Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eflacimm HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH SAĞLIKLI SİHATLİ KUÇAGINA ALMAYI NASİP ETSİN

Kızlar liste kaçıncı sayfada birde yasminden haber varmı bugün sonuç almaya gidecekti

canım ben adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu silik çizgi çıkmıştı.bence bekleme hmen yap.sevincini erteleme..inşallah hamilsindir.içtenlikle diliyorum..

kızlar ben çıkıyorum fazla oturamıyorum rahat edemiyorum.allahım şu ramazan mübarek günlerde ne istediğiniz dilediğiniz varsa versin hepinizee.bebeklerinize almayı nasip etsin.a.e.o.

Selam kzılar hepinize teşekkür ediyorum, Allah sizede nasip etsin,kan verip geldim saat ikide alıcaz sonucu hayırlısı.

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmm

ay canım ya ne güzel bi haber haftaya sayende çok güzel başladık tatlım canım ne olur bizlerde çok dua edin olurmu meleğinle beraber hadi bakalım saat 2 yi bekliyoz desene ayyyy geçmez şimdi zaman hemen haber ver ama çatlatma bzi meraktan

Kızlaaaaaaarrrrrrr sabah idrar testi yaptım pozitif çıktıııııı.Çok heyecanlandım.Bunun güvenilirliği ne kadar ki?Emin olmak için 1,5 saat önce de kan testi yaptırdım,sonucu yarım saat sonra alıcam çok heyecanlıyımmmmmm...............Ve korkuyorummmmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…