istemiyorum aklım karışmasın diye bakalımm artık belli de olmaz bana amannn neyse boşverin beni senin patron gelmedi mi hala

yolda geliyomuş ama öğlen sonu gidicek akşama kadr yalnız olucam kaynatırız ozaman. benimde karnım nasıl şiş ve ağrıyo acaba regli gelmesse bendemi mehtap gibi duphaston kullansam. ay kendi kendime acaba hamilemiyim demeyede başladım. insanın psikolojisi nasıl kandırıyo kendini. psikolojikman belirti yaşamaya başladım. halbuki gebe olmam imkansız. ama beynim aldatıyo beni.

canım dr una sormadan ilaç kullanma olursun inşşş merak etme hele adetin gelsin gitsin hamişde olursun cancağazımmm durduk yere kandırma kendini oda geciktirebilir canımcımm

kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra tekrer gelirim son durumları bildiririm şimdilik gelen giden yok kendinize iyi bakın görüşürüz

canım dr una sormadan ilaç kullanma olursun inşşş merak etme hele adetin gelsin gitsin hamişde olursun cancağazımmm durduk yere kandırma kendini oda geciktirebilir canımcımm

evt stresde yapıyom. gelmedikce takıyom. gebe kalamıycam korkusu yok hiç içimde. hatta adetten sonraki ay hemen kalıvercem gibi his var içimde. ama adet yokkiiiiiiiiiii.
allahım kısa zamanda rahatlatsın beniii ve mehtabııııııı

yoncacım yat dinlen o zaman canımmmm yorma kendi sakın pazartesi gider testi tekrarlatırsın dr unla konuşursun canım stres yapma kendineee

gülüm inş reglleriniz başlar mehtap la senin canımmmm

kanamam yok şuan sabah ilk tuvalete gitmemde biraz vardı parça falanda yoktu belirsizlik sinir ediyor beni bi testmi alsam gidip yatsammı yoksa kızlar

kanamam yok şuan sabah ilk tuvalete gitmemde biraz vardı parça falanda yoktu belirsizlik sinir ediyor beni bi testmi alsam gidip yatsammı yoksa kızlar

yat dinlen bakalım. kanama yoksa iyiye işaret. bazı hamilelerde ara kanamalar lekeler oluyo belki sende öylesindir. bekle dinlen. dr. gitmiyosun. antalyadamı yaşıyosun sen

yat dinlen bakalım. kanama yoksa iyiye işaret. bazı hamilelerde ara kanamalar lekeler oluyo belki sende öylesindir. bekle dinlen. dr. gitmiyosun. antalyadamı yaşıyosun sen

yok canım ya konyadayız şu an doğru düzgün bilmiyorum buraları hiç akrabada yok burda sancak diye biyerde oturuyoz şimdi doktora gitsem test için bile on gün bekletiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…