Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ohh afiyet olsunn canımmm eşim yese bende yaparımda eşim patates ve yumurtayı doğramamı istemiyor öyle seviyor canımmm

Ben patates salatasına yumurta katmıyorum kıvırcık domates yeşil soğan filan katıyorum benim eşimde sevmez ben yaparken eşime patates ve salatayı ayrı tabaklarda bırakıyorum kendime de yaparken karıştırıyorum malzemeleri

niye her şeyi onlara göre ayarlarız kii anlamam yhaa bende börek yapacağım yanınada üzüm çıkartacağımm öyle çok seviyoruzzz

bebek ii bi sorun yok ama dün yine hastanedeydm bugun bir prof. aradık ve doktor sonuclara göre benm hayati tehlikem olabileceğini söledi yrn akşam gideceğim yanına zorlu bi sürec beni beklio cok yoruldum anlatamam

canımm çok geçmiş olsun üzme kendi herşeyde vardır bir hayırrr sıkma canını yat dinlen keyfine bak tatlımmm yorma kendinii canımcımmmm

canım çok geçmiş olsun canım lütfen moralini bozma bebişin hisseder bak lütfen moralini yüksek tut ben bunu da atlatıcağım allahım senin izninle diye dua et canım benim gör bak atlatıcaksın allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…