Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım hoşgeldin nasılsın canım varmı bi gelişme sendeede:)

canm bende beklemedeyim bu ay rahim filmi çektircem ama ramazana denk geldi önümüzde ki aya mı ertelesem acaba diyorum sonra çektiriyim kurtuluyum diyorum bilimyorum hayırlısı bakalım senden ne haber

fundacım bende çektircem devlette paralı değil özelde 150 milyon demişti baba bende de nasıl korku var anlatamam düşündükçe karnıma ağrı giriyo

aynen,bacalarım titriyo benim o masaya yatınca.bir kaç beklicem,şuan gitmeye cesaretim yok.korkuyorum,istemiyorum.o masada hep ağlıyorum çünkü.benim vajende dar malesef,tahriş oluyo,yanıyo ve o spekulum denilen aleti çoaçıyolar,o da canımı yakıyo.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende zuhalcim.başlayana kadar kızlarlal sohbet edeyim dedim.rahim filmi hakkında soru sordum,cvp bekliyorum
enfeksiyon kapmazsın plastik kullanıolar poşetini yanında açıolar.acıtmıo inan ki.sonra az basınçla ilacı verio.eğer benim gbi tüplerin kapalıysa canın biraz acıyo. ama açıksa hiç acımıo.10 dklık bi işlem hazırlanmakla birlikte tabi. devlette yaptırırsan ücretsiz. özeldede yine özeline göre değişir 250 den başlıo.anestezili biraz daha pahalı.ama adet bitiminden sonra 1 hafta içinde çekilmesi gerekio

kızlar ya gyno-flor kullanmak gebeliğe engelmi sizce??doktora sordum değil dedi.gerçi doktorlarada güvenmiyorum hiç.hepsi ayrı telden çalıyo.biz daha biliyoruz eminim.gyno-flor kullanırken gebe kalınırmı??

benimde aynen aşırı acı oluyo o işlemleri yaparken buna nasıl dayanıcam bilmiyorum doktor bana gelmeden ağrı kesici al dedi ama yinede ağrılı olur diye tahmin ediyorum benim normalde karın ağrısı şikayetim var bide film çektircem kalkamam heralde ayağadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ah ah benim şeyim o kadar gıcıkki,tüyden nem kapıyo.keşke şöyle geniş ve bol sulu olsaydı.belki canım yanmazdı o zaman.zuhalcimde korkuyo.off offf..özele para yetşmez kızlar,en iyisi devlette yaptırcam desenize.

canm bende beklemedeyim bu ay rahim filmi çektircem ama ramazana denk geldi önümüzde ki aya mı ertelesem acaba diyorum sonra çektiriyim kurtuluyum diyorum bilimyorum hayırlısı bakalım senden ne haber

canım bende beklemedeyim işte bakalımkısmet nasip hayatım ya 22 sini bekliyorum bakalım canım dr bana rahim filmi çektirelim dedi ben çektirmeyeceğim sıkıldım artık çünkü hastanelerden

gyno-flor hakkında düşünceleriniz??onu kullanırken gebe kalınabilirmi kızlar???mecbur kullanmak zorundayım,enfeksiyon kapmamak için.

canım bende beklemedeyim işte bakalımkısmet nasip hayatım ya 22 sini bekliyorum bakalım canım dr bana rahim filmi çektirelim dedi ben çektirmeyeceğim sıkıldım artık çünkü hastanelerden

evhan bende çok sıkıldım hastaneden,tahlillerden,beklemekten.her doktor farklı yaaa..valla RABBİM İSTEYİNCE OLUYO İŞTE..BU KADAR BASİT.AMA BİZ DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORUZ İŞTE.

kızlar ben yoğunum sürekli yazamıyorum ayrıca geçmişle boğuşuyorum hala ama okuduklarımı not alıyorum listeyi düzenlemek için

hoşgeldin canım bende yeni evliyken sık sık enfeksiyon geçirdim şimdide her ilişkiden sonra bephanten kremi sürüyorum vajinamın etrafına birazda kaşıntı ve mantar olmasın diye travazol kremi sende dene bende her ilişkiden sonra ertesi gün kesin kuruluk kaşıntı gerginlik ve hafif acı olurdu ama ilişkiden sonra yıkandıktan sonra sürüyorum rahatlıyorum sanada tavsiye ederim hiç bi zararı yok bu kremlerin

ceylin dediğin yöntemi uyguladım biraz önce ve hissettiğim şey yumuşaktı, ya d abana öle geldi uf bilemiyorum ya. zaten adetime daha 10 gün var.sabırsızlanıyorum, aklımdan çıkmıyo işte. beyaz kesik kesik akıntım da var.şu ramazan geçsin doğru dr'a gidicem artık.

canm doktor gerekli gördüyse çektir bence doktor gerek görmeden çektirenler var isteğe göre sıkıldık haklısın ama hastane olmayınca da olmuyo.için rahat etsin en azından

ah mehtap dediklerinide aynen uyguladım.ama kremler fayda etmiyo bana.bende eşimin önerisiyle saf zeytinyağı sürüyorum.zararsız,yan etkisi yok.o daha iyi yumuşatıyo.çok eskiden ebeler doğumdan günlerce önce kadının vajenine zeytinyağı sürerlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…