Canım yaa çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.Darısı da başımızaEvet aslında hesaplamamak ve rahat olmak gerekiyor ama dayanamıyor ki insan.Aslında ben de bu ay umutsuzdum.Eşimle sadece 2 kere görüşebildik iş güç gelen giden pek fırsat olmadı işte:))) Ama adetim gecikince,hiç de gecikmez normalde off insanoğluyuz işte hemen umutlanıyo insan..
benimde korunmayı bıraktıktan sonra gecikmeye başladı.4 aydır test yapıyorum ama tek çizgi çıkıyor.ağlıyorum işte.
Desene canım aynı durumdayız.Gecikmeye aldanmamak gerek demekki.Ben de yarın aynı hüsranı yaşayabilirim
canım seni umutlandırmak istemiyorum ama yazdıklarını okuyunca aynı ben dedim inanırmısın bu ay benimde eşim şehir dışındaydı ve bizimde 2 kere oldu ve benimde adetim hiç gecikmezdi ilk kez gecikti ve bu ay hiçte yumurtlama gününde ilşkiye girmedik ilki adetten 3 gün sonraydı diğeride adete 4 gün kalaydı yani eğer ben hamileysem bu yumurtlama günü falan hikaye canım rabbim vereceği zamanı biliyor sende sabret canım sende alırsın bebeğini kucağına yakın zamanda inşallah
yaptığınız bir liste varmı?
car canım yarın mehtap arkadışımıza söyelrim o yapıyo listeyi maşallah ne siteye hamilerler doldu taştı 30 bile geçti düşün
canım dur ben bi bakayımnerden görebilirim listeyi?
kızlar aranızda hiç rahim filmi çektren varmı????????????
inşallah hüsran olmaz canım.ben artık test yapmıcam diyorum.çünki yapınca daha çok ağlıyorummmsenağlamasenağlamasenağlama
Canımm seni hepimiz çok iyi anlıyoruz inan.Ama bir zamanı var demekki.Bak ben de 1 yıl vajinusmus illetiyle uğraştım.8-9 aydır da çocuk istiyorum olmuyo.Artık vakit kaybetmek istemiyorum çok geriliyorum ama elden de bişey gelmiyor.Sabır sabır sabır...
Bu arada ben rahim filmi çektirecektim,son dakika kaçtım:)) Biraz gözümü korkuttular.Ama sonra gittiğim bir prof iyi ki çektirmemişsin dedi.%95 tüplerin açık görünüyor,kapalı olsaydı bu az çok belli olursu dedi.İnşallah dediği gibidir.Yoksa kaçış yok çektiricez.
canım dur ben bi bakayım
canım bizim kızlardan bikaçı çektirmişti yarın siteye girersen sorarız olurmu
canım benim bende çektirmeye korkuyorum.çünkü o taktıkları alet canımı çok yakıyo,ağlıyorum.bi de çok çabuk enfeksiyon kapıyorum ben.canım peki film çektirmeden doktor tüplerin açık olduğunu nerden anladı?????
herşeyin hayırlısı kızlar ben hamile kaldım ama bebeğim çok hasta oldu gebeliğim sonlandırıldı hemde artık karnımda kıpır kıpır hareket ettiği zamanlarda 5 buçuk aylık gitti oğlum kocaman bir delikanlıymış meğer tarttılar boyunu ölçtüler 520 gr 32 cm di ama beyni çok hastaydı çok kötü bir hamilelik geçirdim hep doktorlara hep diken üstünde o yüzden önce sağlık deyin gerisi boş
ben aslında film çektirmeden anlaşılmazmış diye duymuştum ama kendisi muayene etti.ultrasonla falan baktı.bazı şeyler anlaşılır dedi.yumurtlamaların gayet iyi görünüyor dedi.ille çektircem diyorsan çektir tabi ama bence gerek yok dedi.şöyle de bir örnek verdi: Mesela yeni sıfır km bir arabayla tatile çıkacaksındır,bunun yolda kalma ihtimali nedir dedi.peki ya eski,birkaç kez kaza yapmış bakımdan geçmiş külüstür bir arabayla tatile çıkmak istersen yolda kalma şansın nedir dedi:) yani senin herşeyin normal görünüyor,tüplerinin tıkalı olması için bir neden yok dedi.adam bana sıfır km araba demek istedi yanii:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?