Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm evhancım sordum ablama ama maaleseff yokmuşşş...bu sitede bazı yazılar var 2008den kalma orda 20inci haftada çıktını felan yazmışlar bu kadar erken çıkmıomuş yani.bende de var acaba hep vardıda dikkatimizimi çekmedi...

bence bu kadınlık hormonunun artması ile çıkıyor bendede geçen ay çıktı halada var

Selam kızlar ben geldim,kan tahlilim çıkmış eşim aradı pozitif kesin,değerim 427 çıkmış.

Selam kızlar ben geldim,kan tahlilim çıkmış eşim aradı pozitif kesin,değerim 427 çıkmış.

canım gözün aydın. Allahhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bu arada senin aet günün ne zamandı?

canım gözün aydın. Allahhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah. Canım bu arada senin aet günün ne zamandı?

Amin canım Rabbim sizlerede nasip etsin,benim adetim yarındı ama bende adetten 4 gün önce kahverengi leke oldu göğüslerimde çok şiş adet sancısı bel ağrısı var bende şüphelenip bu sabah test yaptım pozitif çıktı.

ayyyyyyyyyyy canım benim yaaaa çoooooooooooookkkkk sevidim inanki rabbim kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüvlumunekankayizsmile

Amin canım inşaallah darısı senin başına.

canım çok saol sorduğun için çok teşekkür ederim sana bakalım ben ümidimi yetirdim iyice

ayyyyy canım çok sevindim tatlım :teytey: ya darısı başımıza ne olur bizede duaet olurmu :Saruboceq: inan çok duygulandım hatta ağlıyorum inan mafoldumben

Kızlar ben çıkıyorum haber vermek için girdim sabahtan beri pc başındayım annemlerle görüştüm,artık daha az oturmam lazım hoşçakalın.

Ah canım ağlama lütfen Rabbim sanada hepinizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…