Kızlaaaaaaarrrrrrr sabah idrar testi yaptım pozitif çıktıııııı.Çok heyecanlandım.Bunun güvenilirliği ne kadar ki?Emin olmak için 1,5 saat önce de kan testi yaptırdım,sonucu yarım saat sonra alıcam çok heyecanlıyımmmmmm...............Ve korkuyorummmmm......
Selam kzılar hepinize teşekkür ediyorum, Allah sizede nasip etsin,kan verip geldim saat ikide alıcaz sonucu hayırlısı.
evhan dün uyguladığın yöntem varya onu bende denedim akşam ve sert bişey geldi
maşşallah kızlar bu bereketli ayda güzel haberler başladı devamıda gelir inşallah belki ramazanın son günleri bende güzel haberleri sizle paylaşırım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:
eflalim ve tiancu ikinizide tebrik ediyorum.ramazanın bereketi bu olsa gerek.rabbim inşallah bizlerinde yüzüne güler...
canım demek ki biz hamile değiliz bak anlamış olduk böylelikle
banada anlatın ya neymiş o yöntem.merak ettim 10 gün var test yapmama ama olsun öğreneyimde zamanım yaklaşınca yaparım...canım demek ki biz hamile değiliz bak anlamış olduk böylelikle
Kızlar ben hamile kaldıysam herkes kalır o kadar olumsuz negatif düşünen bir insandım ki hep kesin bir sorunum var diyodum basit bir kist için bile günlerce ağladım ki hamile kalmaya engel değildi,sonra doktor rahim sağa dönük dedi bende kahroldum meğerse onunda hamileliğe engeli yokmuş,birde ben bu ay yumurtlama günlerimde çok yapamadıkta zaten sağıma dönüp yattım rahmim sağa dönük diye belki onun etkisi olmuştur.
banada anlatın ya neymiş o yöntem.merak ettim 10 gün var test yapmama ama olsun öğreneyimde zamanım yaklaşınca yaparım...
yok canım benim adete 6 gün var geldi elime hiç ümidim kalmadı artıkcanım kısmet işi belkim sende geç döllenme oldu regline daha var canım belli olmaz canımmm
banada anlatın ya neymiş o yöntem.merak ettim 10 gün var test yapmama ama olsun öğreneyimde zamanım yaklaşınca yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?