Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok canım olmadım hala ama dünden beri karnım ağrıyor inşallah gelir ama tık yok benim göğüslerim zaten hiç acımaz şişmeşti adet olacağım zaman tek belirtim karın ağrım olurdu

ayy cnm inşallah olur ya geçen hafta karnım ağrıdı gelmedi. benimde eskiden acırdı son 4-5 aydır acımıyodu bu ay yine acıyo beklemekden başka çare yok ben 3 daha beklicem olmassa dr. arıycam. 1 haftadır ara ara saplantılar oluyo ama tıkk yok. ikimizde mahvoldukya topicde bi biz varız adetinin gelmesine sevincekalkisalkisalkis

ya güll ne bilim bu ay o kadar ümitliydim ki çünkü doktor herşey çok güzel döllenme olacak gibi dedi ama şimdi böyle olunca sinir oldum yaa neyse hele bi yarını da bekleyelim bakalım

doktorların bildiği olmasa konuşmaz cnm bekle bakalım. belki dr. haklı çıkar. benim dr. da hemen kalcan dedi sanki kesin gibi allah bilir cnm.ne olcamızı.

uyandım canımmm ayy çok sevindimmmmmmmm yhaaaaaaaa
eflacimm tebrik ederim canım hayırlı olsunnn şekerimmmmmm
kepeklim sende test yapsana bana diyordun hadi yap diye şimdi sen mi nazlanıyorsunnn aaa çok ayıpppp

ebrarcım ya dun vardı hafıf hafıf kasık agrılarım bugunde arttı hatta devam ediyor.ama bakalım ben kafaya takmamaya calısıyorum.dusunmemeye calısıyorum.
hem bak adet sancıları hamıle olsan bıle devam ediyormus.takma kafana ..

kıslar selam nasılsınız bne çok gıremıyorum işler çok youn ama takıp edıyorum eflanım canım çok sevındım bu mubarek gunde guzel haber verdım bıze darısı bızlerın başına

yonca naptı kıslar merak ettım

ceylincikim yaa sorma o kadar tırsak oldum ki..
sabah sahura kalktım test de almıstım .ama dedim ki kendi kendime en azından adetım bı gun daha gecsın gelmezse nasıl olsa anlasılır.bakalım ınsallah soz yarın sabah yapıcam.insallah guzel haberler veririm size.
ya aklıma geldi akideciknane vardı naptı acaba..hiz girmio kac gundur.

hoşgeldin canım biz iyiyiz sendne naber nasıl gidiyor

ben iyi olmya çalışıyorum işte evde akşama kadar sabaha kadar yatyom halsizlik mide bulantısı devam edyo.başım çok dönyo.2 kilo vermişim canım bişi yiyemediğim için çıkarmaktan habire.her yemeği yiyemiyorum sulu sebze yemekleri yiyemiyorum.canım istemiyor daha doğrusu.allahım yardım etsinde inşallah şu günleri atlatırım canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…