canım öncelikle hoşgeldin aramızacanım bence bi 5 gün daha bekle
bende 22 ağustosu bekliyorum canım bakalım inşallah hamileyizdir tatlımkızlar bende 26 Ağustosu bekliyorum. inşallah hamileyimdir.
kızlar mrb yaa biraz önce test yaptım kızlar 2. çizgi silik bi pembe çizgi daha önce silikte olsa hiç 2. çizgi görmemiştim ilk defa görüldü ama yinede ümitlenmek istemiyorum ama ilk kez çift çizgiyi gördüm kızlar nasıl bi duygu anlatamam 2 yıldır bu anı bekliyodum inşallah gerçekten hamileyimdir bakalıom siz ne önerirsiniz yarın bitane dahamı yapsam ama ondada çıkmaz diye korkuyorum :)
isra en güzeli kan testi yaptır canım.2.çizgi silik olunca genelde hamile çıkıyor diyorlar.inşallahh.
kızlar mrb yaa biraz önce test yaptım kızlar 2. çizgi silik bi pembe çizgi daha önce silikte olsa hiç 2. çizgi görmemiştim ilk defa görüldü ama yinede ümitlenmek istemiyorum ama ilk kez çift çizgiyi gördüm kızlar nasıl bi duygu anlatamam 2 yıldır bu anı bekliyodum inşallah gerçekten hamileyimdir bakalıom siz ne önerirsiniz yarın bitane dahamı yapsam ama ondada çıkmaz diye korkuyorum :)
Canım smear testi temiz çıktı başlada test yapmadılar zaten bu arada eşimde 29 yaşında
eşinde gençmiş.canım önce adetin 3.günü doktorun ultrasonla bakması lazım.kist falan varmı diye.sonrasında hormon testi isteniyor.ordaki değerlerine bakılcak.sonra 21.gün testi,yumurtlamana bakılcak.en önemlisi ise rahim filmi,onu bende çektirmedim.ordada tüpler açıkmı ona bakılıyomuş.eğer sen de bir sorun yoksa bu kez eşin muayene olcak.bir sürü meşakatli iş.yazarken bana bile çokk geldi.
bende 22 ağustosu bekliyorum canım bakalım inşallah hamileyizdir tatlım
ayyy çok heyecanlandım bak şimdi inşallah hamilesindir tatlım
Canım smear testi temiz çıktı başlada test yapmadılar zaten bu arada eşimde 29 yaşında
eşinde gençmiş.canım önce adetin 3.günü doktorun ultrasonla bakması lazım.kist falan varmı diye.sonrasında hormon testi isteniyor.ordaki değerlerine bakılcak.sonra 21.gün testi,yumurtlamana bakılcak.en önemlisi ise rahim filmi,onu bende çektirmedim.ordada tüpler açıkmı ona bakılıyomuş.eğer sen de bir sorun yoksa bu kez eşin muayene olcak.bir sürü meşakatli iş.yazarken bana bile çokk geldi.
Bu ayda geçsinde bayram sonrası iyi bir dr bulup gidicem inşallah
canım inşallah sen benden önce öğreniceksin ayyyy çok heycanlandım Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
inşallah canım inşallah isteyen her kardeşim yaşasın bu duyguyu inşallah vallahi testi yapar yapmaz emin olmak için eşimede gösterdim oda evet var belli bi çizgi dedi sonra hemen sizle paylaşım dedim:))
canım benim ben aylardır neler çektim her ay test yaptım negatif negatif artık bıraktım ve hiç çocuk fikrini düşünmedim dün hiç tanımadığım birine kahve falı baktırdım aslında hiç inanmam ve günahındanda korkarım ramazan ayı bide ama çok ısrar etti bende tamam dedim kızın ilk dediği sen hamilesin bende yok öle bişe dedim keşke ama yok dedim yok dedi sen hamilesin bende şaşırdım neyse sahurdan sonra yattım rüyamda annem bana hamile olduğumu söyledi bende çok etkilendim bu rüyadan adetimde daha birgün geçti ümidim yok ama dur bakalım bi test yapim dedim ve çift çizgiyi gördüm ne yumurtlama günü ne adet gecikmesi hiç birini hesaplamamıştım bu ay ve oldu inşallah tabi biraz uzun yazdım ama yılların birikiimi canım:)))Canım adetin ne kadar gecikti de test yaptın? Ben de ona göre yapıcam da
canım inşallah sen benden önce öğreniceksin ayyyy çok heycanlandım Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
bakalım canım ya inşallah hamileyizdir inşallah AMA ALLAHIM ÖNCE SAĞLIKLI HAMİLELİK YAŞATSINDA VE RAHAT Bİ DOĞUM GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL
ayyy iyi yaptın canım ya başka yokmu yanında test bidaha yapsaydın emin olmak için bide nekader vardı adetine nekadar kala yaptın testi canım
neyse kızlar ben yatiyim çok uykum geldi malum sahur da var gece hadi hepimizi öptüm kızlar bay
canım benim ben aylardır neler çektim her ay test yaptım negatif negatif artık bıraktım ve hiç çocuk fikrini düşünmedim dün hiç tanımadığım birine kahve falı baktırdım aslında hiç inanmam ve günahındanda korkarım ramazan ayı bide ama çok ısrar etti bende tamam dedim kızın ilk dediği sen hamilesin bende yok öle bişe dedim keşke ama yok dedim yok dedi sen hamilesin bende şaşırdım neyse sahurdan sonra yattım rüyamda annem bana hamile olduğumu söyledi bende çok etkilendim bu rüyadan adetimde daha birgün geçti ümidim yok ama dur bakalım bi test yapim dedim ve çift çizgiyi gördüm ne yumurtlama günü ne adet gecikmesi hiç birini hesaplamamıştım bu ay ve oldu inşallah tabi biraz uzun yazdım ama yılların birikiimi canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?