Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar bugün benimde günüm ama hala birşey yok bu kadar güzel haberin ardından inş. Bende en kısa zamanda güzel haber veririm.

yok sorun sitede sanırım baksana benim yazım 2 kere çıkmış ve çok geç açılıyor
melisacığım ben malesef hala adet olamadım geçen hafta doktordaydım kan aldı baktı östrojen hormonum (kadınlık hormonu) çok yüksek çıktı o yüzden yumurtlama gerçekleşmiyor bende daha önce farlutal kullandım sökmedi adetimi şimdi duphaston kullandım perşembe günü bitti bekliyorum adet olayım diye sonra 2./3. günü tekrar kan alıp bakacak ve glukofen ile tedaviye başlayacak doktorum

yok sorun sitede sanırım baksana benim yazım 2 kere çıkmış ve çok geç açılıyor
melisacığım ben malesef hala adet olamadım geçen hafta doktordaydım kan aldı baktı östrojen hormonum (kadınlık hormonu) çok yüksek çıktı o yüzden yumurtlama gerçekleşmiyor bende daha önce farlutal kullandım sökmedi adetimi şimdi duphaston kullandım perşembe günü bitti bekliyorum adet olayım diye sonra 2./3. günü tekrar kan alıp bakacak ve glukofen ile tedaviye başlayacak doktorum

merhaba kıslarr ben geldim bu gün sizlerle fazla olamadımm ama yazıları takip ettim
mehtapcım ve gülüm en kısa zamana adet olursunuz inşşş
günü gelen arkadaşlar testlerinizi yapında merakta bırakmayın bizleriii mübarek günlerde hamiş haberlerinizi alalımmm inşşşş

Kızlar bu rüya yorumlama işinden anlayan varsa benim rüyamıda yorumlaya bilir mi gögsümden süt geldigini gördüm sıktım ve baya çok aktı ne anlama geliyor merak ettim

evet melisacığım buyur canım seninde tarihi düzenledim

aman zaten bide anca sigara içtim rüyamda sigarada sıkıntı demek zaten herhalde ay çok sıkılıyorum zaten kızlar yaa ev taşıcaz yaa ona sıkılıyorum

cnm ben sigara yazını görmeden cevapladım. sigara anlamı yok haram olduğundan. ama 2 hamilelik karın şişliği sıkıntı ama erkek doğurmak muradına ercen demek ama 2 tane engel olcak önünde biraz sıkılcan ondan.

anladım gülcüm saol teşekkür ederim bende umutlanmıştım acaba ikizlere mi hamile kalıcam yoksa diye neyse hayırlısı o olsun

hoşgeldin cnm herkese inşş hamilesindir diyoz mehtapla banada inşş adet olursunuz:roflol::roflol: duaya bakk tersinee:roflol:

Kızlar bugün benimde günüm ama hala birşey yok bu kadar güzel haberin ardından inş. Bende en kısa zamanda güzel haber veririm.
inşallah seninde güzel haberlerini alırız test yapmayı ne zaman düşünüyorsun canım

canım bana doktorum bittikten sonra 10 gün daha bekle demişti 10 geçipte olmazsam gitmeliyim tekrar artık nasıl başlayacak tedaviye bilmiyorum ama benim hep korktuğum başıma gelir kesin 1 ay d.k. hapı kullan der bana offff

Pelinciğim sende dert etme sıkma canını daha evi taşıma işin başlamadan sıkıntıya girdin dediğim gibi her gün birazcık yavaş yavaş yap bak taşıncağın zaman hepsi hazır olacak hiç yorulmayacaksın

mehtapcım bence listenin başındakileri yani temmuz ayının başlarındakileri sil bence haber vermemişler nasıl olsa bi daha girince haber vericekler ozaman kaydedersin bence canım liste böyle çok uzun oluyor karışıyor kim oldu kim olmadı bundan sonra bence haber vermeyenleri sil yeni adet tarihini girince siteye haber verir zaten eskisi durmasın bence

eh artık öyle yapıcaz mehtapcım ama sınavlarımdan sonra anca toparlanırım şimdi bişey yapamam yani ay bir bilsen her gece kafamda ev yerleştiriyorum şu şuraya bu buraya diye yakında aklımı oynatmam an meselesi yani kafamçokkarıştı

kızlar merhaba nasılsınız benim okadar çok midem bulanıyoki artık dayanamıyorum öğürmekten boğazımdan kan geldi bişey de yiyemiyorum çok kötüyüm anlıcanız umarım üç aydan sonra geçer bugün tam iki ayı bitirdik

doktorum bittikten sonra 10 gün daha bekle demişti 10 geçipte olmazsam gitmeliyim tekrar artık nasıl başlayacak tedaviye bilmiyorum ama benim hep korktuğum başıma gelir kesin 1 ay d.k. hapı kullan der bana offff

/I]

anladım cnm neden d.k hapı veriyo düzenlesin die mi. ben napimya karnım nasıl şişti bugüb bide göğüslerim şiş ve çok acıyo. bu adetin gelceğinimi gösteriyo ki ben öyle tahmin ediyom ama yinede bazen şüpeleniyom kendimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…