Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar yaa oruçluyken hiç acıkmadım bugüne kadar bugün midem kazınıyor artık hem aynı şeyleri aynı saatte yedim yine neden böyle oldum yaa çok acıktım bugün

Sahuru nasıl yaptığından kaynaklanıyordur mesela ben sahurda çok yersem çabuk açıkirim az ve peynir ağırlıklı sahur yaparsam acikmam bugün ilk oruç tutmam ve sadece biraz susandım ve sabahtan beri midem bulanıyor gerçi mide bulantısı 3 gündür var bende sıcaktan galiba

kızlar yaa oruçluyken hiç acıkmadım bugüne kadar bugün midem kazınıyor artık hem aynı şeyleri aynı saatte yedim yine neden böyle oldum yaa çok acıktım bugün

Canım çünkü ilk günler vücut sıcaklardan dolayı suya daha çok ihtiyaç duyuyordu şimdiyse bu duruma alışmaya başladı artık açlığıda hissettiriyor.

eflalcim sabah yap bakalım testi canım umutlandırmak istemeyiz ama yazıya göre hamiş görünüyorsun canım rabbim istedikten sonra her şey mümkün canımmm

Evhan seninde rahim tersti değil mi yanlış mı hatırlıyorum?

az önce test yaptım ikici çizgi silik çıktı..ama az da bir kanamam var ( kan testide yaptıracagım bakalım artık hayırlısı..ıns.hamıleyımdır..

aay kızlar ondan açıkıyorum herhalde ilk günler susuyordum şimdi acıktım esracım sahurda yediklerimle alakalı olamaz çünkü hep aynı şeyi yiyiyorum rejimden dolayı aynı saatte yiyiyorum neyse kızlar bir yandanda yemek yapıyorum ondan geç yazıyorum

Evhancım sen yapıca sertlik geldi yani bakalım hayırlısı inşaallah.

az önce test yaptım ikici çizgi silik çıktı..ama az da bir kanamam var ( kan testide yaptıracagım bakalım artık hayırlısı..ıns.hamıleyımdır..

ayyy canım ya inşallah hamilesindir canım bende merak etmiştim bak canım eğer gidebilirsen bi acile falan gitsene hamileysen bu kanama ya baksınlarbi hem erken den önlem alöış oluesun hem olmazmı

ayyy ne güzel yeni hamiş haberleri alıyoruzzz canım bencede acile git bir muayene ol istersen kanamana bakarlarr

ayyy canım ya inşallah hamilesindir canım bende merak etmiştim bak canım eğer gidebilirsen bi acile falan gitsene hamileysen bu kanama ya baksınlarbi hem erken den önlem alöış oluesun hem olmazmı

canım yaaa inş.hamılyımdır.aksama doğru bır hastaneye gıdıp yaptırcaz canım cok meraklandım yaaa :))) bana dua et canım yaa ıns.sorunsuz bır sekılde hamıle kalırım..sadece az olsada o kanama olayı aklıma takıldı..durumlardan haberdar ederım canım yıne

Canım hamilesindir doktora gidene kadar dinlen ağır iş yapma eğer günün geçtiyse acile git hamilelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanamam var de.

canım inşallah ya güzel haberlerini bekliyorum senden et mutlaka akşam mutlaka girip bakıcam iftardan sonra siteye ona göre dua ettim canım rabbimin izniyle güzel oacak herşey inşallah

Canım ikinci çizgiyi görmüşsün hamilesin inşaallah içini ferah tut,kaç gün gecikti reglin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…