Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyyyy ne güzel haberler böyle hafta uğurlu başladı vallaha hadi bakalım canım inşallah hamilesindir canım ya

eflalim, tebrik ederim, çok sevindim. umarım bizlerde yaşayacağız bu mutluluğu. tiancu seni de tebrik ederim. 2 saat sonra güzel haberlerini verirsin inş.

neyse kıslar ben bulaşığımı yıkayayımmm daha sonra gelirim 3 gibi de arkadaşlar manavgata gezmeye gideceğizz o yüzden işleri erken bitirmem lazımmm

eflalim ve tiancu ikinizide tebrik ediyorum.ramazanın bereketi bu olsa gerek.rabbim inşallah bizlerinde yüzüne güler...

maşşallah kızlar bu bereketli ayda güzel haberler gelmeye başladı devamıda gelir inşallah belki ramazanın son günleri bende güzel haberleri sizle paylaşırım:ecrin_bebek:::CüvCüv:

maşşallah kızlar bu bereketli ayda güzel haberler başladı devamıda gelir inşallah belki ramazanın son günleri bende güzel haberleri sizle paylaşırım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

inşallah canım ya inşallah sendende güzel haberlerini alırız bu mübarek ramazan ayında

canım ben banyoda çömelerek denedimm ilk önce yumuşak geldi sonra sert bişey değdi parmağıma

ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KARDEŞİM.BENDE SENİN GİBİ HERŞEYE ÜZÜLÜRÜM,AĞLARIM.HORMON TAHLİLİM TEMİZ ÇIKTI.ŞİMDİDE KESİN TÜPLERİMDE VARDIR BİŞEY DİYE EVHAM YAPIYORUM.BEN KENDİME TEMİZ BAKTIĞIM HALDE ÇABUK ENFEKSİYON KAPIYORUM.SANIRIM BENDEKİ ENFEKSİYON KRONİK.İLİŞKİDEN SONRA MUTLAKA TAHRİŞ OLURUM,SONRASINDA ACIYA ACIYA YAPARIM.HAYATIMDAN BEZDİM YANİ.VAJİNAMDA BİRAZ DAR SANIRIM.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

banada anlatın ya neymiş o yöntem.merak ettim 10 gün var test yapmama ama olsun öğreneyimde zamanım yaklaşınca yaparım...

canım bu yöntemle hamiş olup olmadığını anlıyormuşsun
yöntem orta parmağını vajinana sokuyorsun eline sert bişey gelirse hamiş değilsin eline yumuşak bişeyler değerse hamişsin
usg yokken ebeler bu yöntemle hamile olup olmadıklarını anlıyormuş kadınların

canım kısmet işi belkim sende geç döllenme oldu regline daha var canım belli olmaz canımmm
yok canım benim adete 6 gün var geldi elime hiç ümidim kalmadı artık

banada anlatın ya neymiş o yöntem.merak ettim 10 gün var test yapmama ama olsun öğreneyimde zamanım yaklaşınca yaparım...

canım ceylincimde anlatmış zaten bibak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…