slm evhancım sordum ablama ama maaleseff yokmuşşş...bu sitede bazı yazılar var 2008den kalma orda 20inci haftada çıktını felan yazmışlar bu kadar erken çıkmıomuş yani.bende de var acaba hep vardıda dikkatimizimi çekmedi...
ewet canım su içmekten yemek yenmiyo walla
Selam kızlar ben geldim,kan tahlilim çıkmış eşim aradı pozitif kesin,değerim 427 çıkmış.
Selam kızlar ben geldim,kan tahlilim çıkmış eşim aradı pozitif kesin,değerim 427 çıkmış.
canım gözün aydın. Allahhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bu arada senin aet günün ne zamandı?
ayyyyyyyyyyy canım benim yaaaa çoooooooooooookkkkk sevidim inanki rabbim kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv lumunekankayizsmile
slm evhancım sordum ablama ama maaleseff yokmuşşş...bu sitede bazı yazılar var 2008den kalma orda 20inci haftada çıktını felan yazmışlar bu kadar erken çıkmıomuş yani.bende de var acaba hep vardıda dikkatimizimi çekmedi...
canım çok saol sorduğun için çok teşekkür ederim sana bakalım ben ümidimi yetirdim iyice
ayyyyy canım çok sevindim tatlım :teytey: ya darısı başımıza ne olur bizede duaet olurmu :Saruboceq: inan çok duygulandım hatta ağlıyorum inan mafoldumben
Benide alın aranıza bende bebek istiyorum....
Benide alın aranıza bende bebek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?