bence 12-14-16 diyolarya sen 12 de dene ama aklında da hamilelik düşüncesi olmasın hayırlısı canım bekliyoruz bakalım allahım bizede o mutlulugu tattırır inş.
bence 12-14-16 diyolarya sen 12 de dene ama aklında da hamilelik düşüncesi olmasın hayırlısı canım bekliyoruz bakalım allahım bizede o mutlulugu tattırır inş.
kızlar ben geldim geçmişi okudum hamile olan arkadaşlar çok sevindim. Allahım hayırlısı ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
inşallah tüm isteyenlere verir rabbim inşallah.bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine...SAĞOL BİTANEM.İNŞALLAH TUTMUŞTUR BU SEFERKİ,İNŞALLAH...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende adet bittikten sonra ilişkiye gırın hamile kalma şansınız daha yuksek olur dıye duymuştum
canım hoşgeldin nasılsın son adet tarihin 26 ağustostu demi ona göre ekleyeylim senide listeye
inşallah tüm isteyenlere verir rabbim inşallah.bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine...
canım aslında 29 Ağustos ama çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay doktorum o nedenle 26 Ağustosta test yaptır dedi
merhaba nasılsınız arkadşlar
kızlar rahim filmi çektiren varmı aranızda????ben korkuyorum,spekulum canımı çok acıtıyor.zaten tahriş olmaya meğilliyim.film sonrası enfeksiyon olmaktanda korkuyorum.bir de bu film devlette de paralımı,bilen varmı???CADIARZU
fundacım bende bekliyorum unutma beni dizisini hayranıyım bu dizinn
kim sölemişse sizi kandırmış banada çok dediler.tedavi görenler bilir adetliyken gidiosun yumurta minicik ,rahimin iç tabakası yani endometrium ince.yumurta büyük olsun ki sperm döllesin,rahimin içi kalın olacak ki döllenen yumurta tutunsun .bunların olgunlaşmasıda bi10 günü buluo kıslar.ben o yöntemle korunmuştum canım.adet sonrası birkaç gün gebelik olmuyor.olsa kesin kalırdım.8 ay o şekilde yaptım ama hamile kalmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?