Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Selam kızlar nasılsınız?

Hoşbulduk canım hamdolsun nasıl olayım,reglime 4 gün var dünden beri göğüslerim füze gibi oldu yine regli olucam heralde.

Benim pek bilgim yok hergün girmiyorum canım.

Hoşbulduk canım hamdolsun nasıl olayım,reglime 4 gün var dünden beri göğüslerim füze gibi oldu yine regli olucam heralde.

ayy inş hamiş olursun gelmesin kırmızılar yhaa bu aralar ne güzel hamiş haberleri alıyoruz hadi senden de bekliyoruz inşşş canımm

canım uşağın hamileliğinde sorun yok ama iş yerinde eşine yardım ediyormuş o yüzden nete giremiyor canımm

ayy inş hamiş olursun gelmesin kırmızılar yhaa bu aralar ne güzel hamiş haberleri alıyoruz hadi senden de bekliyoruz inşşş canımm

İnşaallah canım ama umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ben regli olucam diye bekliyorum.

Hoşbuldum figen bugün ben yine sıcaktan bunaliyorum nete girdim ama hiç yazmak istemedi canım yani erindin ama sizin için yazıyorum off bugün reglim son günü normelde bende iki üç gün kanama olup duruyordu son gün biraz çık olup bitiyordu bu ay hiç durmadı çok sinir oldum

selam kızlar anca yazma fırsatım oldu bide geçmişi okudum naber nasılsınız
yoncada çıkmış ben yazana kadar bence kötü bi durumu yoktur inşallah kan değerleri iyi çıkar hatırlıyorsanız azranında öyle lekelenmesi vardı başlarda sonra geçti çok şükürde bi terslik çıkmadı

GÜL canım bende hala adet olamadım duphaston biteli 2 gün oldu hiç adet sancımda yok bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…