Evet canım bendim etkisi oldu ama yani hamilelik üzerine çok düşünmedim gerçekten tabi düşündüğüm oldu ama eskiye kıyasla az kendimize başka uğraş bulmak lazım,inşaallah dediğin gibi hamileliğimde sorunsuz geçer birde işin o boyutu var tabi ama şu an hiçbirşey düşünemiyorum ki,canım sen hemen hamile kalırsın bence pozitif bir insansın ne güçlükler atlatmışsın yılmamışın,ben yaşasaydım Allah korusun yıkılırdım,benim yapım çok hassas çok takıyorum çevremdeki herkes söylüyor bunu ailem arkadaşlarım komşum ama artık herşey daha güzel olur inşaallah.
kepeklim hayret bişeysin ha sen herkese test yapın diyordun şimdi sen yapmıyon üff yaaaaaaaaa
alah herkese çekebilceği kadar dert veriyo ben çekebildiğimi bildiği için verdi sınav etti. bunu böyle düşünüünce insan zaten kaldıramayacağı zorluk kalmıyo. cnm.hakkımızda hayırlıısı cnm hamileliğin tadını çıkar doyasıya keyif almaya başla bence. ben utandım 4,5 aylık düşüğümde karnımı saklıyodum çoook pişmanım kesşke gere gere gösterseymişim diyorum şimdi. oyzden cnm tadını çıkar bundan sonra hiçbişi takma kafana bebek etkileniyo bunu bil.
Tünaydın kızlar nasılsınız eflal için çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sonrada hayırlı ve sağlıklı evlat[/QUOT
hoşgeldin esracım sen demek 1991 lisin. cidden mii çoook küçükmüşsün ozaman yavyum benimm:ecrin_bebek:
ebrarcan sende durumlar nasıl.yarın dimi seninde adet gunun.
inşallah ikimizde seviniriz bu ay.haftasonu nasıl geçtı.
senin yine bir sürü misafirin vardır simdi
günaydın kızlar naber iyimisiniz
ebrarcım hamile olsan bile ağrılar oluyo cnm üzülme ağrım var die. belkide hamilesin. 3-4 ay hamilelerde adet dönemleri ağrı olur cnm.benim canım çok sıkkın ya kepeklim
dün akşamdan beri hafif hafif adet sancılarım var
bide doktor o kadar ümitlendirmişti beni çok kötü oldum sancılarım olunca
yok canım bu haftasonu kimseyi almadım ben anneme gittim
ya dua ett inş.bende adet olmam yaa ikimizde güzel haberler veririz inş.
peki senin sancın falan var mı
yok gülüm yok belli yani adet olcam
gny cnm hoş geldin cnm geldimi reglin merak ettim. benim yok hala ama göğüslerim şişti ve acıyo yakındır gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?