kızlar kan testi yaptırmaya gıdemedım malesef ama bende adet gıbı kanama olmaya basladı sankı..eğer adetsem ve hamıle degılsem kanamanın hemen 1-2 dk oncesınde gebelık testınde nasıl ıkı cızgı cıkıyor yada ben ustune gorme durumlarından mı oluyorum dıye dusunuyorum yada bazı yerlesme kanamaları 1-2 gun kısıye gore degıserek surebılıyormus o da olabılır yarında devam edecekmı bakalım..yada baska bır durum var kotu bıseyler olmasın lutfen yaaa(( moralım cok bozuldu kızlar (
tamam canıım yarın gıtmeye calısacagım ınsallah.. cızgı sılık ama gorunen bır cızgıydı bılmıyorum yanı esımede gosterdım o da gordugunu soyledı ama bı yanlıslıkta olabılıyormu oylee(
canım şimdi kanaman nasıl peki inşallahbencede hemen sabah ihmal etmeden git dr.a ve hemen haber ver ama bize
Iyidir handan sen nasılsın canım
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalımmm
Nereye kayboldunuz yaaa
az az gelen kanamam var yıne canım..bakalım artık hayırlısı..sabah işe gıdıyorum canım anca aksama haber verebılırım malesef..cok sagolun canlarımm
napayım eşim yoktu 3 gündürişte sabahladılar aktarım var diye akşam geldi hemen uyudu 2,5 gündür hiç uyumamışlar gelir gelmez uyudu bende burdayım sizlerleyim yani eesen neler yapıyon
iyiyiz canım senden naber oooo demirbaşımızda teşrifettiler:)
ben burdayım canım:)
iyi bari hayatım çok gelmiyomuş sevindim bak şimdi ya canım ama bence işe yakın biyerlerde yaptır bari testi tamam canım sen akşam haber ver razıyız yeterki güzel haber olsun
Bende bugün kendimi çok yalnız hissettim ilk iftarımda tek kaldım ondan mi artık bilmiyorum yine duygusala bağladım
Durduk yere ağlıcam şimdi
ay kıyamam ben sana ya yalnız yemek yemek zaten zordur bide ilk iftarda yalnız kalınca canım benim ya gececimi eşin bugün
ağlama tatlım ya yakında hastalancanmı eğer öyleyse ondanda oluyo hassaslaşma tatlım ama sıkma canını bizler yanındayız senin
Evet eşim geçeci bugün. Yok canım dün yıkandim ondan dolayı oruç tutamamıştım ne bilim öğleden akşama kadar tansiyonum düştü ayağa bile zor kalktım iftardan sonrada bana yalnızlık bastı
Yarın eşim evde reglim de bitti çocuk çalışmaları başlar artık 15 gündür tık yoktu
ayyy dinlen tatlım ya olmadı basmasın o yalnızlık ozaman ssende yarının hayalini kur olmazmı yeni fantaziler üret olmadı:)
ohhh ohhhh ohhhhhhhadi bakalım inşallah tutar bu ay da eyülde güzel haberlerini alırız bende geçen sene eylül4 de öğrenmiştim hamile olduğumu 20 sibi düşürmüştüm vay be 1 sene geçicek nerdeyse bana şanslı gelmedi amasana şans getirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?