Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yoncamla ben neolur canını sıkma rabbimin izniyle inşallah herşey güzel olacak yat dinlen pazartesiye kadar canım yorma kendini hiç inşallahda pazartesi günü de güzel haberlerini alıcaz senin

yoncamla ben neolur canını sıkma rabbimin izniyle inşallah herşey güzel olacak yat dinlen pazartesiye kadar canım yorma kendini hiç inşallahda pazartesi günü de güzel haberlerini alıcaz senin

inşallah çok sağolun destekleriniz için şu anda bi sorunum yok ne ağrı ne kanama hiçbişey kalmadı inşallah böyle devam eder

selam kızlar esracım geldim yetti gayrı. patron yeni gitti. yoruldu yaf. yoncacım çooook sevindim leke ve ağrının bittiğine inşallah böyle devam eder yavrunu kucağına alırsın.
mehtapcım ikimizin hali harap. ağlayan bize ağlasın anam.şiştik kaldık duba gibi.
ceylincim topikin demirbaşı sen hiç gitmiyon biyere geleni bekl,yon gideni uğurluyon.

slm hoşgeldinizzzz gülüm nasılsın canımmm
esracım sen nasılsın canımm

hoşbuldum sorma cnm çook yoruldum ay ben burda muhasebeden başka çok iş yapıyom adam üretime aldı benifisfisfis deri kalem üretiyoz boyuyoz ikimiz.:roflol: ama verdiği maaşı çıkartıcak tabi beleşe oturmak yok.:tomato:

Selam kızlar ben geldim,reglime dört gün var ama regli sancısı gibi sancım başladı ben kesin olucam pöffffff

Dün gece rüyamda gördümde, bizim kapınin önünde incir ağacı var onun dalına yuva yapıp yumurta koyuyorum ve yumurtaları iyice sarıp onlardan civciv kuş filan yapıyorum 6 tane değişik cinslerde kuş oluyor içeri gidip kaynanamı kaynımı ve kocamı çağrıyorum bakın siz olmaz diyordunuz ben yaptım diyorum sonra tekrar kuşların yanına gitgim de 4 kuş düşmüş 2tane kalmış oluyor çok üzülüyorum onlar düştü öldü diye sonra kalan kuşları alıp seviyorum sonrada uyandım zaten

Esra canım rüyana baktımda bende çok meraklıyımdır rüya yorumuna,eşinin ailesiyle ya da eşinle dini konularda bir tartışmanız anlaşmazlığınız oldu mu?

Amin ceylincim hayırlısı olur inşaallah ne yapalım,olmazsa zaten bayramdan sonra özel hastaneye gidicem eşimde gidecek beklemiycez yani.

Yok canım neden ki

Canım netden baktımda incir ağacı alim bir zatla tanışacağına işaretmiş,kuş yuvasıda ibadet edilen yere işaretmiş,yorumu okuyunca aranızda öyle bişey geçtiğini düşündüm,hayır diyelim hayır olsun zaten güzel rüya görmüşsün canım Allah hayra çıkarsın.

Amin canım

Kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın uyuycam biraz erken kalktım bugün çok susadım birde her zamanki gibi,hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…