aman takmayın kafanıza benimkide istiyor laf çarptırıyor ama hiç sallamıyorum bileee
eltimin çocuğuna kızıyorlar çok yaramaz diye çocuk anne başka gösteriyor babaanne başka o yüzden çok yaramaz bende kimseye bırakmak istemem ancak kreş falan olursa tek kişi öğretmeliii ne gerekirse yoksa başetmek zor oluyor
kayınım hep der senin çocuğuna göreceğiz diye bende derim benim çocuğum böyle yaramaz olmaz diye kınamamak lazım yinede
aman takmayın kafanıza benimkide istiyor laf çarptırıyor ama hiç sallamıyorum bileee
eltimin çocuğuna kızıyorlar çok yaramaz diye çocuk anne başka gösteriyor babaanne başka o yüzden çok yaramaz bende kimseye bırakmak istemem ancak kreş falan olursa tek kişi öğretmeliii ne gerekirse yoksa başetmek zor oluyor
kayınım hep der senin çocuğuna göreceğiz diye bende derim benim çocuğum böyle yaramaz olmaz diye kınamamak lazım yinede
anahhh çocuk dövülürmüyaaa ben çalışırsam kaynanama bakırcam süper çocuk yetiştiriyo şimdi 5 yaşında çocuğa bakıyo doğduğundan beri. maşallah çocuk okula gitmeden okuma yazmayı söktü resim müzik herşeyi öğretti. rahatlıkla bırakırım. bide utanmadan döverimmi diyo. kendin bak hele bi olsun bak yüzüne bakmaya kıyamıycak kadında.şimdiden laf ediyo.
anahhh çocuk dövülürmüyaaa ben çalışırsam kaynanama bakırcam süper çocuk yetiştiriyo şimdi 5 yaşında çocuğa bakıyo doğduğundan beri. maşallah çocuk okula gitmeden okuma yazmayı söktü resim müzik herşeyi öğretti. rahatlıkla bırakırım. bide utanmadan döverimmi diyo. kendin bak hele bi olsun bak yüzüne bakmaya kıyamıycak kadında.şimdiden laf ediyo.
aman takma sen kaynananı boşver benimki iyidir zaten fazla görüşmüyoruz ama oda aynı şeyleri bana söylüyor hep bikere daha 6 aylık evliyken hadi hala hamile değilmisin millet kısır diyecek kızdım bende diyen desin ben bakacam onlar bakmayacak benim çocuğuma dedimBana çocuk yap filan diyemiyor o cesareti bulamaz da başkalarından duyuyorum birde benle yanlız kaldığında devamli ışte şunun çocuğu oldu şunun 8 sene olmadı filan gibi anlatıyor devamli bir değil iki değil sürekli eeeee bende ne demek istediğini anlıyorum yani
lyok kız arada bi girip bakıyorum sıcaklardan bunaldım zaten bide adet olamadım davul gibiyim birazdan çıkacam ve daha evde temizlik bekliyor beni offfmehtapcım geçmişemi takıldın gel bize doğru..zemuszemus
balık baştan kokar başdan tavrını koymuş olduğundada verme hiç sevsin geri versin sana ozaman tatlı olur dediği lafları unutur gör bak.Ben yeni evlendin bir haftalık evliyken kaynanam bana güvenip çocuk yapma ben bakmam dedi şok oldum sanki ben de ona bırakırım ki o zamanlar benim aklından bebek düşüncesi bile yoktu
valla cnm bilmiyom allahdan iyi biri. şanslıyım.ay gül nasıl bi kaynanan var inanamıyorum melek falanmı bu kadın
aman takma sen kaynananı boşver benimki iyidir zaten fazla görüşmüyoruz ama oda aynı şeyleri bana söylüyor hep bikere daha 6 aylık evliyken hadi hala hamile değilmisin millet kısır diyecek kızdım bende diyen desin ben bakacam onlar bakmayacak benim çocuğuma dedim
yada geçen sene 6. ayda eşimin amcasının oğlu evlendi 1 ay sonra kaynanam gelin 1 aylık hamile siz hala durun dedi eşimde kızdı anne az mantıklı düşün yeni evlendi nasıl 1aylık hamile ola biliyor diye kızdı bende kızdım marifetmi yani dedim daha yeni evlendi hemen hamile
bide eşimin amcasının kızının 13 yıldır bebeği olmuyor hep arkasından konuşuyor işte kusur kızda kocasında bişe yokmuş bende konuşma yazık kız üzülüyor zaten bide babasız büyümüş diyordum
şimdi bidaha kaynanama gidince benim durumum böyle böyle yumurtlamıyorum diyecem bakalım yüzü nasıl olacak kaydirigubbakcemile3 biraz uzun oldu kızlar ama lafı esirgememek lazım saçmalıyorlar bazen
lyok kız arada bi girip bakıyorum sıcaklardan bunaldım zaten bide adet olamadım davul gibiyim birazdan çıkacam ve daha evde temizlik bekliyor beni offf
canım bildiğim kadarıyla genetik değilll
cnm allah göstermesin ama genlerin babana çektiğinse belki. sen arada bi kontrol ettir kendini.Kızlar size birşey sorucam benim babam sara epilepsi hastası sizce genetik olabilirmi doğuştan değil 7 yaşında başlamış hastalığı
kızlar ben kaçtım size iyi haftasonlar
Gül inşallah en kısa zamanda oluruz ben artık kafayı yicem yoksa 3 aydır tık yok 5 kilo aldım
cnm allah göstermesin ama genlerin babana çektiğinse belki. sen arada bi kontrol ettir kendini.
cnm bende almaya başladım ne güsel verdiydim gerçi tartı aynı ama şişlik var.
sanada iyi tatiller cnm sakin ol.
Benim hikâyem çok uzun anlicaniz ve babam şimdi 42 yaşında 35 senedir çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?