Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Allah hayırlı ugurlu etsin canıım..inşallah kolaylıkla bebeğini alırsın kucağına.adetin ne kadar geçmişti.hemen gormussun masallah keseyi

Tşkler canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bir de kalp atışlarını duyabilsem...Canım adetim 3-4 gün falan gecikmişti.Doktor üstten ultrasonda göremedi,ödümüz koptu.Alttan bakınca gördü rahatladık.
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok tşk ediyorum ve darısı isteyen herkein başına diyorum.

mehtap umarım uğurlu gelir listen,dr.a gitmeden hamiş olurum o zaman. inş. hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerimizi veririz

aynen esracım bu arada face deki sorunu çözdüm gibi yani ordn da konuşabiliris yalnız herzaman bağlanamıyo bu sefer debilmiyorumkismile hem acıktım hem susadım ama allah sabrını veriyo. 26 sını bekliyoum, aslında düşünmemek lazım ama oyalanıcak bişey bulamayıncxa

bencede ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sıcak ya sanki banyo yaptım dahada 10 gün sürcemiş ALLAH yarrdımcımız olsun inşallah

canım şuan benim face açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…