ay canım kaçırmışım kusura bakma tatlım ya kısmet gülüm bu işler işte kimisi pat diye hamile kalıyo eee bebeğin bu dünyada yiyecek lokması varsa oluyo iştekızlar benim soruları hep kaçırıyosunuz haa..eltin hemen hamile kalmış 2.ciye,ne güzel.inşallah kucağına almak nasip olur.aci birşey yaşamış.
benim 27 canım.şubattan beri korunmuyoruz.4-5 ay oldu işte.hala tık yok.sadece adetlerim gecikmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra.niyeyse anlamadım.
canım benim daha 20 yaşındasın.en verimli yaşlardasın canım,olur merak etme.daha genceciksin.
Kızlarr selam...İdrar testinden sonuç alabilmek için ne zaman yapmak gerekiyor tam olarak?Mesela ilişkiden 15 gün sonra kesin sonuç verir mi??
ayyy canım ne güzel ya inşallah sağ sağlim kucağına alır allah uzunömürler verir inşallahCanım sezaryandan dolayı 8 ay korundu korunmayi bıraktı ve 6.ay hamile kaldı şimdi de 4 aylık hamile ve 36 yaşında
Kızlarr selam...İdrar testinden sonuç alabilmek için ne zaman yapmak gerekiyor tam olarak?Mesela ilişkiden 15 gün sonra kesin sonuç verir mi??
Özlede canım ben 2 sene vajinumuş derdini çektim tam kurtuldum şimdide bebek istiyorum olmuyor
nerdeee evhancım öyle diyolar ama benimki bir türlü hazırlığını bitiremedi.önceden günü gününe olurdum.şimdi 10 gün geciklmeli oluyor.bu da umutlandırıyo beni ama sonrası gözyaşı işte..beni yıldıran bu vajinanın giriş kısmında oluşan tahriş.şimdi adetim bitti,ilişkiye girmeye korkuyorum.yine acıcak,yancak diye.
canım 15 gün sonra sonuç verir.her kadın aynı değil.kimisi 1 hafta,kimisi 10 gün ama garantili olsun diyosan net 15 gün.
inşallah çilekcim.
Dr'una sorsana canım bende zorlanıyorum ama senin dediğin kadar çok değil
canım benim.Allahtan vajinusmusu yenmişsin.yıllarca birlikte olamayanlarda var.işin en önemli kısmını atlatmışsın.bende senin gibi hemen olsun istiyorum.canım çok tez.ama sen daha şanslısın çünki çok gençsin.eşinde senin yaşlardaysa şansınız epeyce yüksek.tahlilleriniz temiz çıkarsa hiç korkma,bebeğin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?