Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ama ne mutlu ki size bir şekilde hamile kalmışsınız ben hiç o duyguyu yaşamadım nasıl bir duygu oluyor anlat bakalım ki ne kadar olsada kelimelere sığmaz gibi geliyor o duygu

canım çok değişikbi duyguydu insan bi garip oluyo inan benim sadece midem kötüydü devamlı yatıyodum canım bişey anlamadım tam olarak sadece keseyi görmüştüm okadar sonrası belli 6 haftalıkken düştü herşeyde vardır bi hayır rabbim hepimize yaşatsın

hormon tahlillerimiz temiz çıktı.benim 21.gün testim kaldı işte.rahim filmide hiç çektirmedim şimdiye kadar.inşallah allah hepimize nasip eder kızlar.

selam kızlar.bende hamile kalmayı bekliyorum ama 4 aydır olmadı henüz.

Bende aynı senin gibiyim canım 4 ay oldu ve hala yok 5 ay için çalışmalara başlıcaz sende devam pes etmek yok inşallah sende bebeğine kavuşursun anlat bakalım ne kadarlık evlisin ilk bebeğin mi kaç yaşındasın

Allah nasip edince oluyor işte kızlar,ne yapsak boş.bazen oluruna bırakcam diyorum,bazende o kadar kötü ve üzgün oluyorumki.hamile birini görünce çok özeniyorum.

esracım 27 yaşındayım. 1 yıllık evliyim.takvim yöntemiyle korunuyoduk ama şubattan beri bıraktık korunmayı.

aaaaammmmmmiiiiiiiiinnnnnn..........

kızlar ben sık enfeksiyon oluyorum yaa..sizde öylemisiniz.1 yıllık evli olmama rağmen ilişkiye hala rahat giremiyorum.hemen tahriş oluyor.özellikle adet sonrasında tahriş ve acıyı sık yaşıyorum.adetim fazla uzun sürüyor,kan o bölgeyi yıpratıyomudur nedir?

Kızlar siz hangi testleri yaptırdınız ki benim dr bana sadece smear testi yaptı acaba yaşım genç diyemi fazla test filan yapmadı

canım bana hormon testi yapıldı.hormon temiz çıktı.şimdide 21.gün testi istedi.onuda hafta içine gelen birgünde yaptırcam.bu ay 21.gün haftasonuna denk geliyo.

Valla bende regl bittiğinde 2 3 gün zorlanıyorum sonra bir sorun olmuyor

anladım esracım.bende adet bitiminden sonra biraz saf zeytinyağı sürüyorum.öyle ilişkiye giriyoruz.sadece o vajina girişim tahriş oluyor.deli oluyorum.valla bıktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…