Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

doktor eşimden bişey istemiyor nedense.bende sinir oldum,eşime o istemesede sen yaptır dedim.sağolsun yaptırdı o da.rahim filmi ise şimdiye kadar hiç çektirmedim.aslında en önemlisi oymuş.

kızlar ben size bişey anlatacağım bakın rabbim ne kadar büyük benim annem bi doğum yapıyo yaz günü kuveze koyuyolar salak hemşire camı açık bırakıyo ve 3.4 gün yaşıyo sonra ölüyo annem çok üzülüyo sonra ertesi sene abim dünyaya geliyo ölen abimim tarihi benim abimin doğum günü yani örneğin 12 ağustosto ilk oğlu nu toprağa veriyo ertesi sene 12 ağustosra abim doğuyo bi mucize resmen bu ya

Hııım bende dr araştırıyorum da kocaeli yada ıstanbulda yapıyorsan dr sorucaktim sizin devlet hastanesi iyiymiş burdaki hastane başından sağiyor geçen test için gittim hiç ilgilenmediler allah düşürmesin onların eline

bazen kimi insanın ilk denemede tutuyor.benim kaç ay oldu tık yok.kızlar benim adetlerim son derece düzenliydi,günü gününe olurdum.aksilik korunmayı bıraktığımdan beri gecikiyor.bende umutlanıyorum.sonrası hüsran,gözyaşı tabi.

ayy evhancım gerçekten mucize yaa...belki sende eylüle tekrar kalırısn canım benim.esracım çok haklısın.benim eşim sağlıkçı,o avantajım var.bi kere özele gittim,2 saat bekledim orda düşün.bi de özele paramı yetişir kızlar.adım attığın yer para.

kızlar benimde bi arkadaşım var.doktorlar ona çocuğun olmaz diyodu.arkadaşım hem rahim olsun,hemde mide,bağırsak olsun bayağı problemliydi.ama evlendi şak diye hamile kalmış.üstelik 2.cide hemen oldu.adetleri bile düzensiz ve rahim kanserini yendi.buna rağmen hemen hamile kalıyo.

Allah kimseye evlat acısı vermesin canım yinede

ayyyy işte bunlar bize güzel örnek arkadaşlar

Allah kimseye evlat acısı vermesin canım yinede

amin canım benim annemin hep bitarafı buruk oluyodr eminim zaaten abimin doğum gününde buarada nasılsın canım bak seni yalnız bırakmıyoruz tatlım umarım yalnızlığını bi nebzede olsada unutturabilmişizdir

evet kızlar aslında böyle örnekler çok.alnımıza yazılmışsa olur tabi ama herşey zamanında güzel.ben şimdi özeniyorum,şimdi hevesleniyorum.1 yıl oldu evleneli ama şu rahat ilişkiye girememe,acı ve tahriş olayı beni fena halde üzüyo.

Canım annemde ilk bebeğini 6 aylıkken kaybetmiş ablam olmuş ve 6 ay yaşamış sadece ve neden oldugude bilinmiyor eltimde geçen sene 8 aylıkken yüksek tansiyon dan sezaryan oldu malesef 5 gün yaşadı ayrıca şimdi 4 aylık hamile canım yalnızlığım geçti sağolasin şimdi fox ta bir dizi var orda kadın bebeğini kaybetti onu görünce göz yaşlarımi tutamadım

kızlar benim soruları hep kaçırıyosunuz haa..eltin hemen hamile kalmış 2.ciye,ne güzel.inşallah kucağına almak nasip olur.aci birşey yaşamış.

benim 27 canım.şubattan beri korunmuyoruz.4-5 ay oldu işte.hala tık yok.sadece adetlerim gecikmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra.niyeyse anlamadım.

ayyy inşallah busefer yolunda gider ablanın herşey sezewryandan sonra nekadar zamanda hamile kalldı peki mahsuru yosa
ayyy sorma ya bende kötü oldum düşüğüm aklıma geldi de kötü oldum ben öyle şeylere bakamıyorum artık kötü oluyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…