Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlarrr çok mutluyum.Ultrasonda hamilelik kesemi gördüm.4 hafta 4 günlük hamileyim.Rüya gibi,mucize gibi...Allahıma şükürler olsun.Biz tedaviye başlamak üzereydik.Rabbim sesimizi duydu.Bundan sonra tek dileğim sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı hayırlı bir bebiş dünyaya getirmek.
Kızlar tüm dualarım sizinle.Lütfen ümitli olun,vazgeçmeyin.Benim hikayem de çok iç açıcı değildi ama olduu.Olmayacak hiçbir şey yok.Ve tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...

hadi gözün aydın canım

esracım biz arkadaslarla dısarı cıkacagız.o yuzden yemek yapmadım.ama inan hiic canım zerre kadar yemek istemiyor.inanılmaz susuyorum.onume iki litrelik şişe su alıp once hepsini içiyorum.sonra ne saga ne sola kıpırdayabiliyorum.az kıpırdar hale gelınce bi corba içiyorum.oda bi uyku yapıyor 10da sızıp kalıyorum.sonra esim beni yataga götürürken dalga geciyor o kadar içme dedim yine küfelik oldun diye kaydirigubbakcemile3

canım sana iyi iftarlar bende yemek yiyemiyorum ama eşim iki gündür evde yoktu bugün var güzel yemekler yapimda yesin kocacım

kızlar bi bakın listede eksik varmı sizce

Allah hayırlı ugurlu etsin canıım..inşallah kolaylıkla bebeğini alırsın kucağına.adetin ne kadar geçmişti.hemen gormussun masallah keseyi

inşallah listemiz sana uğurlu gelir canım
ya bu günlerde ne kadar güzel haber aldık artık sıra bize geldi galiba ay inşallah en kısa zamanda ismimizi alt kısımda görürüz

kızlarr ben çıkıyorum herkese hayırlı iftarlar
kepeklim yarın sabah güzel haberlerini bekliyorum canımm
hepinizi öpüyorum kızlarrr yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

canım çok sevindim ya gerçekten ne güzel bi hafta buya devamlı müjdeli haberler alıyoruz maşllah sağ sağlim kucağıuna alıesın inşallah

inşallah listemiz sana uğurlu gelir canım
ya bu günlerde ne kadar güzel haber aldık artık sıra bize geldi galiba ay inşallah en kısa zamanda ismimizi alt kısımda görürüz

canım çok teşekkür ederim inşallah bende sizinle güzel haberlerimi paylaşırım...

şimdi tamam herhalde liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…