Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

alah herkese çekebilceği kadar dert veriyo ben çekebildiğimi bildiği için verdi sınav etti. bunu böyle düşünüünce insan zaten kaldıramayacağı zorluk kalmıyo. cnm.hakkımızda hayırlıısı cnm hamileliğin tadını çıkar doyasıya keyif almaya başla bence. ben utandım 4,5 aylık düşüğümde karnımı saklıyodum çoook pişmanım kesşke gere gere gösterseymişim diyorum şimdi. oyzden cnm tadını çıkar bundan sonra hiçbişi takma kafana bebek etkileniyo bunu bil.

ya aslında sabah cok yapasım vardı ama cesaretimi toplayamadım.neden bilmem adet gunum gelmeden once daha cesarteliydim.
simdide işteyim hiç yapamam ki ancak aksam eve gidince ..
haberler yarın kızlar bekleyiiiin.

kepeklim hayret bişeysin ha sen herkese test yapın diyordun şimdi sen yapmıyon üff yaaaaaaaaa

ya haklısın ben millete soylerken iiydi de iş bana gelince..
off bugun hemen bitse keske.
ama benim hic acayip bi belirtim yok ki..olanı da kesin psikolojiktir deye düşünmemeye çalışıyorum.
bide size birşey soracağım.bu gögüs agrıları varya.ben gunduz surekli sutyen taktgımdan aksam cıkardıgımda epey bır agrı oluyor ama bı saat sonra geciyor.hamile arkadasların belirtisi olan gogus agrısı sureklı mı oluyor acaba

Haklısın canım tadını çıkarıcam,artık bebek soranlara rahatça söyleyebilirim,yıllarca cilt hastlaığımı sordular çocukluğum ergenliğim onun tramvasıyla geçti şimdide bebek soruyorlardı ama en azından artık birine rahatlıkla cevap verebileceğim.Sana diyorum ama bende 17 yıldır vitiligo denilen hastalığı çekiyorum sabrettim bugüne kadar bundan sonrada dayanıcam inşaallah dediğin gibi Rabbim dağına göre kar yağdırıyor.

Kepeklicim bende akşama kadar sütyen takıyorum eğer sütyenin sıkmıyorsa ağrı yapmaz benim birkaç gündür göğüslerim ağrıyor ve şiş.Hatta bazen eşimle şakaşaırken eli değiyor acıyor epey.

Kızlar ben çıkıyorum azcık işim var yapıyım sonra duşumu alıp eşimden haber bekliyim tahlile gidicem ya hoşçakalın,haber veririm size canlarım.

ebrarcan sende durumlar nasıl.yarın dimi seninde adet gunun.
inşallah ikimizde seviniriz bu ay.haftasonu nasıl geçtı.
senin yine bir sürü misafirin vardır simdi

Tünaydın kızlar nasılsınız eflal için çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sonrada hayırlı ve sağlıklı evlat

ebrarcan sende durumlar nasıl.yarın dimi seninde adet gunun.
inşallah ikimizde seviniriz bu ay.haftasonu nasıl geçtı.
senin yine bir sürü misafirin vardır simdi

benim canım çok sıkkın ya kepeklim
dün akşamdan beri hafif hafif adet sancılarım var
bide doktor o kadar ümitlendirmişti beni çok kötü oldum sancılarım olunca
yok canım bu haftasonu kimseyi almadım ben anneme gittim
ya dua ett inş.bende adet olmam yaa ikimizde güzel haberler veririz inş.
peki senin sancın falan var mı

ebrarcım hamile olsan bile ağrılar oluyo cnm üzülme ağrım var die. belkide hamilesin. 3-4 ay hamilelerde adet dönemleri ağrı olur cnm.

yok gülüm yok belli yani adet olcam

hayırlısı olsun cnm sen üzme kendini. adet oluyosun ona şükür et adet olmakda yumurtaların çalıştığını gösterir. en azından bu sorunun yok. ama dur bakalım daha bikaç gn bekle olmassa bide.hemen olcam die üzme kendni

ya güll ne bilim bu ay o kadar ümitliydim ki çünkü doktor herşey çok güzel döllenme olacak gibi dedi ama şimdi böyle olunca sinir oldum yaa neyse hele bi yarını da bekleyelim bakalım

gny cnm hoş geldin cnm geldimi reglin merak ettim. benim yok hala ama göğüslerim şişti ve acıyo yakındır gelmesi

yok canım olmadım hala ama dünden beri karnım ağrıyor inşallah gelir ama tık yok benim göğüslerim zaten hiç acımaz şişmeşti adet olacağım zaman tek belirtim karın ağrım olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…