Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım hamilesindir doktora gidene kadar dinlen ağır iş yapma eğer günün geçtiyse acile git hamilelik testi yaptım pozitif çıktı ama kanamam var de.

adetıme 1-2 gün var..once kahverengı akıntı oldu az mıktarda sonrada bırazda kanamam var..ara arada karnımda ve belımde agrılar olup gecıyor uzun surelı degıl yanı..ewet bır doktora gorunmem lazım.inş.ters bır durum olmaz hamile haberımı verırım ınş. :)

İnşaallah canım inşaallah bu sayfadaki herkes tek tek hamile kalıyor sıra bizede gelicek inşaallah,benimde reglime 4 gün var bende de kahverengi leke var.

Canım ikinci çizgiyi görmüşsün hamilesin inşaallah içini ferah tut,kaç gün gecikti reglin?

aslında tamda regl gunlerındeyım..1 gun falan vardı reglıme..reglımden once normalde adet sancılarım olurdu ama bu ay oyle bısey olmadı.sadece goguslerımde 10 gundur bır acıma durumu falan oldu... bugun hafif hafif karnımda ve belımde agrılar var.

İnşaallah canım inşaallah bu sayfadaki herkes tek tek hamile kalıyor sıra bizede gelicek inşaallah,benimde reglime 4 gün var bende de kahverengi leke var.

inş. canım yaaa her hamıle kalmak isteyen hayırlısıyla kalır ıns.canım..benımde kahverengı akntıyla basladı sonrada boyle oldu cnm..belkıde sende de boyle durumlar olur veee hamıle olursun ıns..

canım inşallah ya güzel haberlerini bekliyorum senden et mutlaka akşam mutlaka girip bakıcam iftardan sonra siteye ona göre dua ettim canım rabbimin izniyle güzel oacak herşey inşallah

tamam canım ınş.sizlere guzel haberlerımı ulastıracagım..aslında bıraz uzansam ıyı olur dıymı..bırde orucum canlarım yaa..bu da ters bısey yapmaz dıymıı..cook fazla susadım sankı dığer gunlerden farklı olarak..

inş. canım yaaa her hamıle kalmak isteyen hayırlısıyla kalır ıns.canım..benımde kahverengı akntıyla basladı sonrada boyle oldu cnm..belkıde sende de boyle durumlar olur veee hamıle olursun ıns..

Amin canım inşaalah hayırlısıyla gelsin yavrularımız artık,hep beraber büyüsünler hamilelik maceralarımızı paylaşalım,yavrularımızın büyüme hikayelerini paylaşalım.

Ay bana ne oluyorsa sanki ikinci çizgiyi ben gördüm hamileymişim gibi havalara girdimkaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın azcık yatıcam.

ayyyy canım bakalım neler yaptın kimbilir ooohhhh aafiyet bal şeker olsun şimdiden hayırlı iftarlarınız olsun inşallah

yok kız öyle çok bişey yapmadım yenmiyor diye gerçi karnımda aç ya elimin ayarı biraz kaçtı galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…