Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hepinize diorm ltf herseyin hayırlısını dileyin yani hamile kalayımda cekerim demeyin allahım kolay hamilelik versin bakın bebek ii hamileymde cok sükür ama hayati tehlikem var hafta da 4kilo kaybettim hiç birsey yiyemiorm artık her yerm ağrıo

haklısın canım allah hepimize sağlıklı sıhhatli kolay hamilelik versin bebişlerimizde sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun

aay az önce görümcemle konuştum akşam ona gidicemde onunla aynı diyetisyene gitmiştik aynı gün o da rejimdeydi bugün o tartılmış dayanamamış 2 kilo vermiş öyle dedi ay çok heyecanlandım ben kaç kilo verdim acaba ya hiç vermediysem

vermişsindir canım diyetine uyuyorsan tabikiiimmmm
neyse canım ben çıkıyorummm yemek hazırlayacağımmm görüşürüz canımmm öpüyorumm

inşallah uymam mı hiç gerçi çoğu yazan şeyi yiyemiyorum bile bakalım bende çıkıyorum canım görüşürüz sana kolay gelsin

bebek ii bi sorun yok ama dün yine hastanedeydm bugun bir prof. aradık ve doktor sonuclara göre benm hayati tehlikem olabileceğini söledi yrn akşam gideceğim yanına zorlu bi sürec beni beklio cok yoruldum anlatamam

ayyyyyy canım ne olur kötü düşünme ya çok üzüldüm gerçekten rabbim hayırlısı versin inşallah hepimizin için dualarımız seninle tatlım

merhabalar kimseler yok iftar vakti tabii
ben de 3 günlük bir tatilden döndüm çeşme çok güzeldi serin ve esintiliydi 3 güncük ferahladık geldik buralar feci sıcak yolda izmir 41 dereceydi facia sıcak var bu sene artık kış gelsin

Son düzenleme:
kızlar kan testi yaptırmaya gıdemedım malesef ama bende adet gıbı kanama olmaya basladı sankı..eğer adetsem ve hamıle degılsem kanamanın hemen 1-2 dk oncesınde gebelık testınde nasıl ıkı cızgı cıkıyor yada ben ustune gorme durumlarından mı oluyorum dıye dusunuyorum yada bazı yerlesme kanamaları 1-2 gun kısıye gore degıserek surebılıyormus o da olabılır yarında devam edecekmı bakalım..yada baska bır durum var kotu bıseyler olmasın lutfen yaaa (( moralım cok bozuldu kızlar (

Canım ikinci çizgiyi nasıl gördün yani gölge şeklindemiydi çünki bende geçtimiz ay gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm hastanede idrar testi yaptırdım negatif çıktı ve regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…