Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyy canım neden gidemedinki keşke gitseydin istersen çok gelmezse yarın sabaha kadar git mutlaka sabah ne olur eğer düşük tehtidi falan varsa baştan önlem alırlar ihmal etme meleğim olurmu

tamam canıım yarın gıtmeye calısacagım ınsallah.. cızgı sılık ama gorunen bır cızgıydı bılmıyorum yanı esımede gosterdım o da gordugunu soyledı ama bı yanlıslıkta olabılıyormu oylee (

canım şimdi kanaman nasıl peki inşallahbencede hemen sabah ihmal etmeden git dr.a ve hemen haber ver ama bize

Iyidir handan sen nasılsın canım

napayım eşim yoktu 3 gündürişte sabahladılar aktarım var diye akşam geldi hemen uyudu 2,5 gündür hiç uyumamışlar gelir gelmez uyudu bende burdayım sizlerleyim yani eesen neler yapıyon

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalımmm

iyiyiz canım senden naber oooo demirbaşımızda teşrifettiler:)

Nereye kayboldunuz yaaa

ben burdayım canım:)

az az gelen kanamam var yıne canım..bakalım artık hayırlısı..sabah işe gıdıyorum canım anca aksama haber verebılırım malesef..cok sagolun canlarımm

iyi bari hayatım çok gelmiyomuş sevindim bak şimdi ya canım ama bence işe yakın biyerlerde yaptır bari testi tamam canım sen akşam haber ver razıyız yeterki güzel haber olsun

Bende bugün kendimi çok yalnız hissettim ilk iftarımda tek kaldım ondan mi artık bilmiyorum yine duygusala bağladım

ben burdayım canım:)

iyi bari hayatım çok gelmiyomuş sevindim bak şimdi ya canım ama bence işe yakın biyerlerde yaptır bari testi tamam canım sen akşam haber ver razıyız yeterki güzel haber olsun

tamam canım benım..guzel haberlerle gelırım ınsallah buraya..herseyın hayırlısı canım

Bende bugün kendimi çok yalnız hissettim ilk iftarımda tek kaldım ondan mi artık bilmiyorum yine duygusala bağladım

ay kıyamam ben sana ya yalnız yemek yemek zaten zordur bide ilk iftarda yalnız kalınca canım benim ya gececimi eşin bugün

Durduk yere ağlıcam şimdi

ağlama tatlım ya yakında hastalancanmı eğer öyleyse ondanda oluyo hassaslaşma tatlım ama sıkma canını bizler yanındayız senin

Evet eşim geçeci bugün. Yok canım dün yıkandim ondan dolayı oruç tutamamıştım ne bilim öğleden akşama kadar tansiyonum düştü ayağa bile zor kalktım iftardan sonrada bana yalnızlık bastı

ayyy dinlen tatlım ya olmadı basmasın o yalnızlık ozaman ssende yarının hayalini kur olmazmı yeni fantaziler üret olmadı:)

Yarın eşim evde reglim de bitti çocuk çalışmaları başlar artık 15 gündür tık yoktu

ohhh ohhhh ohhhhhhhadi bakalım inşallah tutar bu ay da eyülde güzel haberlerini alırız bende geçen sene eylül4 de öğrenmiştim hamile olduğumu 20 sibi düşürmüştüm vay be 1 sene geçicek nerdeyse bana şanslı gelmedi amasana şans getirir inşallah

Ayyy alemşın kızzz çok yorgun hissediyorum kendimi birazdan yatar uyurum inşallah bu sene eylülde yine öğrenirsin hamile olduğunu ama bu sefer sonu güzel olur canım

Ama ne mutlu ki size bir şekilde hamile kalmışsınız ben hiç o duyguyu yaşamadım nasıl bir duygu oluyor anlat bakalım ki ne kadar olsada kelimelere sığmaz gibi geliyor o duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…