Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm kanama bitesiye ilişki önermiyolar. ama mikrop kanamaya sebep olmaski. bence sen tekrar bi görün cnm. benim 4,5 aylık düştüğü halde kürtajda yaptılar hiç kanamam olmadı. olduda çoook az. yani başka sebebi olabilir cnm bidaha görün dr.

ne iyi kaynanaymış öyle gülcüm bizimki daha para verelim biz ona alalım diye bakıyor ne olursa olsun.

sakinecim ayrıca dış gebeliği hemen anlayamıyolarki tüplerde olduğu için testlerle anlaşılıyo. bide kanama olunca. bence iyice araştırt bu konuyu.

mehtapcım geçmişde kaldın cnm herhalde ne oldu geldimi seninki. inşşş sen bari rahatlamışsındır cnm ya

yarına randavu aldım canım nasip olursa görünecem bugün tahlilimide yaptırayım gidicem dr.canım ben sahurdan sonra hiç uyumadım ve araştırdım düşük sonrası kanamaları ve düşükten sonra kanama 2 yada 7 10 gün arası sürüyormuş ve bu esnada ilişkiye girildiğinde enfeksiyon kapma riski yüksekmiş bu yüzden kanamalar uzun sürebilirmiş ve dr görünmek iartmış bu şekilde yazıyordu sitede bende inşallah sadece sorun budur diye dua ediyorum canım dedim ya kürtajdan çok korkuyorum canım inşallah sadece ilaç tedavisiyle sorunum çözülür.birde bana doktor climen diye adet düzenleyici ilaç verdi bu da yaparmı acaba doğum kontrol haplarına benziyor ama değilmiş korumuyormuş adet düzenliyormuş.

sakinecim ayrıca dış gebeliği hemen anlayamıyolarki tüplerde olduğu için testlerle anlaşılıyo. bide kanama olunca. bence iyice araştırt bu konuyu.

evet canım haklısın araştırmam lazım doktor tüm testleri yarın yaptırır sonuçta ne varsa çıkar inşallah kötü birşey değildir

arkadaşlar bana dua edin ben çıkıyorum hazırlanayım benim uykucu kızımıda uyandırıp süslemem lazım k.i.b görüşürüz iyi sohbetler size

hoşbulduk canım şuan bişey yok ama akşam koyu renk sümükümsü kanama oldu sizce sizce düşmüş olabilirmi tuvalete gitmeye korkar oldum sende nasıl olmuştu
cnm korkma bu kadar. olcakla ölceğin önüne geçilmez. hemen öyle düşmez merk etme. ağrın varmı. yoksa inş. düşmez sana progesteron verdimi dr un. düşük önleyici ilaç. kanamayı kesiyo. benim kanamam baya olmuştu 1 aylıkda adetle söküldü düştü.
4,5 aylıkda hem normal adet gördüm hem 2 ay kanamam dinmedi pedlere doluyodu progesteron kesmişti kanamayı ama nasip değilmiş.
kahverengi düşük belirtisi ama sen bol bol dinlen progesteronu vermdiyse bi sor dr.una kullan bence.
gülüm çok sevindim canımm iyi günlerde kullan canımcımmm

saol amin cnm kabus dolu geceler bitiyo.kaydirigubbakcemile5.

ay nebiliyim çok takıyorum prolutan depot isimli iğne yaptı şu an hiç kanamam yok düşük sonrası hemen kanama olurmu çok miğdem bulanıyor bide

günaydın kızlar bugün herkesin morali yerinde belli süper ya
Gül canım evet geçmişi okuyayım önce dedim yoksa yetişemiyorum hızınıza yok canım hala adet olamadım ama karnım çok kötü ağrıyor hem adet sancısı gibi hemde acayip gaz sancısı var inşallah gelir bugün/yarın rahatlarım offf bide doktora gidip kan vermeliyim gelince
Vallaha Ramazan ayı buraya bereketiyle geldi Allahım bizede çok çektirmeden biran önce nasip etse

ay nebiliyim çok takıyorum prolutan depot isimli iğne yaptı şu an hiç kanamam yok düşük sonrası hemen kanama olurmu çok miğdem bulanıyor bide

canım midenin bulanması çok güzel işte bak bebeğin seninle sen hemen karamsar olma
azrayağrununda öyleydi kız neler atlatmış ilk başta düşük tehlikesi vardı lekelenmesi geliyordu ama sonra düzeldi ilk bebişi düşmüş o yüzden şimdi midesi bulanınca çok mutlu çünkü bebişin varlığını biliyor

yoncacım düşük yapsan hisseder ve görürsün
bende düşük yaptım benden ceviz büyüklüğünde top gibi ama kan halinde bişey düşmüştü o zaman anladım düştüğünü
rabbim hiç kimseye yaşatmasın

canım nekadarlıktı benim hiç ağrımda yok ağrı falan oluyormu bide kanaman devam ettimi nakadar çok soru sordum

yoncacım 3,5 haftalıktı düşene kadar inanılmaz sancılarım vardı progestanla geçiyordu sancılar
kanamam en başından beri leke şeklindeydi ama sancıyı anlatamam ağlıyordum artık ağrıdan aman inş.sana bişey olmaz canım benim ama sakın stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…