Dün gece rüyamda gördümde, bizim kapınin önünde incir ağacı var onun dalına yuva yapıp yumurta koyuyorum ve yumurtaları iyice sarıp onlardan civciv kuş filan yapıyorum 6 tane değişik cinslerde kuş oluyor içeri gidip kaynanamı kaynımı ve kocamı çağrıyorum bakın siz olmaz diyordunuz ben yaptım diyorum sonra tekrar kuşların yanına gitgim de 4 kuş düşmüş 2tane kalmış oluyor çok üzülüyorum onlar düştü öldü diye sonra kalan kuşları alıp seviyorum sonrada uyandım zaten
hayrolsun cnm önce aile içinde laf duycan.ama sonucunda lafların ardından güzel haberler alcan. inşallah kısa zamanda hamile kalcan.çok güzel nasipler var sana cnm
Ayy inşallah en kısa zamanda rabbim herkese nasip etsin
valla gülüm öyle oluyor demirbaşı oldum topiğin şekerimmm
nerdesin şekerim kayboldun demizbaşım benim:içelim:
Ayyy çooook sağol canım bende uyanınca rüyanın etkisi ile yumurtaları ve sonrasında kuş olmasını bebeğe yormuştum kaynanam benim çocuğumun olmadığını düşünüyor birde acaba onu mu gördüm birde iki kuş kalmasını ikiz bebeğe yormuştum
ay sinir oldum bu kaynanaya şimdi hiç takma canım moral bozma boşver inşallah ikiz mikiz bebeğin olurda oturur şeyinin üstüne ay çok sinirlendim biz gece gündüz kafaya takıyoz bebek bebek diye pskoojibozuyoz bide bu tiplerle uğraş yok niye çocuk yapmıyosunuz yok bilmemne
ay sinir oldum bu kaynanaya şimdi hiç takma canım moral bozma boşver inşallah ikiz mikiz bebeğin olurda oturur şeyinin üstüne ay çok sinirlendim biz gece gündüz kafaya takıyoz bebek bebek diye pskoojibozuyoz bide bu tiplerle uğraş yok niye çocuk yapmıyosunuz yok bilmemne
Kaynanalarin tipik huyu ben güvenip çocuğunu da bırakamam ona döverim bakmam diyor
yoncacım nasıl oldun canım duyduğum kadarıyla kanaman durmuşş canımm hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın inşşş canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?