arkadaşlar ben de arnıza yenı katıldım vee bende dun test aldım ama ılk cızgı tamda dıgerı fazla belırgın degıl kısmetse yarın doktora gıdıcem cok heycanladım
22inci denemem cnm haklı olabilirsin ümdini yitirmekle ama an ümitsizliğe düştümüz anlarda Allah elini uzatır cnm benim unutma 6gün senin için zor geçer ama ramzandayız dua et bol bol ramazanın suyu yüzü hürmetine hamileisndir inşllah cnm benim Allahın izniylee...
arkadaşlar ben de arnıza yenı katıldım vee bende dun test aldım ama ılk cızgı tamda dıgerı fazla belırgın degıl kısmetse yarın doktora gıdıcem cok heycanladım
evet ölmemişti zaten çelik yelek vardı bacağından yaralandı canımkızlar bu rauf ölmemiş ya (unutma beni deki)
inşallah canım ya ama ümidim yokolsada ümitlenmicem artık
canım hoşgeldin aramıza inşallah hamilesindir canım yarın haber vermeyi unutma bizede
evet ölmemişti zaten çelik yelek vardı bacağından yaralandı canım
kızlar ben geldim test sonucunu aldım canım çok sıkkın negatif çıktı çok üzgünüm bide kadın sende miyom falan olabilir dedi iğcee kafam karıştı anlıcanız moralim çok bozuk mafoldumben
hıııııııımmmmmm ben normelde izlemem bu diziyi geçen gün son bölümünü vermişlerdi izledim bugünde bir bakim dedim bende deniz yıldızını bekliyorum hiç kaçırmadan izlerim
kızlar ben geldim test sonucunu aldım canım çok sıkkın negatif çıktı çok üzgünüm bide kadın sende miyom falan olabilir dedi iğcee kafam karıştı anlıcanız moralim çok bozuk mafoldumben
keremre uzulme bacım yaa hayırlısı boylemıs demek lazım.
adetiin kac gun gecti senin..miyom için ne dedi doktor nasıl anlayacakmıs var mı yok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?