Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Aman canım dilini ısır ki kınamak olmasın başına gelirde amenna ben hep dua ederken önce hayırlı ve sağlıklı olmasını istiyorum

yok canım herşey yetiştirmede bitiyor bide çocukla konuşmak lazım çoğu anne ilgisiz

Ben yeni evlendin bir haftalık evliyken kaynanam bana güvenip çocuk yapma ben bakmam dedi şok oldum sanki ben de ona bırakırım ki o zamanlar benim aklından bebek düşüncesi bile yoktu

ay gül nasıl bi kaynanan var inanamıyorum melek falanmı bu kadın

aman takma sen kaynananı boşver benimki iyidir zaten fazla görüşmüyoruz ama oda aynı şeyleri bana söylüyor hep bikere daha 6 aylık evliyken hadi hala hamile değilmisin millet kısır diyecek kızdım bende diyen desin ben bakacam onlar bakmayacak benim çocuğuma dedim
yada geçen sene 6. ayda eşimin amcasının oğlu evlendi 1 ay sonra kaynanam gelin 1 aylık hamile siz hala durun dedi eşimde kızdı anne az mantıklı düşün yeni evlendi nasıl 1aylık hamile ola biliyor diye kızdı bende kızdım marifetmi yani dedim daha yeni evlendi hemen hamile
bide eşimin amcasının kızının 13 yıldır bebeği olmuyor hep arkasından konuşuyor işte kusur kızda kocasında bişe yokmuş bende konuşma yazık kız üzülüyor zaten bide babasız büyümüş diyordum
şimdi bidaha kaynanama gidince benim durumum böyle böyle yumurtlamıyorum diyecem bakalım yüzü nasıl olacak kaydirigubbakcemile3 biraz uzun oldu kızlar ama lafı esirgememek lazım saçmalıyorlar bazen

mehtapcım geçmişemi takıldın gel bize doğru..zemuszemus
lyok kız arada bi girip bakıyorum sıcaklardan bunaldım zaten bide adet olamadım davul gibiyim birazdan çıkacam ve daha evde temizlik bekliyor beni offf

evet gül maşşallah
benimde annem öyle yiğenimle annem ilgilen maşşallah annesi ev hanımı ama annem ablama bırakmadı çok zeki yiğenimmm varr annem sayesinde o eğitmeseydi zordu valla

benim kaynanam bakarız kızım diyor ama eltimin çocuğuna davranışlarını görünce bırakmak istemiyorum cahilde biraz ama zorda kalırsam kaynanam bakar bakmam demez ama ben yaşları ilerledi tam gezip dinlenecekleri zaman engel olmak istemem anneme dahiii

kızlar bende kaynanama güvenip bırakamam görümcemin 3 çocuğu var en büyüğü 15 en küçüğü 8 yaşında kız çalışmak istiyor kaynamam bakamam ben diyor kızyorum ne olur sanki baksa zaten bütün gün dışarıda kapı önünde oynuyor çocuklar
ama bana sen yap bakarım diyor kızıyorum daha büyüklere bakamayan bebeğe nasıl bakacak bide rahatsız bacağı hep şiş bütün gün yatıyor hiç hareket falan yok kadında
bende anneme bırakacağım bakmaya zaten en çok o yüzden bekledim 3,5 yıl yapmadım

Ben yeni evlendin bir haftalık evliyken kaynanam bana güvenip çocuk yapma ben bakmam dedi şok oldum sanki ben de ona bırakırım ki o zamanlar benim aklından bebek düşüncesi bile yoktu
balık baştan kokar başdan tavrını koymuş olduğundada verme hiç sevsin geri versin sana ozaman tatlı olur dediği lafları unutur gör bak.
ay gül nasıl bi kaynanan var inanamıyorum melek falanmı bu kadın
valla cnm bilmiyom allahdan iyi biri. şanslıyım.

al birini vur ötekini seninde kaynana aynıymış. allahdan şansıma bana öyle kaynana düşmedi. çoook kavga ederdim. yazık hiç sesi çıkmaz. ben olmuycak desem kızar bana olsun önemli değil üzülme der. benim içimde hiç olmuycak gibi bişi yok der.
mehrapcım napcaz bu adeti.. benim 3-4 gün oldu herhalde biteli hap. daha yook.:1no2:

Kızlar size birşey sorucam benim babam sara epilepsi hastası sizce genetik olabilirmi doğuştan değil 7 yaşında başlamış hastalığı

kızlar ben kaçtım size iyi haftasonlar

Gül inşallah en kısa zamanda oluruz ben artık kafayı yicem yoksa 3 aydır tık yok 5 kilo aldım

Kızlar size birşey sorucam benim babam sara epilepsi hastası sizce genetik olabilirmi doğuştan değil 7 yaşında başlamış hastalığı
cnm allah göstermesin ama genlerin babana çektiğinse belki. sen arada bi kontrol ettir kendini.
kızlar ben kaçtım size iyi haftasonlar

Gül inşallah en kısa zamanda oluruz ben artık kafayı yicem yoksa 3 aydır tık yok 5 kilo aldım

cnm bende almaya başladım ne güsel verdiydim gerçi tartı aynı ama şişlik var.
sanada iyi tatiller cnm sakin ol.

cnm allah göstermesin ama genlerin babana çektiğinse belki. sen arada bi kontrol ettir kendini.

cnm bende almaya başladım ne güsel verdiydim gerçi tartı aynı ama şişlik var.
sanada iyi tatiller cnm sakin ol.

Canım 7 yaşındayken olmuş köy yerinde dedem hapisteymiş abisi yüzünden o arada dedemin abisi babamı çok dövmüş ondan dolayı hastalanmış babamda hatta amcası inanmamış babama hastaneye yoklamamiş babannem de tek başına götürememiş

Çok kötü günler geçirdik hastalığı yüzünden iş bulamadığı için inşaatta çalışıyordu ve bir kere karnıda demir battı bir kere çenesini yardı yani böyle tam 5 defa ameliyat geçirdi şükür ki 2004 den beri fabrika işi buldu ve çalışıyor

Benim hikâyem çok uzun anlicaniz ve babam şimdi 42 yaşında 35 senedir çekiyor

cnm hikayesi uzun olan tek sen deilsin bende sendenim ve biz gibi birsürü insan. ben anlatsam kitap olur çektiklerim.ilerde zaten kitap yazmayı düşünüyom bu yaşadıklarımı. 1 senede 3 ameliyat geçirdim en basiti bu yani.allah kimseye çekemeyeceği dert vermiyo herkesin kaldırabilceği dert veriyo ki gerçekdende öyle hepsine dayanıyoz. en kötüsü ölüm ona bile dayanıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…