inş.eflalcim ama bu ay doktorum beni o kadar umutlandırmıştı ki anlatamam şimdide sancım olunca moralim çok bozuldu
Canım diyorumya benim hala sancım var,içini ferah tut,göğüslerin şitimi gerçi herkesin belirtisi aynı olmuyor bence.
Amin gülcüm darısı seninde başına hepinizin başına inşaallah,tabi ben kantestide yaptırayımda kesinleşsin.
güll inş. canım hamilesindir ama büyük sürpriz olur ha adet olmayı beklerkenkaydirigubbakcemile3
eflaaal hayırlı olsun canım cok sevındım..insallah bıran once kan testide yaptırda için rahatlasın.
bizede dua et olur mu..
gülcümm doktora gittiğinde yumurtlama olmuş demiş tamam da yumurta çatlamışmıydı acabaaklinialirimsmile
Kızlar ben hamile kaldıysam herkes kalır o kadar olumsuz negatif düşünen bir insandım ki hep kesin bir sorunum var diyodum basit bir kist için bile günlerce ağladım ki hamile kalmaya engel değildi,sonra doktor rahim sağa dönük dedi bende kahroldum meğerse onunda hamileliğe engeli yokmuş,birde ben bu ay yumurtlama günlerimde çok yapamadıkta zaten sağıma dönüp yattım rahmim sağa dönük diye belki onun etkisi olmuştur.
ee canım doktor baktığında çatlamamıştı demek sizin de yasak kalkınca tam çatlama zamanına denk gelmiş olabilir bence gayette güzel olur öyle olmuşsa
eflalcim senin beklenen adet tarihin ne zamandı gunun gecti mi.
test silik değil net gözüküyor yani dimi?
cnm sendin dimi kafaya çok takıyom die nete girmiyodun. üzülüyom die söylüyodun. iyiki hapı kullanmamışsın. inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin cnm. bebeğini alırsın kucağına.bendede ufak kistler varmış ama dr. bunlar gebe kalmanı kolaylaştırcak dedi. tedaviye çabuk yanıt veriyo böyle kistli hastalar dei,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?