ne zaman yapmak lazımmış peki bunu bn aşılama yaptırdım ya .10 gün sonra test için çağırdı dr. adet olmazsam tabi ne zaman yapabilirim bn bunucanım bu yöntemle hamiş olup olmadığını anlıyormuşsun
yöntem orta parmağını vajinana sokuyorsun eline sert bişey gelirse hamiş değilsin eline yumuşak bişeyler değerse hamişsin
usg yokken ebeler bu yöntemle hamile olup olmadıklarını anlıyormuş kadınların
Kızlaaaaaaarrrrrrr sabah idrar testi yaptım pozitif çıktıııııı.Çok heyecanlandım.Bunun güvenilirliği ne kadar ki?Emin olmak için 1,5 saat önce de kan testi yaptırdım,sonucu yarım saat sonra alıcam çok heyecanlıyımmmmmm...............Ve korkuyorummmmm......
ne zaman yapmak lazımmış peki bunu bn aşılama yaptırdım ya .10 gün sonra test için çağırdı dr. Adet olmazsam tabi ne zaman yapabilirim bn bunu
canım hayırlı olsun güzel haberinin kesin sonucunu bekliyoruz ayyyy çok güzel haber ya bugün herkes güzel haberler veriyor bize sayanizde bizde seviniyoruz....
canım demek ki biz hamile değiliz bak anlamış olduk böylelikle
HADİ HAYIRLISI BAKALIM.BİZEDE TAKTİK VER KIZ,HAMİLE KALAMIYORUZ BAKSANA( Saruboceq::Saruboceq:
hemen sırayla cevaplıyım.benim tek tüpüm kapalı o yüzden iğneli aşılama yani klomen gbi hap değilde göbekten iğne vurarak yumurta gelişio.devlette ucuz özelde gittiğin yere göre.bn ikinciyi özelde yaptırdım 800 mal oldu.acımadı canım hemde hiç.sohbet muhabbet bitiverdi. ilkinde kastım kendimi biraz acıdı ama onada alıştım acımıo hiç.kimi bi kerede kimi bi kaç denemede kaldı nasip canımcanım aşılamayı neden yaptırdın,yani sorun neden kaynaklanıyor??canın acıdımı ve maliyeti nedir??pahalı mı??çok sordum kusurabakma.acaba aşılamanın garantisi varmı??kimi insanın 1 kerde,kimininki birkaç denemeden sonra tutuyor.
kılzar ben geldim.tv.izlemekten sıkıldım.fox da unutma beniyi bekliyorum.bugün 9.günüm sizce ilişkiye girsemmi??eşimde 12.gün girelim diyo ama.ne bileyim??
ya ben korkarım ya.canın yanıo mu yaparken ?çömelip mi yapıcam?little angel canımm bu yöntemi adete 10 kala yapsan bile belli oluyormuş istediğin zaman yap canım hadi sende dene bakalım sende ne çıkacakk
SAĞOL BİTANEM.İNŞALLAH TUTMUŞTUR BU SEFERKİ,İNŞALLAH...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hemen sırayla cevaplıyım.benim tek tüpüm kapalı o yüzden iğneli aşılama yani klomen gbi hap değilde göbekten iğne vurarak yumurta gelişio.devlette ucuz özelde gittiğin yere göre.bn ikinciyi özelde yaptırdım 800 mal oldu.acımadı canım hemde hiç.sohbet muhabbet bitiverdi. ilkinde kastım kendimi biraz acıdı ama onada alıştım acımıo hiç.kimi bi kerede kimi bi kaç denemede kaldı nasip canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?