Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar bende burda okumuştum bal çorekotu tarcın kürüne başladım bakalım hayırlısı
bende bu ay çok kafaya takmamaya çalışıcam bakalım

bence 12-14-16 diyolarya sen 12 de dene ama aklında da hamilelik düşüncesi olmasın hayırlısı canım bekliyoruz bakalım allahım bizede o mutlulugu tattırır inş.

tamam canım,12 de deneyim.ama düşünmeden olmuyoki,elimde değil.düşünmeden yapmak imkansız kızlar yaa sizde bilyosunuz.offfff

little angel çömelip yap canım sadece orta parmağın acımıyor kii korkacak bişey yok yane canımmmm

kızlar ben geldim geçmişi okudum hamile olan arkadaşlar çok sevindim. Allahım hayırlısı ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

canım hoşgeldin nasılsın son adet tarihin 26 ağustostu demi ona göre ekleyeylim senide listeye

burdayım canım ya bi yandan iş yapıyorum bi yandan size bakıyorum sen napıyon bitirdim mi bari işlerini ben çok bişey yapmıyorum belki hamileyimdir diye ona göre işleniyorum canım ya

kızlar rahim filmi çektiren varmı aranızda????ben korkuyorum,spekulum canımı çok acıtıyor.zaten tahriş olmaya meğilliyim.film sonrası enfeksiyon olmaktanda korkuyorum.bir de bu film devlette de paralımı,bilen varmı???CADIARZU

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

kıslarr ben birazdan hazırlanıp çıkıyorummm çok öpüyorumm sizleriii

fundacım bende çektircem devlette paralı değil özelde 150 milyon demişti baba bende de nasıl korku var anlatamam düşündükçe karnıma ağrı giriyo

ben o yöntemle korunmuştum canım.adet sonrası birkaç gün gebelik olmuyor.olsa kesin kalırdım.8 ay o şekilde yaptım ama hamile kalmadım hiç.
kim sölemişse sizi kandırmış banada çok dediler.tedavi görenler bilir adetliyken gidiosun yumurta minicik ,rahimin iç tabakası yani endometrium ince.yumurta büyük olsun ki sperm döllesin,rahimin içi kalın olacak ki döllenen yumurta tutunsun .bunların olgunlaşmasıda bi10 günü buluo kıslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…