kızlar yaa oruçluyken hiç acıkmadım bugüne kadar bugün midem kazınıyor artık hem aynı şeyleri aynı saatte yedim yine neden böyle oldum yaa çok acıktım bugün
kızlar yaa oruçluyken hiç acıkmadım bugüne kadar bugün midem kazınıyor artık hem aynı şeyleri aynı saatte yedim yine neden böyle oldum yaa çok acıktım bugün
Evhan seninde rahim tersti değil mi yanlış mı hatırlıyorum?
az önce test yaptım ikici çizgi silik çıktı..ama az da bir kanamam var( kan testide yaptıracagım bakalım artık hayırlısı..ıns.hamıleyımdır..
Evhancım sen yapıca sertlik geldi yani bakalım hayırlısı inşaallah.
ayyy canım ya inşallah hamilesindir canım bende merak etmiştim bak canım eğer gidebilirsen bi acile falan gitsene hamileysen bu kanama ya baksınlarbi hem erken den önlem alöış oluesun hem olmazmı
az önce test yaptım ikici çizgi silik çıktı..ama az da bir kanamam var( kan testide yaptıracagım bakalım artık hayırlısı..ıns.hamıleyımdır..
ayyy ne güzel yeni hamiş haberleri alıyoruzzz canım bencede acile git bir muayene ol istersen kanamana bakarlarr
canım yaaa inş.hamılyımdır.aksama doğru bır hastaneye gıdıp yaptırcaz canım cok meraklandım yaaa :))) bana dua et canım yaa ıns.sorunsuz bır sekılde hamıle kalırım..sadece az olsada o kanama olayı aklıma takıldı..durumlardan haberdar ederım canım yıne
canım yaaa inş.hamılyımdır.aksama doğru bır hastaneye gıdıp yaptırcaz canım cok meraklandım yaaa :))) bana dua et canım yaa ıns.sorunsuz bır sekılde hamıle kalırım..sadece az olsada o kanama olayı aklıma takıldı..durumlardan haberdar ederım canım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?