Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayrolsun cnm önce aile içinde laf duycan.ama sonucunda lafların ardından güzel haberler alcan. inşallah kısa zamanda hamile kalcan.çok güzel nasipler var sana cnm

misafir geldi biraz geç oldu cevabım. ama buarada eflalim yorumlamış nete bakarak. ben biyere bakmıyom cnm. yanlış anlaşılmasın.

hayrolsun cnm önce aile içinde laf duycan.ama sonucunda lafların ardından güzel haberler alcan. inşallah kısa zamanda hamile kalcan.çok güzel nasipler var sana cnm

Ayyy çooook sağol canım bende uyanınca rüyanın etkisi ile yumurtaları ve sonrasında kuş olmasını bebeğe yormuştum kaynanam benim çocuğumun olmadığını düşünüyor birde acaba onu mu gördüm birde iki kuş kalmasını ikiz bebeğe yormuştum

ay sinir oldum bu kaynanaya şimdi hiç takma canım moral bozma boşver inşallah ikiz mikiz bebeğin olurda oturur şeyinin üstüne ay çok sinirlendim biz gece gündüz kafaya takıyoz bebek bebek diye pskoojibozuyoz bide bu tiplerle uğraş yok niye çocuk yapmıyosunuz yok bilmemne

Bana çocuk yap filan diyemiyor o cesareti bulamaz da başkalarından duyuyorum birde benle yanlız kaldığında devamli ışte şunun çocuğu oldu şunun 8 sene olmadı filan gibi anlatıyor devamli bir değil iki değil sürekli eeeee bende ne demek istediğini anlıyorum yani

şşşş hamiş bayan sen sinir olma sana sinir olmak yasak sakin ol. cahil insan çoook çevrede. bilseki o kadın artık çocuğu olmuyo diye bişi yok tıp çoook ilerledi böyle düşünmezdi. cahil işde onla laf yarışınada girilmez dertte anlatamassın. cahille uğraşmak çook zorç boşver esracım kim nederse desin. ıspartada kadının biri yüzüme söyledi sen kilolusun çocuğun olmaz dedi. kaynanam onun oluyo sorunu yok dedi ağzını kapadı.
takma kafana hiç. ağzı torba deilki büzesin. isteyen istediğini desin güzel rabbim bilir nezaman vereceğini.

yoncacım nasıl oldun canım duyduğum kadarıyla kanaman durmuşş canımm hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın inşşş canımm

hayyyy ağzına sağlık gülümm çok doğru söyledinn
evet hamiş bayan sana sinirlenmek yasak gülümün dediği gibi

Kızlar burası çok sıcak değil ama ben acayip yanıyorum regl olmama rağmen ateşinde düşmedi her ölçütügüm de 36.4 çıkıyor ben artık ateşe inanmıyorum

aman takmayın kafanıza benimkide istiyor laf çarptırıyor ama hiç sallamıyorum bileee
eltimin çocuğuna kızıyorlar çok yaramaz diye çocuk anne başka gösteriyor babaanne başka o yüzden çok yaramaz bende kimseye bırakmak istemem ancak kreş falan olursa tek kişi öğretmeliii ne gerekirse yoksa başetmek zor oluyor
kayınım hep der senin çocuğuna göreceğiz diye bende derim benim çocuğum böyle yaramaz olmaz diye kınamamak lazım yinede

Kaynanalarin tipik huyu ben güvenip çocuğunu da bırakamam ona döverim bakmam diyor

anahhh çocuk dövülürmüyaaa ben çalışırsam kaynanama bakırcam süper çocuk yetiştiriyo şimdi 5 yaşında çocuğa bakıyo doğduğundan beri. maşallah çocuk okula gitmeden okuma yazmayı söktü resim müzik herşeyi öğretti. rahatlıkla bırakırım. bide utanmadan döverimmi diyo. kendin bak hele bi olsun bak yüzüne bakmaya kıyamıycak kadında.şimdiden laf ediyo.

yoncacım nasıl oldun canım duyduğum kadarıyla kanaman durmuşş canımm hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın inşşş canımm

iyiyim canım çok şükür şimdilik bişey yok inşallahda olmaz iyi gider herşey hepimize allah nasip etsin şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah.....benim kaynanamda yaşıma takmış durumda çocuğum olmuyomuş yada ben yapmak istemiyomuşum kaale bile almıyorum konuşsun dursun......
kimseye bişey söylemedim daha kana belli olsun ondan sonra diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…