Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar benim soruları hep kaçırıyosunuz haa..eltin hemen hamile kalmış 2.ciye,ne güzel.inşallah kucağına almak nasip olur.aci birşey yaşamış.
ay canım kaçırmışım kusura bakma tatlım ya kısmet gülüm bu işler işte kimisi pat diye hamile kalıyo eee bebeğin bu dünyada yiyecek lokması varsa oluyo işte

benim 27 canım.şubattan beri korunmuyoruz.4-5 ay oldu işte.hala tık yok.sadece adetlerim gecikmeye başladı korunmayı bıraktıktan sonra.niyeyse anlamadım.

canım adet düzensizliği bazen iydir derler devamlı düzenliyse tabi rahim kendini bebeğe hazırlıyomuş ozaman

Kızlarr selam...İdrar testinden sonuç alabilmek için ne zaman yapmak gerekiyor tam olarak?Mesela ilişkiden 15 gün sonra kesin sonuç verir mi??

nerdeee evhancım öyle diyolar ama benimki bir türlü hazırlığını bitiremedi.önceden günü gününe olurdum.şimdi 10 gün geciklmeli oluyor.bu da umutlandırıyo beni ama sonrası gözyaşı işte..beni yıldıran bu vajinanın giriş kısmında oluşan tahriş.şimdi adetim bitti,ilişkiye girmeye korkuyorum.yine acıcak,yancak diye.

Kızlarr selam...İdrar testinden sonuç alabilmek için ne zaman yapmak gerekiyor tam olarak?Mesela ilişkiden 15 gün sonra kesin sonuç verir mi??

canım 15 gün sonra sonuç verir.her kadın aynı değil.kimisi 1 hafta,kimisi 10 gün ama garantili olsun diyosan net 15 gün.

Canım sezaryandan dolayı 8 ay korundu korunmayi bıraktı ve 6.ay hamile kaldı şimdi de 4 aylık hamile ve 36 yaşında
ayyy canım ne güzel ya inşallah sağ sağlim kucağına alır allah uzunömürler verir inşallah

canım öncelikle hoşgeldin aramızacanım bence bi 5 gün daha bekle

Özlede canım ben 2 sene vajinumuş derdini çektim tam kurtuldum şimdide bebek istiyorum olmuyor

canım benim.Allahtan vajinusmusu yenmişsin.yıllarca birlikte olamayanlarda var.işin en önemli kısmını atlatmışsın.bende senin gibi hemen olsun istiyorum.canım çok tez.ama sen daha şanslısın çünki çok gençsin.eşinde senin yaşlardaysa şansınız epeyce yüksek.tahlilleriniz temiz çıkarsa hiç korkma,bebeğin olur.

Dr'una sorsana canım bende zorlanıyorum ama senin dediğin kadar çok değil

kızlar mrb yaa biraz önce test yaptım kızlar 2. çizgi silik bi pembe çizgi daha önce silikte olsa hiç 2. çizgi görmemiştim ilk defa görüldü ama yinede ümitlenmek istemiyorum ama ilk kez çift çizgiyi gördüm kızlar nasıl bi duygu anlatamam 2 yıldır bu anı bekliyodum inşallah gerçekten hamileyimdir bakalıom siz ne önerirsiniz yarın bitane dahamı yapsam ama ondada çıkmaz diye korkuyorum :)

canım 15 gün sonra sonuç verir.her kadın aynı değil.kimisi 1 hafta,kimisi 10 gün ama garantili olsun diyosan net 15 gün.

Sağol canım..Yarına kadar adet olmazsam bi test yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.Hayal kırıklığından bıktım artık ama hayırlısı artık ne diyelim.Adetim gecikti birkaç gün ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var.Ha oldum ha olucam yani ama bir türlü olamadım.İnsan böyle olunca da ümitleniyor off

ben zeytinyağı sürüyorum ilişkiden önce.bir tek yumurtlama zamanı çok rahatım.onun haricinde tahriş ve acı.

Canım smear testi temiz çıktı başlada test yapmadılar zaten bu arada eşimde 29 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…