Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inş.eflalcim ama bu ay doktorum beni o kadar umutlandırmıştı ki anlatamam şimdide sancım olunca moralim çok bozuldu

Canım diyorumya benim hala sancım var,içini ferah tut,göğüslerin şitimi gerçi herkesin belirtisi aynı olmuyor bence.

Amin gülcüm darısı seninde başına hepinizin başına inşaallah,tabi ben kantestide yaptırayımda kesinleşsin.

inşallah cnm. benim adet gelmedi ilaç kullanmama rağmen göğüslerim şişti acımaya başladı eşimde akşam inşş hamilesindir diyo.. sen ne uygulamıştın cnm geçen ay. ilaç içtinmiydi.

güll inş. canım hamilesindir ama büyük sürpriz olur ha adet olmayı beklerkenkaydirigubbakcemile3

sorma cnm ne süpriz olur ama ben sanmıyorum. doktora gitmeden önce yumurtlama olmuştu. dr. bişi söylemedi sadce çalışıyo yumurtaların dedi. yaklaşık 7 gün önce bitti ilaç. ondan önce 5 gün içtim yani 12 gü oldu korunmayı bırakalı.bilmiyom umutlanmak istemiyom ama zannetmiyom olcağını. 3 gün daha beklicem dr. arıycam belki 1 ktu daha kullandırır ilaç

Canım ilaç içmedim bende kist vardıya onun için soğan kürü yapmıştım bir kaç günde hayıt tohumu çayı içmiştim,doktor bana doğum kontrol hapı vermişti kist için ya da içini boşaltalım demişti bende eşime bu ayda bekleyelim öbür ay başka doktora gider yaptırırım demiştim,bu ay çok düşünmedim kafaya çok takmadım diyet yapıyordumya ona odaklandım ve çok ilişkiye girememiştik gerçekten düşünmeyince oluyormuş tabi Rabbim nasip etti çok dua ettim sabah akşam herkese dedim dua edin diye,bende size ediyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Kızlar ben hamile kaldıysam herkes kalır o kadar olumsuz negatif düşünen bir insandım ki hep kesin bir sorunum var diyodum basit bir kist için bile günlerce ağladım ki hamile kalmaya engel değildi,sonra doktor rahim sağa dönük dedi bende kahroldum meğerse onunda hamileliğe engeli yokmuş,birde ben bu ay yumurtlama günlerimde çok yapamadıkta zaten sağıma dönüp yattım rahmim sağa dönük diye belki onun etkisi olmuştur.

gülcümm doktora gittiğinde yumurtlama olmuş demiş tamam da yumurta çatlamışmıydı acabaaklinialirimsmile

bilmiyorumkiiiii çatladımı yalnızca baya büyüktü yumurta 24 mm lerdeydi. dedimya cnm ben hamile olcağımı sannetmiyom. 3 güne kadar gelmesi lazım beklicem artık.

cnm sendin dimi kafaya çok takıyom die nete girmiyodun. üzülüyom die söylüyodun. iyiki hapı kullanmamışsın. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin cnm. bebeğini alırsın kucağına.bendede ufak kistler varmış ama dr. bunlar gebe kalmanı kolaylaştırcak dedi. tedaviye çabuk yanıt veriyo böyle kistli hastalar dei,.

ee canım doktor baktığında çatlamamıştı demek sizin de yasak kalkınca tam çatlama zamanına denk gelmiş olabilir bence gayette güzel olur öyle olmuşsa

ee canım doktor baktığında çatlamamıştı demek sizin de yasak kalkınca tam çatlama zamanına denk gelmiş olabilir bence gayette güzel olur öyle olmuşsa

nasip cnm inşallah dediğin gibi olmuştur. uğraşmamıza gerek kalmadan güsel haberi alırız. akşam ben of püf gelmedi adet diye evde söyleniyom eşimde inşallah gelmez die dua ediyo bilmiyo çektiğim sıkıntıyı.

ya yonca ne yaptı acaba lekesi geçtimi ki. merak ettim.

Evet canım bendim etkisi oldu ama yani hamilelik üzerine çok düşünmedim gerçekten tabi düşündüğüm oldu ama eskiye kıyasla az kendimize başka uğraş bulmak lazım,inşaallah dediğin gibi hamileliğimde sorunsuz geçer birde işin o boyutu var tabi ama şu an hiçbirşey düşünemiyorum ki,canım sen hemen hamile kalırsın bence pozitif bir insansın ne güçlükler atlatmışsın yılmamışın,ben yaşasaydım Allah korusun yıkılırdım,benim yapım çok hassas çok takıyorum çevremdeki herkes söylüyor bunu ailem arkadaşlarım komşum ama artık herşey daha güzel olur inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…