Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayırdır canım ya ,noldu haftasonu.yoksa hala adetin stresi mi.
inşallah tez zamanda rahatlarsın canım yaa.
haftasonu güzel sayılırdı.benim için işe gelmediğim hergün güzel.

evt adet strsi sıcakda etkiliyo akşama kadar yattım dün baygınlık geçirdim resmen gecede uyumadım. benimde 1 gün tatil ondada dinlenmkle geçiyo.

hoşgeldiniz kızlarr
kepeklimmm ay inş. olmazsın iyi de sen nasıl bekliyon hayret ya
bi an önce yapsana testi merak ettim walla

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmm

Çok sağol yoncamlaben darısı isteyen herkesin başına,sen ne yaptın doktora gittin mi?

eflalllllllllllllll hadi anlat hele ya çok merak ettim günün geçmişmiydi belirtin varmıydı ayy hadi hepsini anlat yaa

Canım az önce yaptım ya ikinci çizgi çok net eşim gelsinde hastaneyede giderim inşaallah,canım reglimden 4 gün önce regli sancım başlamıştı akşamda kahverengi akıntım oldu bende şaşırdım niye böyle erken oldum diye ertesi günde kanamam hala gelmeyince araştırdım netde yerleşme kanaması regliden 4-5 gün önce oluyormuş,benim göğüslerim çok şiş ağrıyor sancım var belim falan ağrıdı bacaklarım ağrıdı böyle işte regli günüm yarın ama kahavrengi lekemde kesilince hemen test yaptım artık.

Şimdilik belirtiler böyle canım hala inanamıyorum elim ayağım titriyor alışmıştım ikinci çizgiyi görmemeye,eşime hemen söyledim sabredemedim canım misafirimiz var dedim o da hayırdır dedi bende dedim yavrumuz geliyor babası ay inanamadı sevincinide belli edemedi yanında birileri vardı :))))))

canımm allah hayırlı uğurlu etsin inş. rabbim kucağına almayıda nasip eder
benimde yarın reglim ama olacakmışım gibi sancım var moralim çok bozuk

Ebrar üzülme canım benim hala sancım var yani diyorlardıda inanmıyordum adet sancısı oluyor diye bak canlı tanığım ben,inşaallahs eninde olur bir an önce.

inş.eflalcim ama bu ay doktorum beni o kadar umutlandırmıştı ki anlatamam şimdide sancım olunca moralim çok bozuldu

Amin gülcüm darısı seninde başına hepinizin başına inşaallah,tabi ben kantestide yaptırayımda kesinleşsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…