kızlar ben size bişey anlatacağım bakın rabbim ne kadar büyük benim annem bi doğum yapıyo yaz günü kuveze koyuyolar salak hemşire camı açık bırakıyo ve 3.4 gün yaşıyo sonra ölüyo annem çok üzülüyo sonra ertesi sene abim dünyaya geliyo ölen abimim tarihi benim abimin doğum günü yani örneğin 12 ağustosto ilk oğlu nu toprağa veriyo ertesi sene 12 ağustosra abim doğuyo bi mucize resmen bu ya
kızlar benimde bi arkadaşım var.doktorlar ona çocuğun olmaz diyodu.arkadaşım hem rahim olsun,hemde mide,bağırsak olsun bayağı problemliydi.ama evlendi şak diye hamile kalmış.üstelik 2.cide hemen oldu.adetleri bile düzensiz ve rahim kanserini yendi.buna rağmen hemen hamile kalıyo.
Allah kimseye evlat acısı vermesin canım yinede
amin canım benim annemin hep bitarafı buruk oluyodr eminim zaaten abimin doğum gününde buarada nasılsın canım bak seni yalnız bırakmıyoruz tatlım umarım yalnızlığını bi nebzede olsada unutturabilmişizdir
kızlar sizin yaşlar kaç??ne zamandır korunmuyosunuz??
kızlar sizin yaşlar kaç??ne zamandır korunmuyosunuz??
Canım annemde ilk bebeğini 6 aylıkken kaybetmiş ablam olmuş ve 6 ay yaşamış sadece ve neden oldugude bilinmiyor eltimde geçen sene 8 aylıkken yüksek tansiyon dan sezaryan oldu malesef 5 gün yaşadı ayrıca şimdi 4 aylık hamile canım yalnızlığım geçti sağolasin şimdi fox ta bir dizi var orda kadın bebeğini kaybetti onu görünce göz yaşlarımi tutamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?