canım zaten sanırım boş gebelik yaşdım keseyi bile göremedi doktor kaç hafta üstüste gitmeme rağmen ultrosonla alttan baktı içimin temiz olduğunu rahim duvarının normale döndüğünü bir sorun olmadığını söyledi canım dış gebelik olabilirmi diye sordum eğer dış gebelik olsaydı içinde sıvı olurdu dedi ama temiz hiçbirşey yok dedi.ama ben birşeyden daha şüpheleniyorum kanamam 21 temmuzdan beri devam ettiği için parça düştükten bir hafta sonra eşimle birlikte olduk düşükten sonra bir kaç hafta ilişki önermiyorlarmış hatta kanama bitene kadar sebebi buda olabilirmi birde biz 2 3 kez birlikte olduk bu güne kadar sebebi mikrop kapmışta olabilirmiyim acaba kanama mikrop kaptığındada oluyormuş ama emin değilim işte.inşallah hiçbir sorun yaşamam kürtajdanda çok korkuyorum 1 kez başıma geldi.allahım yardım et yarabbim bana ve herkese
ay kızlar tam 4 gün yalnızım evde. dün akşam turşu fln yaptım çook yoruldum bugüne iş kalmadı napcam yalnız ben. kaynanam klima alıverdi uykusuz alınca biz acıdı halimize onu almaya ıspartaya gitcek yaın döncek gecede işe gitcekk taaaaaa perşmbe akşamı görcem..senağlama
yoncacım hoşgeldin naptın cnm nasılsın leke devammı hala.
cnm kanama bitesiye ilişki önermiyolar. ama mikrop kanamaya sebep olmaski. bence sen tekrar bi görün cnm. benim 4,5 aylık düştüğü halde kürtajda yaptılar hiç kanamam olmadı. olduda çoook az. yani başka sebebi olabilir cnm bidaha görün dr.
sakinecim ayrıca dış gebeliği hemen anlayamıyolarki tüplerde olduğu için testlerle anlaşılıyo. bide kanama olunca. bence iyice araştırt bu konuyu.
cnm korkma bu kadar. olcakla ölceğin önüne geçilmez. hemen öyle düşmez merk etme. ağrın varmı. yoksa inş. düşmez sana progesteron verdimi dr un. düşük önleyici ilaç. kanamayı kesiyo. benim kanamam baya olmuştu 1 aylıkda adetle söküldü düştü.hoşbulduk canım şuan bişey yok ama akşam koyu renk sümükümsü kanama oldu sizce sizce düşmüş olabilirmi tuvalete gitmeye korkar oldum sende nasıl olmuştu
gülüm çok sevindim canımm iyi günlerde kullan canımcımmm
ay nebiliyim çok takıyorum prolutan depot isimli iğne yaptı şu an hiç kanamam yok düşük sonrası hemen kanama olurmu çok miğdem bulanıyor bide
yoncacım düşük yapsan hisseder ve görürsün
bende düşük yaptım benden ceviz büyüklüğünde top gibi ama kan halinde bişey düşmüştü o zaman anladım düştüğünü
rabbim hiç kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?