Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok kepeklim yapmam test falan yarın adet olmazsam diğer gün yaparım
şimdilik hala bi umut belki olmam diye bekliyorum bide test yapıp negatif sonuç alırsam daha kötü olcam

arkadaşlar ben de arnıza yenı katıldım vee bende dun test aldım ama ılk cızgı tamda dıgerı fazla belırgın degıl kısmetse yarın doktora gıdıcem cok heycanladım

inşallah canım ya ama ümidim yokolsada ümitlenmicem artık

arkadaşlar ben de arnıza yenı katıldım vee bende dun test aldım ama ılk cızgı tamda dıgerı fazla belırgın degıl kısmetse yarın doktora gıdıcem cok heycanladım

canım hoşgeldin aramıza inşallah hamilesindir canım yarın haber vermeyi unutma bizede

kızlar bu rauf ölmemiş ya (unutma beni deki)
evet ölmemişti zaten çelik yelek vardı bacağından yaralandı canım

ben aranıza yeni katıldım öncelikle herkese merhaba. hamilelikte psikoloji çok önemli kafana fazla takma rahat ol.tecrübe konuşuyor:a.s:

Kızlar bende yarıon adet olacagım ama eve gider gitmez sizin yöntemi deneyecegim bakalım ne olacak

hıııııııımmmmmm ben normelde izlemem bu diziyi geçen gün son bölümünü vermişlerdi izledim bugünde bir bakim dedim bende deniz yıldızını bekliyorum hiç kaçırmadan izlerim

ebrar yaw benimde var agrılarım hic düsünmemeye calısıyorum bak.kısmet kısmet napalım..
dizi insanlarıı biz çalışalım siz ohh evde mis tv seyredin.aaaa ağlamak istiyorum.

kızlar ben geldim test sonucunu aldım canım çok sıkkın negatif çıktı çok üzgünüm bide kadın sende miyom falan olabilir dedi iğcee kafam karıştı anlıcanız moralim çok bozuk mafoldumben

hatta varya ara ara bi sancı giriyor kasıklarıma ..
sanki yumurtalıklarıma taş baglanmıs asagı çekiyoolar..sempatiksalakcinni
yoruldum sıcakladım susadım hic hic dermanım yok..
ama moral bozmakta yok.. emi ebuuşş

senanaz hoşgeldin canım
keremre sıkma canını diyecem ama elde deil sıkmamak
yaa üffffff yaaa çok sıkıldım walla

kızlar benimde ara ara kasıklarıma ve belime. Ümitlendirmek istemem sizi ama hamileleiktede aynı ağrılar oluyor yani illa bu ağrılar var regl olucaz diye düşünüp üzülmeyinnn...

hıııııııımmmmmm ben normelde izlemem bu diziyi geçen gün son bölümünü vermişlerdi izledim bugünde bir bakim dedim bende deniz yıldızını bekliyorum hiç kaçırmadan izlerim

canım o diziyi bende kaçırmadan izliyorum buakşam 7de başlıyo meraktayım yani bide yer gök aşkı tuttum dün 1.ci bölüm vardı ya sardı beni dizi bugünde yeni bölümü var artık pazartesi bi dizim oldu bugün foxsa foxlanıyoruz ozaman

kızlar ben geldim test sonucunu aldım canım çok sıkkın negatif çıktı çok üzgünüm bide kadın sende miyom falan olabilir dedi iğcee kafam karıştı anlıcanız moralim çok bozuk mafoldumben

ayyyy canım ya üzüldüm gerçekten inşallah önemli bişeyin yoktur canım öbür ay çalışmalar tam gaz

keremre uzulme bacım yaa hayırlısı boylemıs demek lazım.
adetiin kac gun gecti senin..miyom için ne dedi doktor nasıl anlayacakmıs var mı yok mu.

kepeklim aynen benimde öyle gülüm ya
arada bi bi sancı saplanıyor ki anlatamam
tamam canım şimdiden sonra yapacak bişey yok zaten bari eve giderken moralimi yüksek tutim
eşimde etkilenmesin tamam kızlar bu saatten sonra rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin diyelim

canım allahtan ne gelirse hayırlısı vardır bundada bir hayır kafana takma diyecegim ama biliyorum imkansız bende hep tahlil yaptıktan sonra oturup aglıyasım geliyo çok moralim bozuluyor ama nasip inş. Canım bir dahaki ay mutlu haberi alırsın ve bütün üzüntülerin geçer

keremre uzulme bacım yaa hayırlısı boylemıs demek lazım.
adetiin kac gun gecti senin..miyom için ne dedi doktor nasıl anlayacakmıs var mı yok mu.

adetim geçmemişti sadece çok az olmuştu diğer adetlerimden farklıydı bende acaba üstünemi gördüm diye düşünmüştüm ama olmadı demekki başka bi sorun var bende.miyomda alttan usg ile anlaşılıyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…