Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin filiz...
eflalim bebişin hayırlı olsun...
ben 1 senelik evliyim 5 aydır bebiş istioz 24 yaşındayımmm....memleketten uzağımmm o yüzden bebek düşünmeyen ben bebek hasreti çekiommm....

Son düzenleme:
kepeklim sen var ya çatlattın bugün beni ya
nasıl bu kadar sabırla bekliyorsun hayret ediyorum sen ki herkese test test diyen insan şimdi kendin yapmıyorsun yaaaaaaaa

ya kızlarrrrr bebek demeyin oturup ağlıcam walla bugün sinirden ilk defa canım sigara istiyor yaaa

ay sorma ya bende senin gibiyim ebrarcım deliricem artık böyle güzel habereler aldıkça dahada artıyo bebek özlemim ağlıyorum bende mafoldumben

olabillir tabi ama işte ne yaparsın ümit dünyası:) herşeyde ümitlenmek için sebep arıoz işte...

evet canım öylede bende korunmayalı 4 ay bitti ve ilk ayında hiç anlamadan 3 gün önce regl oldum sonraki aylarda işe yaşamadıgım belirti kalmadı ondan dolayı herşeyi de takmamak gerekiyormuş yanibilmiyorumkismile

evhan ümidini yitirme nekadar kaldı adetine cnm...

haklısın esra kafaya takdınmı geçirmedin belirti kalmıooo....

ya kızlarrrrr bebek demeyin oturup ağlıcam walla bugün sinirden ilk defa canım sigara istiyor yaaa

heeyt moral bozmak yook kanka yaaa.daha dur bakalım.vaktin var.insallah hem senin olma ıhtımalınde yuksek.insallah olacak merak etme.bu ay degılse hayırlısı diye düşünürüz.toparla cicim kendini.

ebrar yaaa zaten zor duruyorum..bes dakkaya bir tuvalete gidiyorum acaba adetim geldi mi diye.
emin ol yer müsait olsa hemen yapıcam da ,müsait değil..az kaldı sabredelim.sen niye yapmadın test .yarın sabah sende yap.

ya kızlar yarını bekliyorum ama kesin olurum bence çünkü bayağa sancılarım var bugün evhan,kepeklim ya ben bu kadar kötü olmazdım aslında ama dediğim gibi doktor çok ümitlendirdi beni o yüzden sinir oldum bu kadar

ebrar yaaa zaten zor duruyorum..bes dakkaya bir tuvalete gidiyorum acaba adetim geldi mi diye.
emin ol yer müsait olsa hemen yapıcam da ,müsait değil..az kaldı sabredelim.sen niye yapmadın test .yarın sabah sende yap.

canım vallaha bende meraklandın 1 günder birşey olmaz yap bizide bilgilendir. Ben bile heycanlandım....

22inci denemem cnm haklı olabilirsin ümdini yitirmekle ama an ümitsizliğe düştümüz anlarda Allah elini uzatır cnm benim unutma 6gün senin için zor geçer ama ramzandayız dua et bol bol ramazanın suyu yüzü hürmetine hamileisndir inşllah cnm benim Allahın izniylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…